Malinaadalen :) -

IDOOOOL TIME

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hey! I dag har jeg vært på skolen, gjort lekser, og vært på innebandy trening. Har ikke tatt noen bilder, så derfor blir det ikke no "ordentlig" blogging i dag. Atm sitter jeg å ser på Idol på tv2. Eller akkurat nå er det jo pause da.. Hater pause. Det ødelegger.. alt, hahaha.Flere som ser på Idol?

it's thuesday

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Heey! Tok en bloggfri dag i går pga lekser og trening, så da vet dere deeet. I dag skal jeg gjøre litt lekser, også kanskje ut med noen venner elns, vi får sjåå. 

Sykt dårlig blogging i det siste, og dårlig til å kommentere tilbake også, men jeg skal bli flinkere. Promise!Fra søndag hihi. Så ut som jeg hadde langt hår der... derfor jeg la det ut, hahaha. Savner å ha LANGT hår :(( (har langt hår nå å, men det var lengre før, og det bruker jo hundre år på å vokse ut til den lengden igjen.. dumme frisør) HVA HAR DERE GJORT SÅ LANGT I DAG?
 

drar en tur til mormor!

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Heyhey! Nå stikker jeg til mormor på middag med familien. Chiaoo!  HVA SKAL DERE I DAG?


pretty little liars

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©Atm sitter jeg og ser på Pretty little liars. Elsker den serien! SER DERE PÅ PLL?

VIL DU HA 2 KOMMENTARER?

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Hei! Har ikke noe å blogglyst akkurat nå, sååå, derfor starter jeg kommentarsrunde. Og siden jeg allerede kommenterer tilbake hver gang jeg får kommentar, så gir jeg dere to kommentarer.VIL DU HA 2 KOMMENTARER?

E MÅ HA SOLBRILLER PÅ

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

.. også må man inte det :pPpPpP Haha, det regner ute akkurat nå, og er meldt det i morra også. No me gusta. Vel, fikk en pakke i posten i dag fra solbrillekongen.no, med to solbriller i. 
Slik ser de ut da. Først tenkte jeg at de var litt lady gaga aktig (haha), men de var faktisk ganske kule på! Solbrillene kom forresten i posten etter 2 dager! Syykt fort!
BESTILT NOE FRA SOLBRILLEKONGEN.NO FØR? 

HVA SYNES DERE OM RETTETANG?

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©
Jeg bruker rettetang nesten hver dag, og ja, jeg vet det sliter på håret, men jeg bruker ihvertfall varmebeskyttende spray. Rettetanga mi er forresten fra merket Cloud Nine, og den er utrolig bra! Kjøpte den hos frisøren for 1000 kr elns. HVA SYNES DERE OM RETTETANG?

back 2 school

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heyhey! I dag var første skoledag for meg, og første dag i 9. klasse. Vi fikk bøker, fikk se på timeplan, ble delt inn i klasser og vi hadde minnestund med 1 minutts stillhet, og et par sanger. 
 
Herreguuud.. måtte drasse på alle disse bøkene hjem for å ta bokbind på de. 12 bøker elns, hehehe. Synes det er mange jeg.Hahhaha, fint, lukka øye på det siste bilde der. Skal snart på trening (les: litt over en time), så kanskje vi blogges når jeg kommer hjem. HVA GJORDE DERE PÅ SKOLEN I DAG DA?

overnatting hos elinus

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Heyhey! I natt var jeg på overnatting hos Eline (Elinus, hihi) sammen med Ida Merete og Thea. Det var utrolig koselig! Vi spiste godteri, så på film, hadde photoshoot osv. Tok MANGE bilder på photoshooten, og jeg har tenkt til å legge ut flere bilder fra den i et senere innlegg. Mange av bildene ble syyykt fine, fordi jeg er så flink. Neida, hahaha.

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

 

blogg anbefaling

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Dette innlegget skulle vært posta i går kveld.

Heihei! Har nettopp kommet hjem fra Mosseporten etter litt "skoleshopping". Har ikke fått kjøpt inn alt, men blir nok ferdig i morgen. Vel, nå har jeg tenkt til å anbefale en blogg til dere, såå, here we go.Ida Fiskaa blogget før på bloggen pictureit.blogg.no, men blogger nå på blogg.idafiskaa.com. Hun blogger for det meste om foto, og legger ut bildene ho tar. Og ho er utrolig, utrolig, utrolig flink!

//blogg.idafiskaa.com

Jeg elsker bloggen hennes, den er en utrolig inspirasjonskilde! Anbefaler dere på det sterkeste å ta en tur innom bloggen hennes! NOEN SOM LESER BLOGGEN HENNES?

et stk. klikka blogg.no

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Bildene vil ikke lastes opp på blogg.no.. argg. Kommer med et ordentlig innlegg etterpå jeg :-)
FLERE SOM HAR PROBLEMER MED BLOGG.NO BILDEOPPLASTNINGA?  

stereo hearts

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

HVA SYNES DERE OM SANGEN?

En helt vanlig dag!

Blogg // K o m m e n t a r e r (29) // ©

Hei! 

I dag har jeg(altså Eline)  vært ute med Malin. Først gikk vi litt rundt, før vi gikk til butikken for og kjøpe is, men jeg ville ikke ha is så vi kjøpte litt druer isteden.

Når vi spaserte vi hjem til Malin møtte vi på Camilla og barnehagen! neida, ho hadde bare veldig mange fans etter seg! haha, sågikk vi videre og da kom camilla i full fart for a hadde hun sluppet unna barnehagen.

Camilla ventet på Nora, og plutselig kom Nora i full fart mot oss. En liten gærnig ho der gitt! Nora hadde veldig fine klær i dag! og de var jo selfølgelig fra Spania! typisk!

De så var så fine! så spiste Nora noen druer som jeg ga ho, ho liker druer veldig godt!

Så spaserte jeg og Malin videre hjem til hun, og her har jeg lest litt blader, malin har jo et hav av blader! så ringte to pene prinsesser på døra og det var..........Ida&Thea!<3  

Jo,altså vår dag startet med at jeg (Ida) ringte den søte morgenfuglen Thea og spørte om hun hadde stått opp og var klar til å møte meg! :D 

Så etter en time så møtte vi hverandre og dro heim til Thea og bare chillan frem til vi fant ut at vi skulle gå oss en tur (jeg eller en av oss to er nemmelig støl og ikke bare litt men VELDIG!) Det gikk ikke lang tid før vi endte opp hos søtisen Malin <3 her har vi det gøøøøøøy :-D <3

 

 

 

Hva har dere gjort i dag daaa? 

 

 

blåbær- kveld, hihi

Blogg // K o m m e n t a r e r (27) // ©


Fant ikke på noen bra overskrift, heheh. Hei hei! Atm sitter jeg og spiser youghurt med blåbær, namnam. Det har faktisk vært ganske fint vær i dag! Har vært en tur i byen med mamma og broren min, og etter det dro jeg opp til Thea hvor ho, Eline og Ida Merete var. 
Etter en tur der dro jeg en tur på butikken og kjøpte blåbær og MAG, hvor det fulgte med en lapp med 50% på Bikbok, kuuult. HVA HAR DERE GJORT I DAG?
første innebandy trening :-)

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Nettopp kommet hjem fra sesongens første innebandy trening. Var sykt koselig å se alle folkene igjen, hihi, og det var sykt slitsomt. Tommel opp for dårlig kondis, hehehehe. Men, det var sykt gøy, og deilig å trene igjen daa! Gleder meg allerede til onsdag. Følte jeg nevna ordet "sykt" (sykt) mye nå hahaha.


jegerbleik.no/ gammelt bilde btw, fra Mars faktisk.

Forresten, det er kun 1 uke til ja, skoleeen. Huffhuff, gleder meg ikke mye til å stå opp tidlig, begynne med lekser osv. Ok, skal ikke snakke mer om det hihi. HVA HAR DERE GJORT I DAG DA?

 

AT THE MOMENT

Blogg // K o m m e n t a r e r (28) // ©Atm sitter jeg og spiser banan og drikker iskaffe, tjoheei. Skal snart se en film på pcn tenkte jeg. Gleder meg syykt til i morgen, og kan dere gjette hvorfor? Jo, innebandy treningene begynner igjen ♥

HVA GJØR DERE AKKURAT NÅ?


 HUSK KONKURRANSEN MIN HER, VINN IPHONEDEKSEL TIL 100-300KR!

PÅ TUR I DRØBAK

Blogg // K o m m e n t a r e r (33) // ©

Hey! I dag har jeg vært i Drøbak med mamma og Sander. Utrolig koselig! Vi besøkte akvarium der, spiste på peppes, gikk rundt blandt markedene, og jeg kjøpte.. wait for it.. FRAPPE! ♥ Og den var sykt god, skulle ønske de hadde sånn her i Moss også. Hadde med kamera, men tok ikke så utrolig mange bilder, men her er noen av de. 

Ødelegger....
BESTEVENNEN MIN <3<3<3<3


Denne fisken var drit kul! Den hadde sånn striper på seg som lyste sånn neon farge! Selvlysende fisk altså haha.Namnamnamnamnamnamnam. Frappe ♥♥♥
VÆRT I DRØBAK FØR?


 HUSK KONKURRANSEN MIN HER, VINN IPHONEDEKSEL TIL 100-300KR!PAKKE I POSTEN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (39) // ©

Først: Noen av dere har spørt om hvordan man kan bli sponsa av mirabling, og eh, bare send mail til de på siden dems. Det gjorde ihvertfall jeg. Så nå vet dere det :-)

Hey! Har jo helt glemt å vise dere mirabling dekslene jeg har fått tilsendt i posten. Fikk de i posten omtrent 2-3 dager etter jeg fikk mail om at de var sendt. Bra service med andre ord! Slik ser de ut, det svarte har jeg planer om å gi bort, mens jeg skal beholde det rosa. Utrolig fine er det ihvertfall begge to! De er mye finere i virkeligheten enn på bildene btw. Jeg er utrolig fornøyd med de!

FLERE SOM HAR DEKSLER FRA MIRABLING.SE?


 HUSK KONKURRANSEN MIN HER, VINN IPHONEDEKSEL TIL 100-300KR!

youghurt med blåbær og bringebær

Mat // K o m m e n t a r e r (34) // ©

Namnam! Nettopp spist youghurt med blåbær og bringebær, sykt godt! Anbefaler alle å prøve det! Også er det jo ikke akkurat usunt heller da :-)
SMAKT NOE LIGNENDE FØR? 


HUSK KONKURRANSEN MIN HER, VINN IPHONEDEKSEL TIL 100-300KR!

eline the poker queen

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Hey! Nå er middagen spist opp, og jeg tenker jeg skal se en film på pcn min. Har tenkt til å se Just go with it, noen som har sett den? Hørt den er bra ihvertfal så håper det haha. I dag har jeg faktisk lært no nytt. Gjett hva. Jo, jeg har lært å spille... poker! Hahah, skjønte ikke noen ting i førsten, men skjønte mer etterhvert da. Det var faktisk ganske gøy (spesielt fordi jeg hadde nest mest penger, mhm hihi). Eline hadde jo mest penger da såklart (følte meg snill som fortalte dere om det, nå blir ho glad). Siden vi var 6 stykker som spilte (Jeg, Thea, Ida, Eline, Ida Merete og broren hennes), ble det ganske mye "penger" i "potten" elns haha. 
Vi sykla også sykkeltur over et jordet borte ved biblioteket, hehehe. FLERE SOM KAN SPILLE POKER?


 HUSK KONKURRANSEN MIN HER, VINN IPHONEDEKSEL TIL 100-300KR

 

 

KONKURRANSE: MIRABLING.SE!

Konkurranse // K o m m e n t a r e r (74) // ©

Hey! Siden jeg nylig ble sponsa av Mirabling.se, tenkte jeg å starte en konkurranse, hvor 2 heldige vinner får hvert sitt iphonedeksel.  Det eneste dere trenger å gjøre er:
Gå inn på Mirabling.se og velg et deksel mellom 100-300 kr. Kopier linken til produktet, og lim den inn i kommentarfeltet. Dere må ikke ha blogg for å være med, men dere må ha mail så jeg kan kontakte deg om du vinner.

LYKKE TIL!  

en solskinns sommerdag

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Hey! Dagen i dag har gått ut på å være først med Thea og Ida Merete, så hjem til pappa og spise middag, så ut med Thea og Eline igjen. Vi møtte også Ida, Ina og Celine, men I&I (haha, hørtes kult ut) måtte hjem å spise, så vi ble stående der med Celine og prate. Og Eline prata vel.. hm, kvarter- halvtime i strekk, haha.
Jeg ble også stående ute i regnet i en halvtime utestengt fra mitt eget hus fordi resten av familien var på besøk hos mormor, morrooo! 

Vet at teksten er syykt rotete og ja, men jeg har noen bilder dere kan trøste dere med dåå.


HVA HAR DERE GJORT I DAG?

butterfly fly away

Fotografi // K o m m e n t a r e r (22) // ©
HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?
VURDERINGSRUNDE!

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©

Heyhey! Tenkte å starte en vurderingsrunde, så da gjør jeg det. Jeg trekker 3 blogger som jeg skal vurdere, så MELD DERE PÅ! Bare skriv bloggadressen din, eller at du er med elns i kommentarfeltet. Takk for meg. 

ER DU MED?

stikker ut med båt

Blogg // K o m m e n t a r e r (28) // ©

Hei! Stikker ut med båt nå, skal kanskje sove telt, eller på hytta i natt, hvor det ikke er nett.. tror jeg. Så det blir ikke no blogging før i morra, så vi blogges! HVA SKAL DERE I DAG?

STILL SPM. PÅ FORMSPRING!

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heey! Siden det pøsregner ute, og det ikke er stort annet å gjøre enn å sitte inne, så lagde jeg meg formspring bruker. Så nå kan dere stille spm. her: herherher eller her!
BTW: DERE KAN FORTSATT STILLE SPM. SELV OM DERE IKKE HAR FORMSPRING :)


Fra i fjoor hahah. HAR DERE FORMSPRING?

Mirabling.se

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Heey! Er sykt glad akkurat nå! Jeg har nemlig vært så heldig å bli sponset av mirabling.se, en side som selger iphonedeksler. Om en liten stund får jeg to iphonedeksler sendt rett i posten, så jeg skal skrive litt mer om de når de kommer. Nå har jeg jo ikke selv iphone, men har planer om å kjøpe det så snart jeg får penger (det kan jo ta sin tid..). Dekslene der er sykt fine, og det forskjellige prisklasser, så du har alltid råd til noe der!  Du kan også på kjøpt deg skjermbeskytter. HØRT OM MIRABLING.SE FØR?

weheartit inspiration

Fotografi // K o m m e n t a r e r (28) // ©//weheartit.com/ Følg meg på weheartit siden min http://www.weheartit.com/malinaadalen
HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

AT THE FARM

Fotografi // K o m m e n t a r e r (32) // ©

Hei! Nok en gang har dagen gått til strandtur. Bloggen blir jo bare full av strand innlegg nå for tiden, haha. Etterpå var jeg hos mormor (at the farm altså hehe), og tok noen bilder. Ble egentlig ikke fornøyd med noen av de men jajaaa.


Nå står vindu mitt på vidt gap her, det er jo så sykt varmt. Det er 2. august liksom, og det er fortsatt sydentemperatur, og vi bor i Norge. Norge, dere. ER DET VARMT DER DU BOR?

joggepikee

Blogg // K o m m e n t a r e r (32) // ©

Kom nettopp inn døren fra en deilig joggetur, og gåtur med Troya (hunden min altså, haha). Jogga i går også faktisk, flink wihuu. Nå begynner jo snart innebandy sesongen igjen og vi skal spille i oslo/ akershus serien i år. Det blir tøft, men sykt gøøy!Forresten, jeg var på stranda i stad, med Ida og Thea, og plutselig kom en hoggorm! En ganske svær en også. Så ut som han/hun nettopp hadde spist.. en rotte? Eller kanskje den var gravid? Hahahha, neida, tulla.

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

hits