Malinaadalen :) -

bloggvurdering #1

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Heihei! I dag var en litt stressende dag i grunn.. Kom på skolen og fikk beskjed om at jeg skulle vært på hospitering på service og samferdsel i dag. Noe jeg ikke visste (ikke min feil faktisk hehe..), så da måtte jeg og de som skulle dit ta buss ned, for så å bruke 20 min på å finne riktig klassrom. Var faktisk ganske gøy da, og reiseliv virket ganske gøy! Men jeg har fortsatt planer om å ta media og kommunikasjon da. 


Det er ikke sikkert dere husker det, men for en stund siden hadde jeg et innlegg hvor dere kunne "vinne" bloggvurdering. Såå, nå har jeg endelig fått lagd en vurdering, værsågod. (komme flere senere)

// http://f0tohverdag.blogg.no/ 

Enkelt og fint design. Har header, og menyknapper i sidemenyen som "frisker" opp bloggen.
Denne bloggen inneholder alt fra bilde og tipse innlegg, til outfits og hverdagsinnlegg. Ingen store skrivefeil utifra det jeg har sett heller, og det er et stort pluss! Alle bildene er også i lik str. som gjør at bloggen ser mer ryddig ut på en måte.

Alt i alt er dette en kjempefin blogg som fortjener flere lesere, og en blogg jeg kommer til å følge videre! LESER DU DENNE BLOGGEN?

BLOGGVURDERING AV..

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Da kommer en av de 3-4 bloggvurderingene jeg skulle komme med. Dere kunne melde dere på i et tidligere innlegg, og nå har jeg trukket en som skal bli vurdert, så here we go:http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

DESIGN: Du har sykt fint design! Lyse fine farger, store bilder og fint oppsett! Headern din er også kjempefin! Også er det stilig med en slags meny inne i headern. 

INNLEGG: Du skriver om forskjellige ting, som er veldig bra! Du deler meningene dine, outfits vurderinger osv. Ingen skrivefeil som jeg kan se ihvertfall, og det er et stort pluss.

BILDER: Bildene dine har bra kvalitet, og du redigerer de fleste av de, og det viser jo at du setter av tid til bloggen.
Bildene har stor str. som passer i innleggene dine. Du har også bilder i hvert innlegg.

//bildene linker til bloggen hennes, så trykk på de for å komme til bloggen hennes!

ALT I ALT: Du har en kjempebra blogg, som oppdateres ofte, og du skriver variert! Finner ikke no særlig negativt på bloggen din. Om jeg skulle gitt den en karakter hadde det nok blitt en 5/6'er. Så alle sammen, ta en titt innom http://saracrohnsalexandra.blogg.no/! LESER DU DENNE BLOGGEN? 


 

VIL DU BLI VURDERT?

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (23) // ©Hei! I dag har jeg spilt innebandy kamp, og den endte 1-1, men vi fortjente å vinne, ååh. Dommerne var helt... ja. Tenkte å starte en vurderingsrunde, så tror jeg at jeg skal vurdere 3 blogger kanskjee. Såå.. VIL DU BLI VURDERT? 


blogg vurdering av mh3.blogg.no

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Hej hej! Siden jeg ikke har stort å blogge om legger jeg ut blogg vurderingene som dere meldte dere på.
http://mh3.blogg.no/

http://mh3.blogg.no/
Design: Designet er enkelt å greit, fin fargebruk og utrolig fin header.
Innlegg: Denne jenta har ingen skrivefeil som jeg har sett, og det er jo et stort pluss. Hun har variasjon i innleggene sine, altså hun har både outfits, likeordislikes, om hverdagen sin osv. Og hun har bilder i alle innleggene sine, og det er ikke dårlig mobilkvalitet bilder, men kjempefine bilder.
Helhet: Veldig fin blogg som dere bør titte innom. OG hun oppdaterer ofte flere ganger om dagen.

DETTE ER EN AV VURDERINGENE SÅ DET KOMMER NOK EN NY I MORGEN, KANSKJE I KVELD.
LESER DU DENNE BLOGGEN?

hits