Malinaadalen :) -

FOLLOW ME ON..

Blogg // K o m m e n t a r e r (3) // ©

Helluuu! Tenkte bare å legge ut en link med weheartit siden min. Troor det er en stund siden jeg gjorde det sist såå. Men ja, weheartit, det er en sykt inspirerende side egentlig, kan sitte der en liten stund og vips har man fått masse inspo. Men ja, sjekk min weheartit side HER,HER, HER eller HER. Takk for meg, hahaha.


Hehehehehe, jeg har det artig i paint når jeg kjeder meg, ok. Minner om en tegning jeg lagde i barnehagen faktisk, hahahahaha. HAR DER WEHEARTIT SIDE? 

I NEED INSPIRATION

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Heihei! Dette ble en litt bloggfri søndag, har ikke hatt så mye blogglyst denne uka, ikke no inspirasjon heller såå.. Men skal bli bedre til uka! Og til onsdag skal jeg til Polen/ Krakow og da blir det tatt masse bilder ogsånt. Gled dere! 


Her er weheartit brukern min btw:: http://weheartit.com/malinaadalen
TIPS TIL Å FÅ LITT INSPIRASJON?

WE FOUND LOOOVE

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Hey! Fikk ikke blogga i går pga jeg var opptatt hele dagen med skole, trening, også stå i kiosk på herrekampen i innebandy. Såå.. idag har vi spilt kamp, som endte med tap, men vi hadde ikke akkurat dagen i dag for å si det sånn, heheh. Siden jeg ikke har no bilder å vise legger jeg inn en sang da.

Rihanna skal ha konsert i morgen, har sykt lyst til å være der, men det funker dårlig uten billett hahaha. Misunner alle de som skal dit! NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ RIHANNA KONSERT?

OD-DAGEEEN

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Hei! Idag er det OD-dagen som sikkert de fleste vet. Så de fleste har vært på jobb for å skaffe 300 kr som går til barn i Rwanda. Vi så en video om det på skolen, og jeg synes så sykt synd på de av dem som må leve i fattigdom osv. Huffamejen. Føles bra når man jobber for å gi penger til dem da.
Isåfall, jeg jobba hos mormor, vaska og litt sånt, utrolig koselig det daa, haha.Hahaha, bilde har ikke noe med innlegget å gjøre i det hele tatt.. Syns det er litt fint da, haha. Tatt i Riga btw. Åh, btw#2, jeg skal til Polen på onsdag!

Nå må jeg gjøre lekser.. har mat og helse oppg. som skal leveres innen i morgen, og jeg har såvidt begynt.. hehe. Vi har hatt tre uker (?) på oss, men jeg er som alltid i siste liten.. wops.
JOBBA DU I DAG, ISÅFALL HVA GJORDE DU? 

stikker på trening

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hey! Ja, gratis tilbudet på brun og blid på søndag gjelder over hele landet :-)
Nå stikker jeg straks på trening. Oppvarminga er utejogging, og det regner, det er mørkt og det er iskaldt ..
 HVA SKAL DERE I KVELD? 

gratis sol på brun og blid!

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

GAJa, jeg vet det er syyykt mange andre bloggere som har skrevet om det, men gjør det fordet jeg hihi. Jeg fikk en mail fra brun og blid hvor det sto at 30. oktober er det gratis sol på brun og blid for alle sammen! Passer jo fint å ta litt sol nå som vintern begynner å komme, og brunfargen fra i sommer forsvinner. PLEIER DU Å TA SOL?

TIPS TIL VINTERSKO?

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Hey! Nå som vintern nærmer seg trenger jeg, og sikkert mange andre å, nye vintersko. Så derfor spør jeg dere, om dere har noen tips til vintersko. Om dere vet hvor de du synes er fine selges skriv gjerne det også!  HAR DU TIPS TIL VINTERSKO JEG KAN KJØPE?

 

gjett hva jeg skal være i daag?

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Klarer ikke finne på noen kreative overskrifter. Virkelig. Stort problem.. haha.

Blogga visst ikke i går heller jeg. Fyy. Isåfall, jeg var i hallen i går med noen folk og så på et par innebandy kamper, og senere på kvelden dro jeg på kino og så Abduction med Thea, Ida, og Ida m. Den var sykt bra! Anbefales skikkelig! 
I dag skal jeg ut å gå bøssebærer (svar på overskriften huhu), og jeg er nok ikke den eneste som skal det. Kjenner fler som skal så det blir nok koselig. Også går det jo til noe bra og, også får man jo god samvittighet også da :)HVA SKAL DERE I DAG?

it's finally friday!

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Hey! Endelig fredag, er sykt glad det er helg i morgen! Selvom jeg var syk på mandag og tirsdag da.. Sove lenge <3<3<3 Ellers i dag har jeg vært på trening, like gøy som alltid og snart blir det pizza og Idol! Heia Isak og Jenny! 


Tatt for en stund siden av Ida. Der kom pizzan gitt. SKAL DERE SE PÅ IDOL I KVELD?

spanskøving er så gøy så

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

EDIT: TOK EN BLOGGPAUSE I DAG, SNAKKES I MORGEN!Hey! I dag var jeg tilbake på skolen igjen. Var så sykt lei av å sitte hjemme og gjøre ingenting, også følte jeg meg jo bedre i dag også da. Thats goood. Akkurat nå sitter jeg å ser på tangerudbakken (lovelove), og prøver å øve til spansk prøve. Men serriøst, jeg skjønner ingenting av det vi skal kunne til spansk prøva. Har jo ikke lært noe av det nesten. Eneste jeg faktisk kan som vi får på prøva er forskjellen på soy/ estoy. Hehehehe. Overskriften er btw ironi, for de som ikke skjønte det, hehehehe.

Jo også spiser jeg bixit kjeks ♥ HVILKET SPRÅK HAR DERE/ VIL DERE HA PÅ SKOLEN?

GLEDER MEG TIL JUL!

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Heihei! Er fortsatt syk, men har tenkt meg på skolen i morgen. Dør av kjedsomhet her..... skjønner ikke hvordan jeg klarte meg da jeg var syk i 2 uker i begynnelsen av året med influensa altså. Det var jo i juleferien også.. Jaja. Mistletoe - Justin Bieber

Gikk inn på weheartit, også så jeg et julebilde, så jeg søkte på "christmas" og da kom disse bildene opp. Fikk skikkelig julefølelse nå! JEG GLEDER MEG TIL JUL JEG! Hører btw på mistletoe - justin bieber, derfor bilde av han, hehehe.  

FLERE SOM GLEDER SEG TIL JUL? (tror egentlig de fleste gleder seg til jul, men)

æ e blitt syk æ

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©

Først:


Slenger inn noen "happy" bilder så ikke hele innlegget blir negativt hahaha. Ok, nå kommer det negativt.

Heyhey! Da har jeg klart å bli syk da. Flotters. Var helt ok når jeg sto opp i dag. Jeg sto å sminka meg, og plutselig ble jeg kjempekvalm, så jeg gikk den for drikke litt vann, men da ble jeg helt gele i beina, og klarte ikke stå oppreist, så jeg satte meg ned, også ble det dotter i øra mine, så jeg hørte ingenting av hva mamma sa. Pluss, at jeg fikk feber også.. æsjæsj. Det må være det ekleste jeg har opplevd i mitt liv, ahaha. Det å nesten besvime altså. 


//weheartit

 Så, resten av dagen skal jeg slappe av. Blir kanskje skole i morgen, hvor vi skal ha rle prøva, også har jeg selvfølgelig boka mi på skolen da. Flaks altså. FLERE SOM ER SYKE I DAG?

NEW HAIR

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©


Ikke noen særlig bra bilder av håret pga blitsen på kamera, og webcam funka dårlig pga dårlig lys. Har stripa det med lyse og mørke striper. Skal nok få tatt noen bedre bilder senere :) Synes såvidt at jeg har gjort no med håret på bildene jo, hahaha. Nå skal jeg gjøre norskleksa som er til imorgen, wuhuhuhu.

HVA SKAL DERE I DAG?

er ikke de skikkelig søte eller?

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Er ikke de småjentene skikkelig søtee eller? Fant videoen på dagbladet.no (leser nettaviser når jeg kjeder meg, hahaha) og følte for å legge den ut her. De er jo skikkelig søte da!

Legger ut bilder av håret mitt i kveld tror jeg, kamera står til lading akkurat nå. SETT VIDEOEN FØR?

PICTURES FROM YESTERDAY

Fotografi // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Hey! Atm sitter jeg å spiser oreos og ser på tv, koselig. Har vært på trening og på innebandy kamp i dag også (var på i.b kamp i går å hihi) med noen fra laget. Kampen var sykt spennende, og endte til slutt 8-7 til vålerenga, æsj.


Bilder fra gårsdagens kamp vi så på. Bilder tatt av Ida svendsen og Celineee.
Legger ut bilder av håret i morra jeg siden kamera mitt er tom for batteri
HVA HAR DERE GJORT I DAG? 

stikker til frisøren og striper håret!

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hei! Nå stikker jeg til frisøren, skal stripe håret mitt! Viser resultatet ikveld etter trening osv. Snakkees!


REDIGEEEERT! hihi. STRIPA HÅRET DITT FØR? 

kan du se hvilket navn som står i bilde?

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©Kan du se hvem navn som står inni bilde? Hahahah, gudamejen så teit jeg er. Blogger mer etterpå altså.

VINNERE AV SOLKORT FRA BRUN OG BLID!

Konkurranse // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hey! Da har jeg trukket vinnere av brun og blid konkurransen, og de som har vunnet er: 

5 solkort, 5 neglefiler og 5 tattoveringer: http://ccamillabr.blogg.no/
4 solkort, 4 neglefiler og 5 tattoveringer: http://fotohobby.blogg.no/
3 solkort, 3 neglefiler og 5 tattoveringer: http://lindaaaa.blogg.no/
2 solkort, 2 neglefiler og 5 tattoveringer:  http://sgyth.blogg.no/

Brukte random.org for å trekke vinnerne :)
Dere som ha vunnet må sende meg mail (MAILEN MIN ER MALINAADALEN@HOTMAIL.COM) med adresse jeg kan sende til og fult navn.Gratulerer til dem!  

Skal ha flere konkurranser senere, så dere kan fortsatt vinne ting haha, VIL DERE HA FLERE KONKURRANSER?

this is my thuesday

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Æuæuæu, fant ikke på noen overskrift...Glemte helt å blogge i dag jeg, hehehe, wops. Atm sitter jeg å ser på Norge-Kypros på tv'n faktisk. Heia Norge 

Istad prøvde forresten jeg, Ida og Camlla (+Eline og Ida m) å selge noen sånne rabattbøker for innebandyen, har nemlig tatt til meg 10 stykker, hehehehe. Har jo solgt noen da. Etterpå dro vi på Europris og kjøpteeee kakee. 
Iknow, sykt dårlig innlegg, shame on me, jajaja.
HVA GJØR DERE ATM? 

da var høstferien over

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Da var høstferien over, og skolen har begynt. Ikke no gøy å stå opp kvart over 7 om morgenen når du har stått opp i 10-11 tida hele ferien, hehehe. Atm har jeg nettopp kommet hjem fra trening, så nå skal jeg dusje også skal gjøre litt lekser.. Æsj.Cirka den tida jeg la meg igår, skulle være litt flink hihi. Sovna ikke før halv 1 tida da men.. heheh. Kjøpte forresten denne søte klokka på IKEA på fredag! Skal legge ut bilder av innkjøpene derfra i morgen ellernosåntno, tror jeg :)
FLERE SOM BEGYNTE PÅ SKOLEN I DAG, ELLER HAR DERE HØSTFERIE NÅ? 

HEADER TIL CCAMILLABR - HVA SYNES DERE?

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Hey! Har laget en header til Camilla, skal lage en til da, og jeg ville bare vite hva dere synes om den. Så her er den: 

 HVA SYNES DERE OM HEADERN?

Girlpower!

Kulestee jentene daehh! // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Yoo!! Nu sitter vi i bursdagen tell ho Malin! Ho "haaadee" (vink vink) bursdag den 11.september! Men feirer den idag! Hihi!
Hennes dogs are sooo cooole! Ande sweeettee! Og visst dere ikke forstår noe av dette er dere dumme fjortiser fra nord! Nå ser det ut som girlsa skal watche litt på film, såå vi have to gåå! Biiiee bye!


Vi er virkelig kule! <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Hvis dere er meer interessert i våres fantastiske liv besøk BLOGGEN min og FLICK`EREN min <33333

Hva skjeraaaaa??
Er ikke vi kooole? 

NOEN BILDER FRA SKI STORSENTER TUUR

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heey! Det var kjempe koselig i går på Ski storsenter med jentene! Vi tok først tog dit, så shoppa vi, også spiste vi på Egon (sykt god nachos!) og shoppa litt mer haha.Etter vi kom hjem dro vi opp til Ida M og så på Titanic. Huffamejen.. Jaja, her er noen bilder fra i går da! I dag har jeg vært en tur på Ikea med familien, og har kjøpt noen nye ting, VIL DERE SE?

ski storsenter nestee!

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Heihei! Nå drar jeg straks (les: en halv time cirkaa) til togstasjonen, også ta tog til Ski sammen med Ida, Eline, Thea og Ida. Vi skal på Ski storsenter sjøøø. HVA SKAL DERE I DAG? 

innebandy og innebandy

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Heey! I dag var jeg først ute med mange folk og spilte innebandy (eller, jeg og thea spilte ikke, vi tok masse bilder hihi) også var det hjem å spise også til hallen for å spille treningskamp mot guttene. Det var faktisk ganske gøy å spille mot de, og kampen var egentlig ganske jevn også! 
Noen bilder fra i dag, kan gjerne legge ut flere i morgen om dere vil :)
DRIVER DERE MED NOEN SPORT? 

PICTURER FROM SUNDAY

Fotografi // K o m m e n t a r e r (28) // ©Her er noen av bildene fra søndag som jeg tok med Ida og Ida (Idax2 hahaha). De fleste av bildene ble tatt med Ida M sitt kamera sååå. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

turer til badeland i askim

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©Heei! Nå drar jeg straks til badeland i askim med familien. Så vi blogges når jeg er hjemme igjen daa, byebye. HVA SKAL DERE IDAG DA? 

SISTE SJANSE - BRUN OG BLID KONKURRANSE

Konkurranse // K o m m e n t a r e r (1) // ©

NB! Innlegget kan ikke kommenteres.

Hei! Trekker vinner av brun og blid konkurransen i morgen/ onsdag såå dette er siste sjanse til å melde dere på! Trykk på denne teksten eller bildet under for å komme til konkurranse innlegget! Lykke til! 

R.I.P MY PHONE & MY DAY

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©
Fin mobil eller? hihihi. Det var sprekk i skjermen fra før, men så mista jeg den i bakken istad (ups) og da ble den sånn.. Jajaaa, skal jo kjøpe meg ny mobil etter hvert uansett. Rip mobilen min <'3


Atm koser jeg meg med iskaffee <3<3

Veel, i dag har jeg vært en tur hos frisøren for å sjekke priser for å stripe håret (skal stripe håret hihi), også har jeg bowla med mamma og broren min og... jeg tapte hahaha.
GJORT I DAG DAA? 

Gjesteinnlegg: Ida x2

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Heeei!!

Ida og Ida is in the house yeaaah!! Tulla! hihi..

Idag har jeg (ida merete) og malin vært hos Ida Marie!

Dette er et bilde av oss to:Ida Merete til venstre og Ida Marie til høyre! SER DERE AT IDA MARIE HAR TATT AV REGGISEN?

 

XOXO Ida og Ida


 

sunday without sun

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Hey! Takk for masse fine sangtips i forrige innlegg! I dag er været like fint som i går.. altså, det er tåke, grå himmel og ja. Flotters da. Men jeg skal en tur ut med Ida og sånt etterpå og ta bildeeer, det blir koselig da! Btw, overskriften er sykt kreativ syns jeg, hahahah. 

En stund siden bilde ble tatt. Er faktisk fra da vi var på gårdsbesøk haha.

Forresten, om designet ser helt rart ut i dag er det fordi jeg fikser litt på det, bytter litt farger osv. skjønner dere.
HVORDAN ER VÆRET HOS DERE? 

HAR DU NOEN SANGTIPS?

Blogg // K o m m e n t a r e r (34) // ©

MELD DERE PÅ BRUN OG BLID KONKURRANSEN MIN HER! (teksten  ved siden av linker til konkurrasen)


Heihei! Atm sitter jeg å laster ned musikk og spiser sjokolade (), og derfor trenger jeg noen sangtips...

Justin Bieber 
..såå HAR DU NOEN SANGTIPS DU VIL DELE?

litt idol snakk og sånt

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Hei! Akkurat nå er det skikkelig tåke ute, og jeg har skikkelig vinterfølelse av en eller annen grunn. Koselig, hahah. Fikk ikke blogga igår fordi ja, for det første, nettet klikka hele tida, og for det andre, blogg.no ville ikke laste opp bildene mine såå. Ja, i går så var jeg på skolen, hadde en samf prøva som gikk helt.. ja.. jeg fikk 5'er på en naturfag prøve, jeg var på innebandy trening. Og til slutt, jeg så Isak (♥) og Bianca komme videre i Idoool! Heia på begge de to så jeg er kjempe fornøyd!
Har ikke noen planer for dagen enda, såå, ja vi får se hva jeg gjør haha. Snakkes dåå!
HVEM HEIA DERE PÅ I GÅR PÅ IDOL? om du så på det da såklart, haha.

Btw, noen som har noen sangtips? Sitter å laster ned sanger nå, og jeg trenger noen tips, så skriv gjerne noen sanger i kommentarfeltet!

hits