Malinaadalen :) -

Looking forward to christmas

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©


//weheartit 
I morgen er det 1. desember, og tenk, snart er det julaften også! Gleder meeg! Har egentlig mista julefølelsen litt (fikk den i midten av november jeg hahahaha), men håper den kommer snart. Tror nok det er fordi snøen enda ikke har kommet, håper den komme snart da.. Åh, jeg gleder meg sykt til å våkne opp på julaften, finne julestrømpa også se på tre nøtter til askepott, åååh jula er så koselig! 

Såå, i morgen skal jeg åpne første pakke i pakkekalenderen min, wohooo. HVA SLAGS KALENDER HAR DERE I ÅR?

 

 

stikker på danseoppvisning

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Heihei! Nå stikker jeg straks og møter noen venner før jeg drar på danseoppvisning. Ikke jeg som danser altså, heheheh, det hadde vært no det. Btw, det er storm utafor, tror nok ho Berit har kommet hit på besøk igjen, ho likte seg sikkert godt her når ho var en tur innom søndag kveld. Åhh jeg vil ha snø!"BERIT" PÅ BESØK HOS DERE OGSÅ? (snakker om den orkan/stormen altså hahaha)

where have you been all my life

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Hekta på denne sangen, og egentlig alle de andre sangene på det nye albumet til Rihanna!  Looover at jeg skal komme med et ordentlig innlegg i morgen, promise, promise! I dag hadde jeg forresten norsk tentamen, og den gikk egentlig ganske bra tror jeg, så håper på det beste! 

HØRT SANGEN FØR?

bloggfri søndag

Blogg // K o m m e n t a r e r (2) // ©

Hey! Har tatt en bloggfri søndag i dag. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. Spilte først kamp i Oslo, og når jeg kom hjem spiste jeg før jeg og family'n dro til Emily og bakte masse, masse pepperkaker :) Så ja, kommer innlegg i morgen da. Har forresten norsk tentamen i morgen, wish me good luck! 

Ble ikkje no bilde heller dåå.

BLOGGVURDERING AV..

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Da kommer en av de 3-4 bloggvurderingene jeg skulle komme med. Dere kunne melde dere på i et tidligere innlegg, og nå har jeg trukket en som skal bli vurdert, så here we go:http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

DESIGN: Du har sykt fint design! Lyse fine farger, store bilder og fint oppsett! Headern din er også kjempefin! Også er det stilig med en slags meny inne i headern. 

INNLEGG: Du skriver om forskjellige ting, som er veldig bra! Du deler meningene dine, outfits vurderinger osv. Ingen skrivefeil som jeg kan se ihvertfall, og det er et stort pluss.

BILDER: Bildene dine har bra kvalitet, og du redigerer de fleste av de, og det viser jo at du setter av tid til bloggen.
Bildene har stor str. som passer i innleggene dine. Du har også bilder i hvert innlegg.

//bildene linker til bloggen hennes, så trykk på de for å komme til bloggen hennes!

ALT I ALT: Du har en kjempebra blogg, som oppdateres ofte, og du skriver variert! Finner ikke no særlig negativt på bloggen din. Om jeg skulle gitt den en karakter hadde det nok blitt en 5/6'er. Så alle sammen, ta en titt innom http://saracrohnsalexandra.blogg.no/! LESER DU DENNE BLOGGEN? 


 

innkjøp fra torsdag

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heey! I går var jeg som sagt (skrevet egentlig, hehehe) på klubbshoppen i Sarpsborg for å få innebandy kølle + at det var 40 % på alt i butikken, så ja jeg fikk kjøpt litt som jeg tenkte å vise dere daaa.


//øverste bilde er fra klubbshoppen.no + en shorts til 25 kr! Billiiiig sier jeg bare! Hadde forresten nynorsk tentamen i dag.. den gikk ikkje bra. Men nå skal jeg snart se slutten av Idol, heia Isak og Jenny! 
DRIVER DERE MED NOEN SPORT? 

THIS IS NORWAY

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Hahahahaha, blir så flau når jeg hører norske som skal prate engelsk på tv, og de snakker sånn. Hadde forresten engelsk tentamen i dag, og jeg tror den gikk ganske bra/ sånn passe.. så vi får håpe den gjorde det haha. Senere i dag skal jeg på klubbshoppen i sarpsborg med innebandy laget, er nemlig masse salg der + at jeg har vunnet innebandy kølle derfra såå! :) :)

SETT VIDEOEN FØR?

tips til nytt design?

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Hei! Driver å fikser designet mitt nå, så om noen har noen ideer til åssen det kan se ut såå, bare kom med de!


Heksehåår, hahahaha. Eller troll.
Har vært på foreldresamtale (om det er det det heter), og det gikk.. kjempebra! Hahaha. Fikk faktisk bare 3 feil på nasjonale prøver, skryt, skryt.   Sånn ser designet ut atm. Dårlig farger på bilde da, huffhuff.. 
NOEN IDEER TIL ÅSSEN DESIGNET KAN SE UT? Må egentlig øve til engelsktentamen åååh.. Er ikke så mye å øve på da. 

SO TRUEE.

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©


SO TRUE! Hahaha. I dag har jeg vært flink og rydda rommet mitt, og egentlig ikke gjort noe mer haha. I morgen blir det foreldresamtale, eller hva man kaller det.. Tentamen begynner forresten på torsdag, i engelsk.. Også blir det nynorsk på fredag, norsk på mandag, og matte på fredag igjen.. Herreguud. ER FORRESTEN 1 MÅNED OG 2 DAGER TIL JUL!  GLEDER MEG!

HAR DERE BEGYNT MED TENTAMEN ENDA?

so addicted to this

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©Ettersom jeg har sett alle episodene av pretty little liars som er lagt ut (kommer ny i januar troor jeg), har jeg begynt å se på gossip girl! Har jo sett sesong 1 allerede, og nå er jeg inne i sesong 2. Ser det på letmewatchthis.com om noen lurer! Så nå skal jeg se en episode til før jeg begynner å øve til rle prøva vi har i morgen. Kan serriøst ingenting, og jeg er ikke så flink til å øve heller.. Det er faktisk et skikkelig problem for meg, for jeg klarer å øve på 2 ting før jeg begynner med noe annet.. Jajaaa. FLERE SOM SER PÅ GOSSIP GIRL?

 

VIL DU BLI VURDERT?

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (23) // ©Hei! I dag har jeg spilt innebandy kamp, og den endte 1-1, men vi fortjente å vinne, ååh. Dommerne var helt... ja. Tenkte å starte en vurderingsrunde, så tror jeg at jeg skal vurdere 3 blogger kanskjee. Såå.. VIL DU BLI VURDERT? 


twilight med jentene

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Heey! Nettopp kommet hjem fra kino med jentene! Vi så på den nye twilight filmen, og den var sykt bra! Anbefaler dere den på det sterkeste. Klarer nesten ikke vente til neste film kommer.. håper den kommer kjapt og ikke om et år. HAR NOEN AV DERE SETT DEN NYE TWILIGHT FILMEN? 

It's fridaaay, fridaaay

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Heey! Har ikke blogga tidligere i dag fordi jeg ikke rakk, eller hadde blogglyst så eh. Isåfall, var faktisk hos ortoped i dag da, og fikk beskjed om at jeg ikke kan operere (foten) før om 2 år fordi jeg ikke er ferdig utvokst. Halloooo, herregud.. teit. Skal få sånn såle greie så det går sikkert braa. 

Ogsåå har jeg hatt naturfag prøve som gikk.... ja. Og jeg var på trening, og på kamp og så øreåsen slå holmlia 8-7, ohyes hihi. Skal spille kamp på søndag btw, mot tunet.


Savner det kjære kameraet mitt! Skal få dratt ned på japan photo til uka.
HVA HAR DERE GJORT I DAG? 

når kommer snøen hit daa?

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

.. ikke neste uke ihvertfall i følge yr.no

Hørte noen på treninga i går sa at snøen kommer til mandag da, så vi får håpe på det! 6-7 varmegrader og regn neste uke? Nei takk.. Syns snøen kan komme jeg. Er forresten snart bare 1 måned til juul ♥ Hørte noen på treninga i går sa at snøen kommer til mandag da, så vi får håpe det! Nå stikker jeg snart på konf. møtee, hejdåå. 
HAR DERE SNØ DER DU BOR? det har vi ikke her jeg bor..

da blir det digitaal

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Ok, da blir det ikke noe bloggpause. Blir heller at jeg tar bilder med digitalkamera mitt fram til jeg har fått fiksa speilrefleksen. Som forhåpentligvis ikke er lenge til. Smarta holdt kamera feil vei, hehehehe. Bilde så btw bare rart ut når jeg prøvde å snu det, så det ble sånn. Litt stilig effekt dåå. Hahaha, vet dere hva. Jo, når jeg lasta over bilder fra digitalkamera til pcn kom det med masse andre gamle bilder, og herregud. Jeg dør av mange av bildene og videoene. Hehehehe. Verste er at jeg snakka om den ene videoen for bare et par dager siden.
HVORDAN KAMERA BRUKER DERE?

CANT WAIT FOR IT

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©CANT WAAAIT!
Skal mest sannsynelig (det ble sikkert skrevet feil, hahaha) se den på lørdag. Glæd mæ!

Åæhæhæhæhæå. Har ikke noe å blogge om. Sykt kjedelig å blogge uten kamera, såå vurderer å ta bloggpause. Høres det lurt ut, eller burde jeg prøve å bruke det stygge digitalkameraet mitt istedenfor? hihi. 

UKAS SPØRSMÅL #1

Ukas spørsmål // K o m m e n t a r e r (8) // ©

Liker du twilight ?

Jaa! Gleder meg sykt til breaking dawn kommer!

Kan du vise frem all sminken din i bilder ?

Hehe, bruker ikke så mye akkurat, men det kan jeg sikkert gjøre en gang.

Hvem liker du best av robert pattison og taylor lautner ? :D

Taylor Lautner 

Har du planer om å se den nye twilight filmen ?

Jepp, SKAL se den! 

Hva gjør deg glad ?

Folk som er glad, positive kommentarer, vennene mine og masse annet haha :) 

925452-10-1301256259100_large 

Hva syns du er det morsomste med å blogge?

Alle de positive kommentarene, OG jeg blir faktisk bedre i norsk av det hahaha. 

hvor mange søsken har du ?

Har en lillebror, også har jeg på en måte to stesøsken. 

Drømmereise?Hawaii, usa eller kanskje australia?


ossen pc har du?

Packard Bell

Ossen kamera bruker du?

Canon eos 1000D, akk nå er det ødelagt da.. heheh 

hva må en blogg ha for at du skal lese den?

Den må være gøy å lese, ha fine bilder osv. Jeg leser utrolig mange blogger fordi jeg lett blir opphengt i de haha. 

-Beste tv serie?

Pretty little liars.

Yndlings sport?

Innebandy 

Leser du noen av bloggene på topplista?
Yes I do. 

Leser du bloggen min? (ccamillabr.blogg.no)
Ja det gjør jeg! 

Fornøyd med klassen på skolen? Noe spesielt som er bra med den?
Jaa! Kjempefornøyd! Har jo nesten alle vennene mine der så haha. Skulle gjerne hatt deg der å da :) 

hvorfor ville du ha denne bloggen?
Fordi jeg ville prøve å blogge. Kjente og visste om noen som blogga, så jeg ville prøve selv for å se hvordan det var. 

Dette var svara på noen av spørsmåla dere stilte på ukas spm. forrige uke, fikk ikke svart på absolutt alle for det ble så mange haha men tar de neste uke, såå LURER DERE PÅ NOE MER? 

PHOTOSHOP REDIGERING

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©


Prøvde meg på litt redigering i photoshop nå som jeg først har det. Og bildene ble egentlig litt stilige. Om du vil lære å lage slike bilder så gå inn HER, utrolig bra forklart. På det siste bilde brukte jeg den forklaringa, pluss at jeg trykka på masse knapper for å endre farge osv. Hahaha. 

ER DU FLINK I PHOTOSHOP? Lær meg noe! Haha

HVA VIL DERE HA PÅ BLOGGEN?

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Hey! Nettet klikker hele tida.. så derfor har jeg ikke fått blogget i dag. Har nemlig ikke hatt nett i hele dag såå. Men ja, hva vil dere lese om på bloggen? Hahahaha, random men. Har ikke kamera for tida så vet ikke hva jeg skal blogge om uten at det blir skikkelig kjedelig, hehe. SÅ HVA VIL DERE LESE OM/ HA MER AV PÅ BLOGGEN?


Har det gøy i photoshop daaa.

FREDAGSKVELD

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Nå skal jeg straks spise taco før det blir Idol på tvn. Heia Isak og Jenny! 


Har forresten hatt fri i dag, skikkelig deilig å sove lengee. Også har jeg vært på trening, gøy som alltid det!
HVA SKAL DERE I KVELD DAAA? 

HIGHEST ON MY WISHLIST ATM

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Apple iPhone 4s

Åh, har så sykt lyst på iphone! Høyest på ønskelista mi til jul ihvertfall. Ikke at jeg tror jeg får det da men..
Imorgen har vi fri på skolen, så det blir en dag ekstra man kan sove lengeee. Deiliig. Forresten, justin bieber skal kaaanskje til norge! Synd det er i Trondheim da.. (synd for meg altså.. ehe ikke for de i trondheim, de er heldige..). 

Nå skal jeg være flink å rydde litt på rommet mitt før jeg spiser middag. Det regner forresten ute, og er skikkelig grått og trist. Synes snøen kunne kommet nå jeg hihi. HVA ER HØYEST PÅ DIN ØNSKELISTE ATM?

miss the summer

Fotografi // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Savner sommern.. selvom jeg gleder meg til snøen daler ned og jula kommer. LIKER DU BEST SOMMER ELLER VINTER?

UKAS SPØRSMÅL?

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Hei! Atm sitter jeg å gjør samfunnsfag lekser om 1. verdenskrig, og skal snart gjøre engelsk. Spennende liv. Å, vet dere hva vi lagde i mat og helsa! (nei det gjør dere ikke.. hhehe). Jo, vi lagde pizza og fruktsalat, namnamnam.
Ja, egentlig lurte jeg på om jeg skulle starte med ukas spørsmål. Vet mange har det, men det er jo litt smart også da :)SKAL JEG BEGYNNE MED UKAS SPØRSMÅL? still gjerne spørsmål i dette innlegget om du vil.

good night people

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Heihei! Dagen i dag har gått til skole, slappe av og innebandy trening. Spennende dag altså, haha. Men nå skal jeg sove så nattaaa! Om dere leser dette innlegget i morgen.. GOD MORGEN/ DAG!


//weheartit.com

BILDER FRA KRAKOW

Fotografi // K o m m e n t a r e r (20) // ©Gadd ikke legge ut alle bildene fra krakow. OG bildene er tatt med digitalkamera siden speilrefleksen er ødelagt, hehehe.
VÆRT I KRAKOW FØR?

musikktips anyone?

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Heihei! Akkurat nå sitter jeg å ser på pretty little liars. Er på ep 13 sesong 2, så etter jeg har sett den ferdig må jeg vente til neste kommer ut igjen. Kjipt. Vel, søndagen min har gått ut på å rydde, vaske osv. Typisk søndag. 


Krakooow. Skal få laget et lite innlegg med bilder derfra til uka.
Egentlig så trenger jeg noen sangtips. Føler jeg har lagd mange innlegg hvor jeg skrive jeg trenger sangtips men hahaha. Trenger nye nå også såå. HAR DU NOEN SANGTIPS/ SPOTIFY LISTE?

home from krakow

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Heei! Da er jeg hjemme fra Polen igjen. Var en sykt koselig tur, med bare fint vær (var faktisk så varmt at man kunne gå uten jakke i sola.. og jeg så et par i t skjorte)! Vi var å så rundt i byen, og var på et sykt sykt sykt stort kjøpesenter. Ha forresten lært at galeria er kjøpesenter om jeg ikke tar heeelt feil. Legger nok ut noen bilder seinere såå stay tune. 
Har det gøy med webcam da, hehehehe. Fineste bildene som er tatt av ever. Seinere i kveld skal jeg på noe sånn konf. greier som heter rykk troor jeg. Blir sikkert gøy det!
HVA HAR DERE GJORT SÅ LANGT I HELGA? 

POLEN I MORGEN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Hei! Om nøyaktig en dag befinner jeg meg på et fly på vei til Krakow i Polen. Gleder meg skikkelig mye! Har sett det er starbucks der så dit skal nok jeg innom, hihi. Vet ikke helt om det blir blogging mens jeg er der, men om det er en internettcafe så kaanskje jeg blogger et lite innlegg :)Skal btw på det badelandet det er bilde av over. Nå skal jeg gå i dusjen, har vært på spinning med Eline og Ida på korpus sjøøø.
Forresten så om noen har vært der før, er det noen steder jeg bør sjekke eller ja? 

hits