Malinaadalen :) -

bye, bye my beautiful readers

Blogg // K o m m e n t a r e r (31) // ©

Tusen takk for mange fine sangtips i forrige innlegg! OG forresten, jeg er ganske sikker på at noe er feil skrevet i overskriften haha.. Er ikke sikker det, men ja. 

Hei hei, nå er det ikke lenge til jeg drar, hihihi, gleder meg så sykt nå! Skal ta masse, masse bilder til dere da, så gled dere til jeg kommer hjem igjen. Vel, jeg tror ikke det blir noen innlegg der mens jeg er på ferie, for jeg gidder ikke ta med pcn ned dit hehe. Kanskje jeg mobilblogger da? Om jeg får det til, haha. Om jeg ikke får til mobilblogg så snakkes vi om en uke, så.. HEJDÅ! 
NOEN SOM VIL ØNSKE MEG GOD TUR? 

har dere noen sangtips?

Blogg // K o m m e n t a r e r (43) // ©

Heey! Skal jo snart på ferie, og på flyturer er det alltid deilig å høre på musikk fra iPoden, mp3'en, mobilen eller hva du enn bruker. Sangene jeg har nå har jeg begynt å gå ganske lei av, så jeg er helt åpen for nye sanger!//weheartit.com HAR DU NOEN SANGTIPS?

EDIT: Legg gjerne til spotify lista deres om dere har :-)

pakker meg klar til ferie

Blogg // K o m m e n t a r e r (28) // ©

Heey! Akkurat nå suser jeg rundt på rommet og prøver å finne ting jeg kan pakke ned i kofferten min. Jeg hater å pakke. Blir alltid for mye jeg putter oppi, også tar jeg ut litt, men da er det for lite, og sånn fortsetter det. Jaja, gleder meg ihvertfall til jeg kan kjøre til flyplassen, sette meg på flyet, og bli slått av en varmen når jeg går ut igjen. //storm.no . Deilig, eller hvaaa?

Her kan dere se hotellet jeg skal bo på forresten:  http://www.ving.no/hellas/kos-by/sungarden-sol-kipriotis-village Trykk på der det står "se bilder" til høyre over bilde. 

FLERE SOM IKKE ER SÅ FLINKE TIL Å PAKKE?

 


STILL SPØRSMÅL TIL MEG HER (SPØRSMÅLSRUNDE)

 

SPØRSMÅLSRUNDE!

Blogg // K o m m e n t a r e r (30) // ©

Heey! Tenkte å starte en spm. runde som jeg kommer til å svare på når jeg har kommet hjem fra Hellas. Svarer enten på video eller i tekst, vi får se. SÅÅ, HVA LURER DERE PÅ?

hjelpsom, flink, vaske pike

Blogg // K o m m e n t a r e r (30) // ©

Hey!Jeg har vært flink pike i dag, og vet dere hvorfor? Nei det vet dere ikke, heheheh, morsomt. Neida, tulla. Men ja, jeg har vært hos mormor og vaska hele huset hennes (og det er stort) pluss vaska vinduene hennes. Er ikke jeg snill daa? 

Fikk litt lønn da som jeg skal ha med til Hellas hihi, I'm rich right now. Har faktisk 1350 kr ellerno, og det er mye til å være meg. Bruker alltid pengene med en gang hehe..

Tok disse bildene hos mormor istad. Hadde nemlig med meg mitt kjære kamera og min kjære 50mm linse♥
PLEIER DERE Å HJELPE TIL MED VASKING OSV.? 

lille (stygge) petter edderkopp

Blogg // K o m m e n t a r e r (39) // ©

Sitter med blikket fast i taket akkurat nå. Gjett hvorfor. Jo, det er en edderkopp inne på rommet mitt. Jeg HATER edderkopper! Tok noen få bilder av lille petter edderkopp da.. kan bare si.. den er sykt stygg. Kan jo så vidt ta blikket bort fra taket for edderkoppen kan jo plutselig forsvinne.. og ta meg.

Woho, nå kommer mamma og tar den bort. Hurra! FLERE ENN MEG SOM HATER EDDERKOPPER?

 

canon three times

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (23) // ©HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?

gleder meg sykt til..

Blogg // K o m m e n t a r e r (28) // ©

Hey! Akkurat nå driver jeg å laster over bilder fra bursdagen til Ida over til pc'n min. Har nettopp vært en tur ute med Phuong Ha hihi. Elsker at man kan gå med shorts og t skjorte ute så "sent" på kvelden. Ekte sommer

Ellers i dag har jeg vært på amfi med Emily. Kjøpte meg en bikinitopp og en shorts som jeg sikkert kan vise senere i kveld eller i morgen. Gleder meg sykt til å reise til Kos til torsdag. Det er meldt helt herlig vær der, looove it. Så ja, gleder meg helt syykt. Ligge på stranda, få brunfarge, spise gresk mat, slappe av, nesten steke vekk pågrunnav varmen. Herlig altså♥

NOEN SOM SKAL PÅ FERIE I SOMMER?

it's summertimee

Fotografi // K o m m e n t a r e r (44) // ©

Noen flere bilder fra overnattingsturen/ redigert i photoscape.
HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

HVA VIL DERE HA MER AV PÅ BLOGGEN?

Blogg // K o m m e n t a r e r (26) // ©

Hei hei! De siste dagene har jeg vært en elendig blogger. Dere skjønner, nettet har vært helt klikka hjemme på min pc. Så det er grunnen til at jeg ikke har blogga no bra i det siste. Men nå er det sommerferie, nettet funker, og jeg har tenkt til å lage mange fine innlegg, ta mange bilder og kanskje begynne med videoblogger?

 NOE DERE VIL SE MER AV PÅ BLOGGEN?

Last friday night

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Last friday night (t.g.i.f) - katy perry
HVA SYNES DERE OM SANGEN? 

verdens beste ida har bursdag!

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Sorry for at bildene er i forskjellige str., bruker en annen pc enn min og det er ikke bilderedigeringsprogram der. Fikser det nok senere idag når nettet funker helt.  


Hei hei! I dag er det 22. juni, og en skikkelig søt og kul jente har busdag! Og det eeeeer:
 

IDAAA!
Så nå er ho fjortiss og greier hihi. Nå kan du ta masse speilbilder, tupere håret osv. og skylde på at du er fjortiss. Ho skal feire bursdagen sin i kveld som jeg gleder meg sykt mye til. Jeg virkelig elsker bursdager! 

Dette er noen flere bilder av jenta som heter Ida og har bursdag i daag. 


Så ja, gratulerer med dagen til den søte, snille, pene, flinke i innebandy, morsomme, kule latter, fint hår jenta - Ida.
NOEN SOM VIL SI GRATULERER MED DAGEN TIL HO? Vet ho blir glad for det hihi. 

 

MITT KARAKTERKORT

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Hei hei! Rett før vi dro hjem ifra overnattingsturen fikk vi karakterkorta delt ut. Og jeg ble dødsfornøyd med mitt!


 

Det som er stryka over med grønn tusj er karakterer fra høsten, de som ikke er stryka over er fra i vår hihi.

Endte opp med to 6'ere, ni 5'ere og en 4'er, og snittet mitt ble på 5,1! Kjempehappy jeg hihi.
Vel, nå skal jeg legge meg, jeg er ganske trøtt nå etter en natt uten noe som helst søvn. Faktisk så kjennes det ut som at rommet/ huset snurrer rundt og vugger som en båt på vannet. Veldig fint altså.

FÅTT KARAKTERKORTET DERES? 

OVERNATTINGSTUR BILDER #1

Fotografi // K o m m e n t a r e r (32) // ©

Legger ut flere bilder i kveld, for det ble for mye å putte alle (egentlig ikke alle, tok maaange flere haha..) bildene i ett innlegg. Så det blir nok en slags del 1 og del 2 med bilder fra overnattingsturen. 

HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

OVERNATTINGSTUR MED TRINNET

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Hei og god morgen! Noen av dere har sikkert ferie, eller så er dere på skolen. Jeg skal ihvertfall på overnattingstur med trinnet, og jeg gleder meg sykt! Har pakka ferdig nå, men skal dobbeltsjekke. Vil jo ikke glemme noe hjemme eller. Vel, tenkte egentlig bare å legge ut en liten oppdatering fordi det kommer ingen flere innlegg i dag, men i morgen kommer det nok noen bilder fra turen. Blogges da!HAR DERE FERIE NÅ?

vaniljeis og jordbær sier sommer

Blogg // K o m m e n t a r e r (40) // ©

.. men været sier ikke det samme. Akkurat nå er det overskya, men det regna i stad. Håper virkelig at sola titter fram i morra, for klassen min skal på overnattingstur med telt og greier. Så akkurat nå har jeg vært flink pike og begynt med pakkinga. Pakker alltid for mye.. hehe. Har tatt en pause i pakkinga nå, og sitter å spiser vaniljeis med jordbær. Nam nam!

Bildene er tatt med det gamle digitalkamera mitt.. så kvaliteten er litt dårlig.
LIKER DERE VANILJEIS MED JORDBÆR? 

BURSDAG NEXT

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heei! Ble null blogging i går, men grunnen til det var at jeg var veldig busy, busy i hele går. Jeg var nemlig først på skolen, så dro jeg til byen, og etter det igjen dro jeg hjemom før jeg dro videre til avslutning med innebandyen. Avslutninga var forresten utrolig koselig og ikke minst gøy! Så det var det jeg gjorde igår.Nå har jeg kommet hjem fra byen, og sitter å tar på neglelakk hihi. Skal nemlig i bursdag til Ida Merete hvor tema er farger. Gleder meg skikkelig! Var i byen istad og kjøpte gave og sånt sammen med Ida, Eline, Ida Merete og Thea. 
Men nå må jeg fikse meg ferdig, tar med kamera i bursdagen btw, blogges!

HVA SKAL DERE I KVELD?

 

Live, love, laugh

Fotografi // K o m m e n t a r e r (28) // ©


Ble dårlig kvalitet, hehe.
HVA SYNES DERE OM BILDE? Tatt for en stund siden.

HVILKEN MASCARA BRUKER DERE?

Blogg // K o m m e n t a r e r (41) // ©

Hei! Tenkte egentlig å bare spørre om det er noen mascaraer dere vil anbefale meg. Jeg har prøvd maaange mascaraer, og har vært fornøyd med de fleste av de, og istad kjøpte jeg en ny en.

//google. Orka ikke ta fram kamera og ta bilde av mascara'n. Latskap til tusen.
Dette er mascaraen jeg kjøpte istad på cubus. Har jo sett reklame for den på tv (defor jeg kjøpte den haha), så håper den er bra da. Men jeg er jo åpen på forslag om hvilken mascara jeg bør bruke.

HVILKEN MASCARA BRUKER DERE?

hvem liker vel ikke myggen?

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Hey hey! Dette blir bare en liten oppdatering fra meg. Netter er.. ja, litt klikka skjønner dere. Plutselig funker det, så funker det ikke. Snakk om humørsvigninger.

Ja, i dag har jeg sykla tur med skolen og sånt, rygge rundt (tour de rygge liksom, tulla.), og vet dere hva? Jeg fikk tusen myggstikk!! Ok, kanskje ikke tusen da, men rundt 5 minst. I tillegg fikk jeg sår på det ene beinet mitt fordi vi sykla i skogen, surt fjes. Neida, det er ikke så ille haha, bortsett fra at mygg liker blod, blod på meg erlik mye mygg, meg pluss mye mygg erlik myggstikk. Skjønner? Og jeg hater,hater, hater mygg..Hadde ikke med kamera så jeg lånte et bilde fra Kristin :)
VÆRT PÅ SYKKELTUR I DET SISTE?

SUPER HAPPY FACE

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©

Heisann! Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på forrige innlegg, altså headern jeg lagde for moro skyld til haawt. Så ja, tusen takk! 

I dag fikk vi tilbake mattetentamen, og gjett hva? Jeg fikk 5'er, wohoo, kjempe,kjempe glad for det altså! Fikk også 5'er på både engelsken og norsken. Happy face x1000 :D :D :D Ok, skal ikke bombadere med smileys her hihi. Tre random bilder jeg tok i går.
FÅTT TILBAKE ALLE TENTAMNENE ENDA?

HEADER TIL HAAWT

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (54) // ©Lagde denne headern til haawt i går for moro skyld. Ble egentlig litt fornøyd med den også. Jeg bruke Jasc Paint Shop Pro 8 (kan lastes ned gratis, søk på google) for å lage den hvis noen lurer. HVA SYNES DERE OM HEADERN JEG LAGDE?

dagens lille eventyr

Fotografi // K o m m e n t a r e r (29) // ©Har tatt sykt mange bilder i dag! Både i hagen, rundt ute, og på tur i skogen der ryggejoggen er. Mamma skulle nemlig løpe 7,5 km der, også skulle jeg egentlig besøke mormor, men ho var ikke hjemme.. Så jeg skulle da gå 2,5 km, og mamma sa det var lett å finne ut hvor jeg skulle gå, bare følg skiltene sa ho. Men, guess what, jeg gikk feil.. Endte opp med å gå 4,5km istedenfor jeg hehehe. Flink! Noen som vil bli med meg ut på eventyr? Flink med skilter og sånt altså, tulla hahah. Her er bildene jeg tok under min lille (lange) tur da: HVA SYNES DERE OM BILDENE?

i går så gjorde jeg..

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Heei! Kan vel starte dette innlegget med å unnskylde for at jeg ikke blogga no i går. Jeg var nemlig først på Mosseporten med Eline og Thea, dro hjem og rydda rommet og litt sånt, så kom Emily og mamman hennes på besøk og var der til mellom 12-1 (på kvelden/nattan altså). Det var det lørdagen min gikk ut på ihvertfall. 

I dag er været strålende og jeg har tenkt meg en tur ut, skal nok ta litt bilder og sånt. Har fiksa litt innstillinger på kamera mitt ogsånt nå.  

HVA GJØR DERE I DAG DA?

We all know a cat, who likes to relax

Fotografi // K o m m e n t a r e r (29) // ©Min kjære lille katt ligger å sover.. i senga til broren min hihi. Litt søøt daa. Han er egentlig fotogen altså, men brydde seg ikke om meg nå... Snakker om katten altså, ikke broren min hahaha. Bildene er forresten tatt med den nye linsa! Er super fornøyd med den! 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

KJØPT MEG NY KAMERALINSE!

Blogg // K o m m e n t a r e r (37) // ©Ææææ, har kjøpt meg ny linse i dag! 50mm f/1.8  er navnet på min nye linse, hihi, elsker den allerede ♥ Har hørt mye bra om den, og gleder til jeg får prøvd den ut ordentlig. Har så langt bare tatt 2 bilder med det, og de ser slik ut: 

Bilde ble så lyst naturlig, hihi. Kjøpte linsa på japanphoto forresten.
FLERE SOM HAR DENNE LINSA? 

hva heter bloggen din?

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©

Hei hei! Akkurat nå sitter jeg og øver til matte tentamen i morgen. Herregud, jeg hater matte! Spesielt når det er noe jeg ikke skjønner.. jaja. Får øve litt til og håpe tentamen går bra i morgen. Det er forresten vår siste tentamen i morgen, woho! Snart ferie også jo ♥Hahaha, legg merke til de røde øynene i gulvet.
Vel, siden jeg ikke har stort å skrive om, tenkte jeg å kanskje lese noen blogger i dag/ i morgen. Trenger flere å lese hihi. HVA ER BLOGGEN DIN?

angry birds at chrome

Blogg // K o m m e n t a r e r (32) // ©

.. my new obsession! Fant ut istad at det finnes Angry Birds på google chrome haha. Synes egentlig ikke at det var så gøy før, men nå, ja nå er jeg jo nesten avhengig av det! Tulla, er jo ikke det, men det er jo litt gøy daa. 
Linken er: http://chrome.angrybirds.com/ om du har lyst til å prøve det hehe. 

PRØVD ANGRY BIRDS FØR? 

ready for desperate housewives

Blogg // K o m m e n t a r e r (29) // ©

Sorry for dårlig blogging i dag. Tok meg en liten bloggfri dag, hihi. Dagen har gått ut på engelsk tentamen, som jeg tror gikk sånn passe, jeg har spist middag og vært med Eline. Vi så på en del morsomme videoer på youtube hahaha.
  Uansett, nå skal jeg straks se på frustrerte fruer, så vi snakkes i morgen da, bababay (vet det er bye, men men).

Gammelt bilde, men ja. 
Btw, Norge vant i dag jo! Joho, ikke at jeg bryr meg så mye men.. kult at Norge vinner liksom :-) 

SER DERE PÅ FRUSTRERTE FRUER? 

flower power outside

Fotografi // K o m m e n t a r e r (42) // ©HVA SYNES DERE OM BILDENE?

fint vær, eller?

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©Fint vær? Regnet, tordnet og lynte istad, no me gusta. Nå er det faktisk bare overskya ute haha, været har humørsvigninger x1000. Håper virkelig været blir fint til uka, selvom jeg har hørt det motsatte.
Vel, noe positivt med regnvær er jo regndråpene som planter seg oppe på blomster og blader. Jeg har tatt noen bilder jeg har tenkt til å vise dere senere, men nå skal jeg øve engelsk grammatikk (engelsk tentamen i morgen)!

"FINT" VÆR HOS DERE OGSÅ? 

Hvordan få bildene lysere!

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (35) // ©

Hei! Det var noen som spurte i forrige innlegg om hvordan jeg fikk bildene mine lysere. Så da tenke jeg at jeg kunne vise dere det. 


Redigeringsprogrammet jeg bruker heter Photosape, og kan lastes ned gratis fra Google.Først så går jeg inn på photoscape - rediger - finner et bilde. Også trykker jeg midt på "Klarhet/farge" - knappen. Da kommer et sånt "vindu" opp:

 

(Bildet ble rart.. jaja whatever.) Så kommer det opp et slikt vindu. For å få bilde lysere bruker jeg "Gamma lyshet" - knappen.Så drar dere den rektangel- pil greia bortover mot høyre for å få bilde lysere, og når dere er fornøyd med lysheten trykker dere OK. Tadaaa! Slik ser bilde ut etterpå! Håper dere skjønte no av forklaringen min. Jeg er ikke særlig flink på forklaringer og sånt hehe. Bare spør om det er noe mer dere lurer på!

HVILKET REDIGERINGSPROGRAM BRUKER DERE?Bygdedagen på bygdetunet

Fotografi // K o m m e n t a r e r (30) // ©Hei! I dag har jeg vært på bygdetunet siden det er bygdedagen i dag. Altså, her i Rygge. Jeg har tatt en del bilder, som dere sikkert ser over, jeg har spist is, drukket cola og spist pølse i vaffel (sunn x100!). Møtte også Ida Merete der, og noen andre fra klassen som skulle danse der. Det var en ganske koselig dag egentlig. Det var forresten steik varmt i dag også, love it! ♥

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

sommer og sol er fint

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Jeg virkelig elsker sol! Har vært på stranda i dag også med Eline og Ida Merete, og litt senere kom Nora og Camilla også. Hadde med meg kamera mitt, men desverre glemte jeg minnekortet mitt hjemme (flink!) hehe.. Så dere får noen gamle bilder jeg har tatt på botnebaugen. GJORT I DAG DA?

bilder fra min herlige dag

Fotografi // K o m m e n t a r e r (40) // ©

Hei! I dag har været vært enda bedre enn i går faktisk! Sykt varmt, så jeg, Eline, Celine og Ida Merete dropå stranden,og deretter opp til Eline sitt hus. Har faktisk fått skille også, lykke!

HVA HAR DERE GJORT I DAG DA?ute i finværet

Blogg // K o m m e n t a r e r (45) // ©

Hei! I dag har været vært helt herlig. Du vet at sommeren er på vei når du kan gå i shorts og topp men fortsatt synes det er dødsvarmt! Har nettopp spist grillmat fra grillen (lol, hehe), nam nam.
Ellers i dag så har jeg vært hos Eline sammen med Ida Merete. Der var det i hvertfall varmt! Vi drakk cola, hørte på musikk og Eline spilte gitar, koselig hihi. Hun bør så absolutt legge ut video på youtube, for hun er sykt flink til å spille gitar og synge! 

Bildene er tatt nå nettopp faktisk! 
FINT VÆR HOS DERE OGSÅ?

vil dere hjelpe en venn av meg?

Blogg // K o m m e n t a r e r (29) // ©

Hei! Jeg bare lurte på om dere kunne tenke dere å væresåsnille å verve dere HERHER, eller HER
Det hadde hjulpet av av venninnene mine kjempe, kjempe mye! Håper at så mange som mulig kan tenkte seg å verve seg. Hun har sykt lyst på iPod skjønner dere, hahaha. 

Jeg sier det en gang til, meld dere inn her!

endelig er det langhelg!

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heei! Denne skoldagen var sykt chill egentlig. Vi så på film og gjorde egentlig ikke noe spesielt annet, og nå er det langhelg! Det er jo meldt utrolig fint vær her på østlandet også, så jeg har tenkt til å bade hihi. Håper virkelig på sommertemperatur!I kveld blir det nok en Paradise episode på meg, og i morgen er den aller siste, nemlig finalen. Lurer sykt på hvem som vinner. Gleder meg egentlig litt til det er over, da slipper man å tenke på at man få meg seg episoden liksom hehe.

HAR DERE LANGHELG OGSÅ?

hits