Malinaadalen :) -

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Heihei! Da har jeg lyst til å få noen nye blogger å lese, så skriv bloggen deres i kommentarfeltet, gjerne andre blogger du anbefaler også. 

Random bilde fra Kos/ Hellas som jeg var i sommerferien. Miss it..

Nå skal jeg snart ut på pilgrimsvandring (sånn konf. greie) hahaha. Også må jeg øve til samfprøve..
HVA ER BLOGGE DIN? eller er det noen du anbefaler?

HØSTFERIE OM TO DAGER

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Nå er det bare to dager igjen til høstferie! Gleder meg sykt! Skal kanskje en tur til ski storsenter osv med noen venner, og på kino osv. Så ja, jeg gleder meg! Også slipper man jo å tenke på skole i en hel uke også da. 

Nå skal jeg gå dusjen, har vært på innebandytrening hihi, også gjøre litt lekser, ogsååå Tangerudbakkeeen! Elsker de folka der, de er så herlige og ja!


Peace out liksom! GJORT I DAG DAA?

BRUN OG BLID KONKURRANSE!

Blogg // K o m m e n t a r e r (0) // ©

Hey! Har jo en konkurranse hvor dere kan vinne brun og blid solkort. Såå, meld dere på HER eller trykk på bilde under.

Innlegget kan ikke kommenteres.. så om dere vil melde dere på TRYKK HER

GÅRSDAGENS INNKJØP

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Heihei! Glemte jo å poste innkjøpa mine fra i går daa, så her kommer de (kjøpte godteri også btw, men orka ikke ta bilde av det hihi).

Asics sko - XXL    2 skjerf/ hals - Bikbok     Genser med amerikansk flagg - New Yorker      Genser - Cubus

Nå skal jeg rydde rommet mitt, ja jeg vet, jeg er flink. HVA SYNES DERE OM INNKJØPA? 

turer til sverigeee

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Hey! Da drar jeg straks til sverige daa! Skal få kjøpt meg no nye uteløpe sko og sånt såå. Innkjøp kommer når jeg er tilbake! Var forresten utrolig koselig i går på peppes med innebandyjentene  Tok masse bilder, så de blir nok lagt ut i dag/ i morgen.Ha en fin lørdag! HVA SKAL DERE I DAG?

naturfag pugging på g

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Herregud jeg hater naturfag.. Spesielt atomer og alt det der, såå jeg skal ihvertfall ikke bli forsker eller no sånt hahah. 

Forresten så er det bare en uke til høstferie! Gleder meg! Skal kanskje, bare kanskje da, til Dublin. Det hadde vært lit kult daa! Elsker forresten at det begynner å bli høst ute! Er så sykt mye fine farger og sånt hihi. 

Fra i fjor i september/ oktober i Elveruuum.

Nå skal jeg fortsette å pugge.. serriøst. Jeg klarer faktisk ikke å pugge til prøver. Aldri pugge ordentlig liksom. Etter jeg kanskje har lest (sett) i boka i 5 minutter blir jeg lei og legger den bort. Pleier alltid å øve om morgningen rett før skolen jeg.. ikke no bra vane egentlig. Ok, nå skal jeg faktisk øve såå, snakkast då. Btw: Husk brun og blid konkurransen i innlegget under :)

FLINK TIL Å ØVE TIL PRØVER?

BRUN OG BLID KONKURRANSE - VINN SOLKORT!

Konkurranse // K o m m e n t a r e r (52) // ©

Konkurransen er i samarbeid med brun og blid. Heey! Da starter jeg en konkurranse hvor du kan vinne brun og blid solkort! Trekker 4 vinnere og det du kan vinne er: 

1.plass: 5 solkort, 5 neglefiler og 5 tatoveringer
2. plass: 4 solkort, 4 negefiler, og 4 tatoveringer
3.plass: 3 solkort, 3 neglefiler og  tatoveringer
2. plass: 2 solkort, 2 negefiler, og 2 tatoveringer
Det eneste du trenger å gjøre er å skriveat du er med, og hvor jeg kan kontakte deg om du vinner i kommentarfeltet! Skriv gjerne innlegg på bloggen din med link til konkurransen om du vil :)

ER DU MED?

 

bloggfriii day..

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hei. Tror kanskje at mandag skal være bloggfri dag, pga lekser, trening osv. Men, om jeg vil skrive et innlegg på mandag, så gjør jeg jo det hahah. Føler at det ikke blir no av den bloggfrie mandagen nå som jeg har sagt det.. heheheh. Men jaa, har bloggfri i dag.. nå skal jeg gjøre lekser, så me snakkas i morgon da!


Hehheheh, randoom. HAR DU NOEN DAGER DU TAR BLOGGFRI?

snart kommer vintern jo

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©Lasta over bilder fra den gamle minnebrikka mi over til den nye pcn min (har fått ny pc, om jeg ikke har nevnt det før), og der var det masse, masse bilder fra i fjor vinter. Skikkelig mange bilder som.. ja.. ikke var no fine i det hele tatt, hahaha, herregud. Gleder meg egentlig litt til vintern, men så fort den kommer, gleder jeg meg til sommern igjen. NOEN SOM GLEDER SEG TIL VINTERN?

Kommer forresten en brun og blid konkurranse senere i kveld.. trooor jeg, så stay tuned.

 

BURSDAGSKOOOS

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hey! For litt siden kom jeg hjem fra bursdagen til May Lin, og det var sykt koselig, og moroo! Hadde ikke med kamera pga det gikk tom for batteri.. men tok et par med webcam der haha. 


HAHAHAHAHAHHAHA.. jeg dør. LENGE SIDEN DERE HAR VÆRT I BURSDAG?

KOMMENTERER DOBBELT TILBAKE HER!

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Heey! I dag så har vi vært på momentum, nå utstilling, kunst greier med klassen OG jeg har vært på trening hihi. Fikk ikke trent så mye pga den rellishglhighthg-foten min.. hehehe.

Siden jeg ikke har stort mye å blogge om, og det er pause på Idol, så tar jeg sånn at jeg kommenterer tilbake 2 kommentarer til de som kommenterer her. Er jeg ikke snill? :) VIL DU HA 2 KOMMENTARER?

Får ikke lasta inn no bilde, kommer et bilde inn i innlegget senere.

KOMMENTERER DOBBELT TILBAKE HER!

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

Heey! I dag så har vi vært på momentum, nå utstilling, kunst greier med klassen OG jeg har vært på trening hihi. Fikk ikke trent så mye pga den rellishglhighthg-foten min.. hehehe.

Siden jeg ikke har stort mye å blogge om, og det er pause på Idol, så tar jeg sånn at jeg kommenterer tilbake 2 kommentarer til de som kommenterer her. Er jeg ikke snill? :) VIL DU HA 2 KOMMENTARER?

Får ikke lasta inn no bilde, kommer et bilde inn i innlegget senere.

aktivitetsdag med skuuulen

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Innlegget ble skrevet i 6 tida, i mellomtida har jeg vært på mosseporten og kjøpt to nye ting som jeg vise i morgen :)

 Hey! I dag har skolen vært på sånn aktivitetsdag på en annen ny skole, som forresten var sykt fin! Mye finere enn vår, hhehe.Vel, det var masse aktiviteter og det var ganske gøy. Vi fikk poeng for hver post, og til slutt var det et lag på hvert trinn som vant. Og på vårt trinn vant.... laget jeg var på! Så vi fikk sjokoladeee. Elsker sjokolade, hahaha. 

Akkurat nå sitter jeg nydusja, i fleecgenser (fordi det er sykt, sykt, sykt kaldt, herregud jeg fryserr) 


(øsj for et bilde, hahaha) og drikker...


isteee!

HVA HAR DERE GJORT I DAG DAAAA?

BREAKING DAWN - CAN'T WAIT

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Herregud, ikke lenge til Breaking dawn part 1 nå. Er vel bare en måned ellernosånt no, ikke lenge ihvertfall. Har forresten kommet en nyere trailer HER

SKAL DU SE DENNE FILMEN?

Greyson Chance

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©Summertrain 


Waiting outside the lines 


Unfriend you 

Åh, han er så utrolig flink! Han er 13-14 år gammel, altså like gammel som meg. Vet det ikke ser sånn ut men, ja. Han er ihvertfall sykt, sykt flink, og jeg elsker sangene hans! HØRT OM HAN FØR?

Hola!!

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Heihei!

Dette er Eline som skriver! :D

Nå er vi på skolen å koser oss! Kjempe gøy!

Og av en eller annen grunn hører vi på:

Veldig fengende! haha

Og jeg vil si Gratulerer med dagen til kjære Malin som ble 14zzz i går!

Malin er den snilleste, søteste og smarteste personen jeg kjenner! love her <3

Klem fra Meg :D

 

BURSDAG I MORGEN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©

Hei! Har ikke blogga tidligere i dag pga cup og jeg glemte pcn, heheheh. Vel, i går vant vi mot sarpsborg, i dag tapte vi mot et svensk lag, og vant mot gif. Såå, om vi vinner vår siste kamp i morra, kommer vil til finalen! Wohoho.Det hadde vært syyykt gøy, også har jeg jo bursdag i morra å da! Da blir jeg fjortissss, hihihi.Fra den stilige veggen på rommet til Ida m.  HVA HAR DU GJORT IDAG?

gårdsbesøk og innebandycup

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Hei! Nå er det ikke lenge til jeg drar på cup! Plankecup faktisk, innebandy for dere som ikke vet det haha. Gleder meg! Vel, i dag har vi vært på sånn gårdsbesøk på tre forskjellige gårder, i grupper. Vi har sånn prosjekt oppgave om den gården vi var på sååå,jeg hadde med kamera for å ta bilder. Så her har dere noen bilder fra i dag da :)

KANIN! Hahahhahaha.

Ble en del bilder da, haha. MEN, NOEN SOM VIL ØNSKE OSS LYKKE TIL PÅ CUPEN?

morgenblogging

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Hei! Da ble det et morgeninnlegg da. Begynner ikke før kvart på ti i dag, noe som er utrolig deilig. Slutter ikke før 3 i dag da men, jaja. Nå bør jeg vel snart dra til skolen, sååå,, vi blogges da! HVA ER DERES PLANER FOR DAGEN?

ANBEFALING AV EN BLOGG

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hei! Tenkte å anbefale en blogg til dere, og det er Emily! Ho har nettopp begynt på ny blogg( ho begynte i går), altså, ho har blogga før på emilyj, og emiiwj. Sikkert noen av dere som lest noen av hennes tidligere blogger. Uansett, ho har starta på nytt, såå, stikk innom bloggen hennes så er dere snilleee! 

SKAL DU STIKKE INNOM BLOGGEN HENNES? (emilyjoh.blogg.no)

VIL DERE HA BRUNOGBLID KONKURRANSE?

Konkurranse // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Gjett hva jeg har gjort i daaaaag! Jo, jeg har sykla ute storm.. Eller, pøsregn og skikkelig vind da. OG det gjorde jeg bare for en iskaffe, hahaha. Desperat? Jadaa. BTW, har dere lyst på konkurranse hvor dere kan vinne solkort, neglfiler og tattoveringer fra brun og blid?

 

VINNERE AV MIRABLING KONKURRANSEN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

Hey! Har trukket vinnerne for en stund siden, men har glemt å skrive innlegg om det, haha. Vinnerne ble trukket med hjelp fra random.org. Vinnerne ble KDJ og Aurora. Gratulerer til de! Har kommenter på bloggen dems om at dem har vunnet, men om de ikke har sett det. Dere må sende meg mail på malinaadalen@hotmail.com med hvilket deksel dere skal ha, navn, og leveringsadresse. Kommer forresten en ny konkurranse om ikke så lenge, så følg med!

VIL DU GRATULERER VINNERNE?

A NEW DOG IN THE HOUSE

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Hey! Da er jeg hjemme fra konf.leir, og jeg har masse, masse bilder å vise dere! Skal nok poste et innlegg om det i morgen, eller på tirsdag. 

Men, jeg har fått enda en hund! Aw, den er så søøt! Mye søtere enn på bildene altså. Den er samme rase som den andre hunden min, som er pomeranian om noen lurer.

HAR DERE HUND?


Btw, hadde helt glemt den mirabling konkurransen. Vinneren trekkes i morgen!

drar på konf. leir!

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Hei! Nå drar jeg straks på konf. leier. Har pakka ferdig, så nå er alt klart. Gleder meg sykt! Blir ikke no bilde i innlegget her, desverre. Kommer tilbake med masse bilder på søndag! Snakkes! HVA SKAL DERE I HELGA?

KONF. LEIR I MORGEN

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hey! Akkurat nå sitter jeg å ser på pretty little liars. Egentlig burde jeg øve til naturfagsprøva vi skal ha i morra, men.. det frister ikke akkurat å ha blikket festa ned i en bok som inneholder fakta om atomer, periodesystemet osv.

I morgen drar jeg på konfirmasjonsleir, så det blir ikke noe blogging før på søndag når jeg kommer hjem igjen. Jeg gleder meg sykt! Må vel egentlig begynne å pakke litt også.. Herreguuud, mye å gjøre.

HAR DERE VÆRT PÅ KONF.LEIR FØR, ELLER SKAL DERE KANSKJE I ÅR DERE OG?

hits