Malinaadalen :) -

Hemsedal neste

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Heihei! Nå drar jeg snart opp på hytta (ikke vår hytte altså hehe) i hemsdal, og blir der til mandag. Såå det blir ikke no blogging før det så vi snakkes, byebye og godt nyttår!Noen bilder fra bursdagen i går :)

bursdag hos thea

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Heei! Tenk at i dag er det bare 2 dager igjen av 2011, og snart er vi i 2012. Herreguuud, tida går fort. I mårra skal jeg på fjellet og feire nyttår der, det blir koooselig. I kveld skal jeg i fjortis bursdag hos Thea, det blir også koselig haha. HVOR SKAL DERE FEIRE NYTTÅR?

julegavene mine

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©Fikk også et par sånne leggingser, sko og en lue som jeg glemte å ta bilde av hehe.

Heihei! Dette er det jeg fikk i julegaver i år. Er sykt fornøyd, og fikk alt jeg ønska meg + mer! De to t skjortene på et av bildene over kjøpte jeg i går til halv pris på gina tricot. FIKK DU MYE FINT TIL JUL? Btw, om dere lurer på hvor noen av tingene er fra, bare spør i kommentarfeltet så svarer jeg i spørsmålsrunden :)

one direction

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Husk spørsmålsrunden min i innlegget under, eller trykk her
What makes you beautiful


Gotta be you


One thing


Save you tonight


Up all night 

Åh, jeg elsker dee! HVA SYNES DERE OM ONE DIRECTION?

SPØRSMÅLSRUNDE

Blogg // K o m m e n t a r e r (27) // ©Heihei! Tenkte å starte en liten spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om hva dere vil! Svarer i et innlegg troor jeg, får se. Uansett, still masse, masse spørsmål, så blir jeg glaaaad! Svarer enten før jeg drar på fjellet (fredag), eller etter.  HVA LURER DU PÅ?

julekoooos

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©

Hei! Idag har jeg vært på sånn brunsj med familien, koselig og morsomt det som alltid, haha! Tenkte å lage et innlegg med alle gavene jeg fikk til jul i morra, eller senere i kveld. Nuu jeg finne en eller annen julefilm/ film og se på, og senere i kveld blir det Hjemme alene 2. Elsker hjemme alene filmene! HAR DU NOEN FILMTIPS?Hahahahaa, oj, det bilde ble svært.

LYKKERUS

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©FIKK IPHONE 4S TIL JUL, ÆÆÆÆÆ. Fikk også masse annet fint som parfymer, masse klær, sko og småting + jeg fikk SLALOMSKI. Syyyykt glad! Skal nok få tatt noen finere bilder av gavene seinere i dag. Nå skal jeg snart til mormor for å spise, så snakkes! FIKK DU NOE FINT TIL JUL?

JULEMORGEN

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©Hei hei! Akkurat nå sitter jeg i senga mi og koser meg med godteri fra julestrømpa imens Tre nøtter til askepott ruller på tv skjermen. Senere i dag skal jeg i kirka, også skal jeg til pappa for å ferie jul der med masse andre folk. Gleder meg! Litt synd det ikke er snø ute da men men. GOD JUL ALLE SAMMEN! ♥ 

little christmas eve

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Veit ikke om overskriften er riktig i det hele tatt hahaha, men vi sier det.ÆÆÆÆ,  bare en dag igjen til julaften! Har vært hos Eline med noen andre og bytta gaver ogsånt, også har jeg kjørt rundt til andre og levert gavene. Gleder meg masse til å åpne de i morra! I kveld skal jeg, mamma og Sander på den jul i blåfjell filmen på kino, det blir sikkert koselig. HVOR SKAL DERE FEIRE JUL I MORRA?

FARGA HÅRET MITT

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©Jaa, nå har jeg farga håret mitt brunt. Ble egentlig ganske fornøyd med det, selv om det er syykt uvant å se meg selv i speilet hehe. Fargen ser litt annerledes ut på bildene enn den er i virkeligheten. Skal prøve å få tatt bedre bilder senere. HAR DU FARGA HÅRET FØR?

Endelig juleferie

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Heihei! Endelig er det juleferie, og snøen har det også kommet litt av! Gikk nettopp tur med hundene, og.. det er sykt kaldt ute. Må nok skaffe meg noen vintersko med mindre jeg får noen til jul, heheh. Hadde vært sykt gøy om det snødde masse i natt, eller natt til julaften. 

Nå skal jeg se på Jul i Blåfjell, også skal jeg (prøve å) pakke inn noen gaver. Fikk noen pakker i går og i dag, også skal jeg få fler av venner også. Jeg elsker pakker, heheh. HVA LIKER DU BEST VED JULA?Brukte korsfilter effekt på photoscape om noen lurer. Vet jeg redigerer bildene mine ofte med effekter for tiden, men det er kun fordi at bildene jeg tar med digitalkamera mitt bare blir uklare og dritstygge.. Derfor hehe. Var hos japan photo i dag da, men de hadde ikke fått inn delen enda, så han skulle purre, så håper den kommer snart :)

den tjuende desember

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Idag er det..Hei! Sorry for sein blogging, men bedre sent enn aldri vel. Har kjøpt inn de siste julegavene i dag, så nå er jeg endelig ferdig! I morra er det forresten siste skoledag, og vi slutter 11.15, sykt deilig! Skal bare spise de 15 kg med godteriet vi kjøpte i Sverige forrige tirsdag og drikke brus, hehehe. Sunt. Nå skal jeg se på frustrerte fruer som snart begynner. Er forresten siste sesong av ff..... I do not like.

NÅR ER/ VAR DIN SISTE SKOLEDAG?

JEG MÅ SE DENNE!

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©

JEG MÅÅÅÅ BARE SE DENNE FILMEN! Den virker såå koselig, og man får sikkert litt julestemning av den også. Får jo ikke akkurat det når man titter ut her jeg bor.. her er det vær som det er tidlig på våren. Søkte forresten opp Nordpolen på yr istad (hahahah, random), og der er det faktisk over 20 minus grader. Ikke at jeg vil ha det så kaldt altså hehe. 
HAR DU SETT NEW YEARS EVE? Isåfall, var den bra? 

vintervær da liksom

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

NORGE VANT VM-GULL, JAAAA Varmegrader på julaften er jo fint da.. HVORDAN ER VÆRET HOS DEG?

søndagskooos

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©Hahahaha, overdrev litt med kremen.
Heei! 6 dager igjen til jul i dag, ææææh. Forresten så har Emily bursdag i dag, endelig blitt fjortissss så gratuler ho i kommentarfeltet så er dere koselige. Nå om ikke sykt lenge er det finale i håndball vm, Norge-Frankrike. Gleder meg, for Norge skal vinne. Åh, tidligere i dag var det reklame for emil i lønneberget og tre nøtter til askepott, gleder meg så sykt til jul! SKAL DERE SE HÅNDBALL VM FINALEN?

one week left

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hei! I dag er det lørdag, og det er bare 1 uke igjen til jul. Åh, jeg gleder meg så mye herreguuud Nesten ferdig med gavene, men mangler 2 stykker så skal kjøpe det i morra (søndagsåpent veettt), eller til uka. 


Noen som husker den unge fleksnes som var julekalendern på tvnorge i fjor? Elska (elsker fortsatt) denne sangen, den er så fiiin!
HVA ØNSKER DU DEG MEST TIL JUL? 

 

T.G.I.F

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©Akkurat nå sitter jeg og spiser godteri og ser på håndball vm (again). Semifinale denne gangen da, og Norge må vinne! Forresten, Jenny vant idol i dag for de som ikke har fått med seg det! Ble kjempeglad for det, for jeg har heia på ho fra starten. Synes egentlig Isak skulle vunnet da men jaja. ÅH, gikk reklame for frustrerte fruer istad, gleder meg!

HVA GJØR DERE I KVELD? 

juleshopping #2

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hei igjen! Sorry for at jeg blogger så sent, igjen.. Slutta tre på skolen idag, og etter det gikk jeg hjem og rydda litt osv, og spiste middag før jeg dro ut på juleshopping igjen. Fikk kjøpt ferdig gavene daa, nesten. Mangler en, men den kjøper jeg til helgaa. Btw, bare 9 dager til jul, herreguuud Åh, de har så syyykt mye fint på dorothea      Kan ikke legge ut bilde av gavene, har ikke pakka inn skjønner dere, hehe.   
HVA HAR DU GJORT I DAG DA?

koser meeeg atm med..

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Skal forresten kommentere tilbake på de to siste innleggen nuuu. Så flink jeg er.


.. youghurt med banan og druer OG kvartfinale i håndball vm. Heia Norge!
Btw, hør denne sangen: 
Åh, husker jeg hørte masse på den i fjor når det var jul, den er så fiin! ♥ HVA GJØR DU ATM?juleshoppiiiiing

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Hei! For en stund siden kom jeg hjem fra litt juleshopping på mosseporten med mamma og broren min. Fikk kjøpt litt gaver til de i familien osv. og i morra etter trening skal jeg kjøpe til venner ogsånt! Elsker virkelig å kjøpe julegaver til folk! Det er så koselig. Btw, bare 11 dager til jul jo ♥ Var forresten med en lærer og tre andre til sverige og norby i dag for å kjøpe godteri hahahah. 15 kg godteri til trinnet fordi vi fikk over landsgjennomsnittet på nasjonale prøver i matte, wuhuuuu! HAR DU BEGYNT Å KJØPE JULEGAVER?

Hør på denne sangen, elsker den, den er så fiiin! One direction 

 

bibses.blogg.no konkurranse

Konkurranse // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Heihei! Tenkte bare å legge ut et lite innlegg om at Bibses.blogg.no har en konkurranse som varer kun i dag hvor en heldig vinner får Justin Biebers parfyme, Someday. 

ER DU MED I KONKURRANSEN?

tredje søndag i advent

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Heihei! Denne helga har jeg spilt kamp, vært på restaurant med familien, og vært på besøk hos noen idag for spise middag. Koselig ♥ Har vært hos pappa i helga, og der er det dårlig med nett så det har blitt lite blogging. Håper på å få blogga mer nå som vi har mindre lekser ogsåvidere, men det er ikke fult så gøy å ta bilder med kamera jeg har nå. Har heldigvis fått vært hos japanphoto og de skulle bestille inn den delen jeg har mista så håper på at jeg snart kan bruke kamera mitt igjen 


Ser igjennom gamle bilder på pcn. Her har jeg både speilrefleksen OG langt hår.. uhuhuuu. Rett hår også, for da funka rettetanga, noe den ikke gjør nå så jeg må gå med krøllene mine.. Hardt liv.

Nå har jeg nettopp sett ferdig nissene over skog og hei og skal se på håndball vm. Åttendelsfinale folkens! 
SER DERE PÅ HÅNDBALL VM? 

inspiration this saturday

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©//weheartit.com HVA SYNES DU OM BILDENE?

bloggfri fredag

Blogg // K o m m e n t a r e r (1) // ©

Innlegget kan ikke kommenteres, kommenter heller innlegget under :)

Tar bloggfri idag, blogger nok i morgen, men tror ikke det blir før på kvelden om jeg ikke får gjort det på morgenen. Skal spille kamp, også ut og spise med familien. MEN, noe viktig, STEM PÅ ISAK OG JENNY, de MÅ til finalen!


heartheartheart

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Tusen takk til de som gikk inn på linken jeg la ut i går, nå får jeg gratis godteri 

Elskeer denne sangen! Hørte på den på juleavslutninga med innebandy laget i dag, som forresten var super koselig, og artig hahaha. Spesielt videoen vi så, hahaha, herregud. 
HAR DERE NOEN JULESANGER DERE VIL DELE MED MEG? 

noen som vil hjelpe meg å samle godteri?

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©Kan dere værsåsnill å gjøre meg en tjeneste og trykke pålinken(http://mix.no/konkurranse/?c=1827164872-1001)/ bildet også trykka ja? Det er nemlig sånn at om 5 har trykka ja så får du godteri! Også går det oppover. 

KAN DU GÅ INN Å TRYKKE JA PLEASE? Har du sånn greie så send link i kommentarfeltet og jeg trykker ja på din 

koselig kveld

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Koste meg med mat, gløgg og håndball vm imens snøen dalte ned utenfor i går kveld. Herlig  Håper det kommer enda mere snø i dag, jeg bare elsker snø! Får så sykt julefølelse av det! Lasta også ned masse søte julesanger i går, åh jeg gleder meg til jul 

HVA GJORDE DERE I GÅR KVELD? 

Cirka et år siden..

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©


-17 grader for cirka et år sida. Igår så jeg bilde og tenkte"herregud det kan jo ikke være mulig, er jo 4 pluss grader nå for tida, kan det ikke bli litt kaldere så snøen kan komme", og gjett hva. Jo, i dag begynte det å snø, hahaha. Elsker snø da! Hadde vært sååå kult om det bare snødde masse i natt og at når jeg våkner i morgen er det helt hvitt ute ♥ ER DET SNØ HOS DERE?

noen som vet hva som er galt?

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Som dere sikkert har fått med dere er kamera mitt ødelagt (har vært det i akkurat en måned nå faktisk..), og jeg skal ta det med til japan photo i morgen for å få sett på det. MEN, jeg kan jo spørre dere også, for kanskje noen vet hva som er feil.Som dere ser så har den delen som skal dekke for batteriet falt av. Ikke spør hvordan, for jeg aner virkelig ikke åssen det skjedde hahahaha. Men jo, den delen har falt av, og batteriet kan liksom sitte på plass, men kamera funker ikke. Og ja, jeg har prøvd å lade det på nytt. NOEN SOM VET OM DEN LILLE DELEN ER GRUNNEN TIL AT KAMERA IKKE FUNKER?

det är jul nu, hos mange, mange, mange

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Heey! Om noen timer skal jeg på sånn julemessa sammen med noen venner. Eline skal synge og sånt så det blir nok braa! Tenker at sikkert flere av dere har hørt sangen "fest hos mange", men dette er "jul hos mange" hahaha, litt bra da. HVA GJØR DERE IDAG DA?

atm this saturdaaay

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

 


Jeg, haaaaaater, hater, hater, hater digitalkamera mitt. Serriøst, det tar jo ikke bra bilder. Vet at mange digitalkameraer er bra, men det er ikke mitt, virkelig..

ATM drikker jeg kakao med krem imens jeg rydder rommet mitt. Har faktisk begynt å få julefølelse selvom snøen enda ikke har kommet. Regna til morgenen i dag, så om det hadde vært litt kaldere kunne det vært masse snø her.. Åh. 

Var forresten utrolig koselig i går hos Eline. Vi spiste grøt, så på Idol, snakka, hadde pandoras eske (utrolig gøy haha) og sånt! Hadde jo som jeg sa i går, ikke kamera, men Camilla hadde såå kanskje ho legger ut på bloggen sin. (ordet bloggen linker til bloggen hennes btw).

Gleder meg skikkelig til blåfjell i kveld, hahaha, random. OG til nisser over skog og hei da! HVA GJØR DERE ATM?

jentekveld hos eline

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Heey! Takk for alle "lykke til"'ene jeg fikk i går, tror faktisk matte tentamen gikk bra, men skal ikke si no.. kan jo hende den ikke gjorde det hehe. Om ikke så lenge stikker jeg på trening, og rett etter det skal jeg til Eline, og jeg og jentene skal kose oss med grøt, Idol og sånt. Blir sykt koselig!  Kan ikke love at det blir no bilder fra etterpå, men om Camilla har med speilrefleksen kan jeg jo kanskje få noen bilder derfra. HVA SKAL DERE I KVELD DA?
WISH ME GOOD LUCK!

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©
Brukte photoscape og kino effekt på bildene om noen lurer.
Istad var jeg, mamma og Sander på Rygge storsenter pga sånn julegateåpning. Det var først tog dit, og der inne fikk man godtepose ogsånt.. naaam. Jo, også fikk jeg mandelen i gråten de delte ut, Im luckyyy. Trodde først man ikke fikk noe av mandelen så brydde meg ikke no særlig om det men hahaha.

Ja, nå må jeg prøve å øve til mattentamen som vi har i morra, ønsk meg lykke til!

hits