Malinaadalen :) -

har dere noen sangtips?

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©bringebær hjerte, hjerte

Mat // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Atm sitter jeg og koser meg med bringebær. Jeg elsker bringebær! Skikkelig sommerlig! FLERE ENN MEG SOM ER GLAD I BRINGEBÆR?at the beach #3

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©

Heei! Atm sitter jeg å ser på Step Up 3 på tv'n, og slapper av etter nok en dag på stranda. Jeg, Ida, Thea og Ida Merete var på langstranda/ paradisbukta eller hva du enn kaller det. Den stranda er serriøst nesten som en syden strand! Tuller ikke en gang.
Denne gangen husket jeg faktisk kamera, og minnebrikka. Fortjener en klapp på skuldern nå jeg altså. Btw: DET ER SÅ SYKT VARMT UTE!

HVA HAR DERE GJORT IDAG DA?a magic rainbow

Fotografi // K o m m e n t a r e r (29) // ©
Det dukket plutselig opp den store regnbua utafor vinduet mitt istad, og da måtte jeg jo ta bilde av den. Redigerte litt i photoscape for at fargene skulle mere "synlige" og "klare". Det er derfor huset ser så utrolig fint og rødt ut på det nederste bilde, haha. SETT NOEN FINE REGNBUER I DET SISTE? (hahaha, bra spm.)

summer & sun

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Heei! Nettopp kommet hjem fra nok en dag på stranden. Det er så syykt varmt ute, men skal jo ikke klage heller. Utrolig deilig å bade ihvertfall, og hoppe fra stupebrett. Denne gangen hadde jeg faktisk med kamera, men glemte minnekort.. eheheee. Jeg er så flink såå!


//weheartit.com

Nå skal jeg snart spise middag, så tenkte jeg å kanskje legge ut en bloggvurdering ellernosånt senere ikveld. GJORT I DAG DA? 

vamos a la playa

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Heey! Nå er sydentemperaturen (nesten) på plass her i Norge. Har vært på stranda idag, og jeg holdt jo på å smelte bort..Så varmt var det faktisk. Og vannet var varmt det og! Deiliiig. Håper været blir sånn de neste ukene av ferien også hihi.Tok ikke med kamera så det ble et sykt fint bilde av meg, tatt i speilet med det sykt fine, krøllete, strandhåret mitt. Usjamejen. FLERE SOM HAR VÆRT PÅ STRANDA I DAG?

allsang på grensen

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Fikk ikke blogget i går fordi internett var på dagstur til Hawaii, hehehe.. Og idag har jeg heller ikke blogget fordi jeg har vært på Allsang på grensen. Utrolig koselig, bra artister, man kunne kjøpe roser (kunne legges uten for et røde kors telt til minne om ofrene på utøya og Oslo) og programmet startet med ett minutts stillhet. Blogger mer om det i morgen, for nå skal jeg se på en film på pcn min. Ha en fin kveld! HVA HAR DERE GJORT I DAG DA?mitt lille land

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©
fakkeltog i moss

Blogg // K o m m e n t a r e r (30) // ©

Hvil i fred alle som omkom under angrepene i Oslo og på Utøya 22/07/11 

Heei! I dag var det fakkeltog i Moss, og jeg gikk sammen med Ida og Camilla + masse, masse,masse andre mennesker.Det må ha vært kanskje to tusen, eller fler! Man fikk utdelt fakler, om vi ville ha, som vi gikk med i toget. Toget gikk til kirken, og utafor på en fontene kunne man legge blomster, tenne lys osv. Inne i kirken satt det masse mennesker, og flere av de gråt. Man kunne tenne lys der også. Det er så utrolig trist, alt som har skjedd. Hadde ikke med kamera, men det var lagt ut et par bilder på vg.no. 

//vg.no & facebook.
FLERE SOM HAR GÅTT I FAKKELTOG I DAG?

starbucks frappuccino

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Hvil i fred alle som omkom under angrepene i Oslo og på Utøya 22/07/11 

Namnam! Drakk denne i går, ikke får første gang men.. den er utrolig god! Anbefales av meg, om du liker iskaffe så klart.  SMAKT DENNE FØR?

harry potter på kino

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Helt uvirkelig det som skjedde i går, håper virkelig det ikke er flere som blir funnet døde, og at de savnede kommer tilbake til familiene sine. Håper virkelig ikke dette skjer igjen. Hvil i fred alle som døde ♥ 

Heey! Har nettopp kommet hjem fra kino med familien. Vi så på Harry Potter, og den var sykt bra! Har egentlig ikke vært noen harry potter fan før, men har begynt å bli det. 

Tenkte å legge ut innkjøpene mine fra i går senere ikveld når kamera mitt er lada opp igjen.
GJORT I DAG DA? 

 

mosseportentur i regnværet

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Heei! Det regner her idag, og har gjort det i hele natt også.. tror jeg. Jeg hørte det ihvertfall. Uansett, siden det regner, regner, og regner enda mer her, skal jeg på Mosseporten med Eline og Ida Merete en tur. Har ikke så mye penger da.. ikkje braa.
HVA SKAL DERE I DAG DA?

Hjemme fra Koster!

Fotografi // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heeei! Da skal det snart spises taco, namnam. Egentlig litt lenge siden jeg har spist det, en måned ellerno sånt kanskje. Har vært med Eline i byen i dag, koselig!
Uansett, som dere sikkert skjønte, er jeg hjemme fra Koster. Utrolig koselig tur, med bare fint vær (untatt den ene natta, men da lov vi å sov i teltet så..)! Tok masse fine bilder jeg skal vise dere, har forresten ikke glemt at jeg skulle legge ut bildene fra Hellas, jeg er bare træg..

Noen av bildene fra Koster. Det kommer fler!
HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

drar til Koster!

Blogg // K o m m e n t a r e r (31) // ©

Heey! Glemte helt å fortelle dere at jeg drar til Koster i dag, og skal være der fram til onsdag. Siden Koster er en øy utafor Sverige, og vi bor i telt, er det ikke nett der, og det blir ingen blogging før til onsdag. Men det overlever dere hihi. Skal ta med kamera mitt da så får tatt noen bilder der.     //google
   VÆRT PÅ KOSTER FØR?

TUSENFRYD I BILDER

Fotografi // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Heey! Fikk desverre ikke blogga i går for nettet var på ferie.. Men her er noen bilder fra gårsdagenstur på Tusenfryd, som forresten var utrolig gøy og koselig!HVA GJORDE DERE I GÅR?

TUSENFRYD I MORGEN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (33) // ©

Heeey! I morgen skal jeg på Tusenfryd med Ida, broren min og pappa. Gleder meg masse, og håper på fint vær. Det er jo meldt stygt vær hele neste uke så.. Vel, gleder meg til karusellene! Elsker karuseller! Bildene er fra i fjor btw, og det var ikke spesielt fint vær da, hehee. Bildene er tatt med digital kamera mitt.. så det sier jo litt om kvaliteten.

VÆRT PÅ TUSENFRYD I ÅR?

I love cherries

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©


Jeg elsker moreller! Plukket det i går, og det ble faktisk ganske masse! Meeen, gjett hvaa. Jeg fikk 4-5 myggestikk, og ble brent av brennvesle der jeg sto.. Det eneste negative ved sommern er alle innsektene som kommer. Hate them.
LIKER DERE MORELLER?

BLOGG VS BLOOGG - STEMSTEM

Blogg // K o m m e n t a r e r (43) // ©

Heyy og god kveld daa! Om dere husker så hadde jeg et blogg vs blogg -meld dere på innlegg for en uke siden cirka. Så nå har jeg plukket ut to bloggere som, ja, er med i blogg vs blogg, haha. Bloggene er kjempebra btw!Irlins.blogg.noOnlyaillusion.blogg.no
HVEM GÅR DERES STEMME TIL? (vet btw at linkene ikke linker, skal fikse det etterpå hihih)

strandtur på stranda

Blogg // K o m m e n t a r e r (29) // ©Kul neglelakk, or whaaat`? Tulla.

Har vært på strandtur på stranda i dag, haha, hørtes komisk ut. Tullaaa. Det var faktisk utrolig varmt på stranda, helt vindstille, og skyfri, blå himmel. Tror faktisk jeg er blitt litt solbrent bak på høyre leggen, haha. Jeg var på langstranda/ paradisbukta om noen lurte, hihi.

VÆRT PÅ STRANDA I DET SISTE?

 

kjempekoselig dag med idaa

Blogg // K o m m e n t a r e r (28) // ©Heey! Random bilde egentlig, men det ble jo litt stilig da. Tusen takk for alle kommentarer forresten, you make my day! Vel, i dag har jeg vært hos Ida, som jeg ikke hadde sett siden før jeg dro til Hellas. Det var kjempekoselig!

Det har forresten vært fint vær i dag! Om vi ser bortifra noen mørke skyer da, men ikke no regn her hihi. Sjekka forresten værvarselet for Moss istad..Norsk sommer <3 Håper virkelig ikke at været blir sånn neste uke..
FINT VÆR HOS DERE I DAG?

 

 

jeg er bruuun!

Blogg // K o m m e n t a r e r (41) // ©

Skikkelig random innlegg egentlig..

Nå var jeg slem hihi. Er egentlig ikke så veldig brun.. men er jo litt då.
NOEN SOM ER BLITT BRUUNE I SOMMER? 

sykkeltur i finværet

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Heey! Da har jeg nettopp spist middag, grillmat. Er egentlig begynt å bli lei av det, men jaja.
Denne mandagen har jeg og Eline sykla ned til en sånn brygge ved der bastøferga går fra (nede i Moss altså..). Vi kjøpte kulesis med sjokolade, og vi "sola" oss på beina hihi. Utrolig deilig vær fram til skyene kom, og det begynte å blåse. Jaja, utrolig koselig da! Hadde desverre ikke med kamera ned dit, gadd liksom ikke sykle med et svært (ikke så svært da..) kamera rundt halsen. 

Eter jordbær nu hihi, love it! 
HVA HAR DERE GJORT I DAG DA? 

NYTT DESIGN.. IGJEN!

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (27) // ©

Heey! Da har jeg fikset på designet mitt.. igjen. Har bytta farger forskjellige steder osv, flyttet menyen opp, fått knappe meny (ikke ferdig enda)over en header som snart kommer. Er ganske fornøyd i grunn! Håper jeg klarer å ha dette designet en stund hihi.

HVA SYNES DERE OM DESIGNET SÅ LANGT?

blogg vs blogg - meld dere på!

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©Heei! Har null inspirasjon til hva jeg kan blogge om akkurat nå, så da starter jeg en blogg vs blogg. Meld dere på her!

TILBAKE I NORGE

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Heey! Da er jeg tilbake i kalde (litt varme da) Norgee. Savner varmen, den knallblå himmelen, de turkise, klare vannet og den stekende sola allerede. Har faktisk blitt brun, og nesten ikke noe solbrent! Og jeg blir alltid solbrent, heehe. Ok, så er jeg solbrent på knærne da.

Tenkte å enten lage et bilde innlegg med noen bilder fra Kos, eller så skal jeg lage video med bilder. Vet ikke helt hva enda.. VIL DERE HA BILDEINNLEGG ELLER VIDEO MED BILDER?

hits