Malinaadalen :) -

The summer is coming..

Fotografi // K o m m e n t a r e r (33) // ©Redigert i photoscape. HVA SYNES DERE OM BILDE?

norsk tentamen i morgen

Blogg // K o m m e n t a r e r (28) // ©

Hey! Nå har jeg nettopp sett på top model, og nå står paradise for tur. Gleder meg til episoden faktisk, er jo tross alt finaleuka!Brukte litt penger istad på godteri hihihi.

I morgen er det norsk tentamen, så jeg har selvfølgelig kjøpt inn godteri hihi. Vi skal skrive stil og jeg er absolutt ikke god på det.. noen som vil ønske lykke til? :) 

under the coconut tree

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Coconut tree - Mohombi feat. Nicole Scherzinger. Synes denne sangen er skikkelig sommerlig! ♥

HVA SYNES DERE OM SANGEN? 

avslutning med innebandy jentene

Fotografi // K o m m e n t a r e r (38) // ©

 

Heey! I dag har jeg vært på avslutning med innebandy laget, og det var utroolig koselig!♥ Vi spilte volleyball, spiste grillmat og sånt, spilte mere volleyball, spiste is og annet godteri og til slutt hadde vi en liten premieutdeling.
Nå er sesongen vår ferdig, noe som egentlig er veldig trist, men jeg gleder meg sykt til neste sesong etter sommeren!

Jeg gadd ikke ta med absolutt alle bildene, for da ville hele bloggen vært dekket av dette innlegget haha. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

take it smooooth

Blogg // K o m m e n t a r e r (47) // ©

Hey! Da er det lørdag, og jeg har brukt dagen min til å være med Thea og Ida. Vi lagde blandt annet smoothie, nam nam. Jeg elsker smoothie! Det er så sykt godt, spesielt om sommeren, også er det jo sunt i tillegg! 

Akkurat nå er jeg sykt godteri syk hahaha, har lyst på noe godteri heh, eller popcorn ellerno. Ok, nå følte jeg meg usunn hehe, men det er jo Lørdag.Senere i dag sitter nok pappa og broren min foran tvn og ser på champions league finale mellom Barcelona og Manchester United. Så jeg får vel se litt på den selv også. SKAL NOEN AV DERE SE PÅ CL- FINALEN?

JUSTIN BIEBER - HOT OR NOT

Blogg // K o m m e n t a r e r (44) // ©Justin Bieber - hot or not?

the edge of glory

Blogg // K o m m e n t a r e r (34) // ©

Jeg digger denne sangen, og jeg digger lady gaga ♥ Hennes nye album "Born This Way" har kommet ut på spotify, og jeg elsker sangene! Ho er rå!♥

Btw, jeg hadde nynorsk tentamen i dag haha, håper den gikk bra altså. 

HVA SYNES DERE OM LADY GAGA?

NYTT DESIGN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (34) // ©

EDIT: Noen som sier de ikke ser designet likt som jeg viser på bilde. Jeg bruker ihvertfall Google Chrome (nettleser) og der ser det slik ut. Er ikke sikker på om det er likt i alle nettlesere desverre.

Heey! Var litt lei av det gamle designet mitt, så jeg fikset litt på fargene og lagde meg en midlertidig (tror jeg) header.HVA SYNES DERE OM DESIGNET?

vil du ha en kommentar?

Blogg // K o m m e n t a r e r (42) // ©

.. eller 2? Nå har jeg begynt å kommentere tilbake til alle som kommenterer her (for å være ekstra snill). Så da tenkte jeg at jeg kanskje skal ha en kommentarrunde nå, og de som kommenterer for 2 kommentarer. Dere får kommentarene innen 2 dager cirka, er litt træg skjønner dere.. haha.YOU WANT A COMMENT?

UKAS BLOGG - MELD DEG PÅ!

Blogg // K o m m e n t a r e r (35) // ©

Vil du bli ukas blogg? Meld deg på i dette innlegget, trekker vinner i morgen eller overimorgen.  VIL DU BLI UKAS BLOGG?

my nails at the moment

Fotografi // K o m m e n t a r e r (26) // ©Slik ser altså neglene mine ut at the moment. Bildene ble tatt rett etter jeg tok på neglelakken(e) og derfor er det litt utafor og sånt heh.. Sykt flink til å ta på neglelakk, verdensmester altså.

LIKER DERE NEGLELAKK?

paradise time med god samvittighet

Blogg // K o m m e n t a r e r (34) // ©

Nå blir det snart Paradise Hotel, også natti natt. Er ganske så sliten etter dagens treningsøkt med innebandylaget. For dere som bor i Moss/ Rygge, vi jogga fra Øreåshallen, til Melløs stadion. Der løp vi 400m x2 og løp i trappene opp og ned tribunen 3 ganger før vi jogga tilbake igjen. Man får jo god samvittighet av å trene da :-) 

FLERE SOM SER PÅ PARADISE?

drip, drop, raindrop

Fotografi // K o m m e n t a r e r (33) // ©

Skulle egentlig poste disse bildene i går, men plutselig fikk pcn' og internettet kraftige humørsvigninger..

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

super flink jogge pike

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

JEG LEVER FOLKENS! Ok, jeg trodde aldri på den Dommedagsgreia heller hahaha. Stakkars mannen som brukte 150.000 dollar på å si det til folk..

Vel, nå har jeg vært super flink pike, og jogget en tur på morgenen + spist frokost og dusja. (Jogga forresten i øsende, pøsende regnvær.. og vinden hadde bestemt seg for å være ekstra slem i dag, og sendte regnet mot meg.. var klissvåt når jeg kom hjem heh.)
Senere i dag skal jeg på Parkteateret og se på noen danse og sånt, så jeg får vel begynne å fikse meg nå hehe.

PLANER FOR DAGEN?

I found my self in happiness

Fotografi // K o m m e n t a r e r (16) // ©Noen random bilder jeg tok i stad, HVA SYNES DERE OM BILDENE?

en film om pirater, gjett hvem

Blogg // K o m m e n t a r e r (29) // ©


//google

Haha, dere skjønte sikkert hvilken film jeg har sett på kino i dag. Pirates of the caribbean On stranger tides. Jeg digget filmen! Den var spennende, morsom og jeg og Eline skvatt på førsten da han mannen.. ja jeg skal ikke si noe, dere får se den selv. Hihi. Jeg anbefaler dere ihvertfall å se denne filmen!

HAR DERE SETT DENNE FILMEN?


FRUKT ER SUNT, ÅRET RUNDT

Mat // K o m m e n t a r e r (24) // ©Lagde meg en liten blanding med frukt istad. Det smakte utrolig godt og sommerlig! Kommer definitvt til å lage mere av dette utover sommeren. Jeg brukte kun jordbær, eple og banan som jeg skjærte opp i små biter og blandet sammen. Jeg virkelig elsker frukt ♥

ER DERE GLAD I FRUKT?

GJETT HVEM SOM FIKK 6'ER PÅ MUNTLIG!

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

... JEG! Er utrolig glad! Grunnen til at jeg ikke blogget no særlig i går var fordi jeg øvde og lagde presentasjon. Engelsk presentasjon for å være korrekt. Og klokka halv 12 i dag sto jeg og framførte det jeg hadde, og jeg endte opp med en 6'er. Noe som ikke gjør noe for meg!

Ellers i dag så har jeg vært ute med Phuong Ha, og slappa av. Herlig dag sier jeg bare!HVA HAR DERE GJORT I DAG? 

BLOGG VS BLOGG!

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©


//kely.blogg.no

//blomsterfeenhanna.com

KAJA VS HANNA - HVILKEN BLOGG LIKER DU BEST?

BILDER FRA 17.MAI

Fotografi // K o m m e n t a r e r (13) // ©


HAR DERE HATT EN FIN 17. MAI?

GRATULERER MED DAGEN NORGE!

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Da er 17. mai endelig kommet. Jeg sitter klar her i senga mi i kjole og greier. Valgte å bruke antrekket jeg brukte i fjor jeg hihi. Skal straks på 17. mai frokost, og etter det blir det tooog (gåing). Skolen min skal gå rett bak musikkkorps, tjoheei.//weheartit

Blir nok ikke mye blogging i dag, men lover at det blir en del bilder senere. Tar med meg kameraet mitt i toget, og etterpå også hihi.

HVA SKAL DERE I DAG DAA?

17. mai i morgeeen!

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Gleder meg sykt til 17 mai i morgen! Det er alltid så koselig på den dagen, man går i tog, er med venner og familie, blir spruta ned med vannpistolene til russen, ser masse ballonger flyr rundt i lufta, man slipper skolen + man kan spise så mye is man vil! I fjor spiste jeg faktisk bare 1 is hahahah. Stolt altså. 

Er enda ikke heelt sikker på antrekket til imorgen, men finner nok noe haha. Skal forresten klippe meg etterpå! Skal bare klippe tuppene da, om firsøren klipper mer en det.. ja da blir jeg sur..

Bildene er tatt i fjor. Digitalkamera kvalitet(en på mitt kamera) er fine greier.

FLERE SOM GLEDER SEG TIL 17. MAI?

2 HEADERE TIL CAMILLA

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Heei! Jeg har laget 2 headere til Camilla (http://ccamillabr.blogg.no/), håper du liker de :-)

 

 

 

 


 
 HVA SYNES DERE OM HEADERNE?

I turn on the tv, and watch a movie

Fotografi // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Jeg har nettopp sett på The Last Song på tv, og nå begynner 2012 om jeg ikke tar helt feil haha. Vi kom desverre ikke til finale i dag, men alle spilte kjempebra i dag!

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

tidlig opp på en herlig lørdag

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Heeei! Dagen min startet med å våkne klokka halv 7 på morgenen, ta på drakta, spise litt, og forte av gårde til Ida klokka kvart over 7. Dere skjønte kanskje at vi skulle på cup! Men jeg er hjemme igjen nå, for siden vi bor så nær trenger vi ikke overnatting.

Kampene vi har spilt i dag endte i et tap, og en seier, gleder meg sykt til å spille imorgen, da skal vi vinne de siste også, og kanskje komme til finalen :-)

HVA HAR DERE GJORT DENNE LØRDAGEN?


I will be popular, I will be popular, I'm gonna gettin popular

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Digger sangen til Eric Saade jeg ♥ Sverige kom videre til finalen i Eurovision igår, noe jeg er utrolig glad for etter at Stella røk ut på tirsdag. Så nå heier jeg på Eric og Sverige ♥

HVEM HEIER DERE PÅ I MGP FINALEN I MORGEN?

årets første bad og litt sånt

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Heey! Dagen i dag har gått ut på skole og trening. Vi trente i litt over to timer i dag, herlig! Kjempegøy trening, og jeg gleder meg sykt mye til Tv Boden cup som er nå til helgen. Denne gangen skal vi vinne hihi, I hope. 


Jeg vet, forferdelig flott hår jeg hadde på det bilde altså..Dette er et bilde tatt fra Camilla sin blogg, men bilde er tatt av Ida Merete. Det ble tatt på søndag når jeg, Eline, Thea, Ida Merete, og Camilla og Nora litte granne, var på stranda. Vi badet til og med! Det tror jeg ikke jeg har nevnt her på bloggen før nå haha. Så ja, jeg har tatt årets første bad :-)

HVA SYNES DERE OM BILDE?

 

 

JEG VIL HA..

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Har selvfølgelig lyst på mye mer hahaha, men dette er noe jeg ønsker, og har ønsket meg lenge.

<3<3<3<3<3<3 
Føler at alle får mac for tiden (egentlig ikke men..), og jeg har sykt lyst på det selv! Ganske sikker på at jeg får en ny pc til bursdagen min siden den jeg har nå egentlig er ødelagt haha. Men, jeg kommer ikke til å få mac.. for dyrt sier ihvertfall pappa..

   Får heller kjøpe meg en etter konfirmasjonen min som er om et år da.. eller så kan jeg prøve å spare litt penger nå. Tror jeg går for å vente til neste år jeg, klarer aldri å spare penger hehehe. Dårlig egenskap.

FLERE SOM ØNSKER SEG MAC, ELLER KANSKJE DU HAR?

aww, så utrolig søtt!

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Vet denne video en ganske gammel, men den er fortsatt utrolig søt! Utrolig søtt gjort også, heldige jente!
SØT VIDEO IKKESANT? 

who's the cutest?

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Awww, utrolig søt daa. (Im Feeling Lucky - knapper er "jeg prøver lykken" knappen på norsk google)
PRØVD DENNE FØR? anbefaling av...

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Hei! Tenkte jeg skulle anbefale en blogg for dere. Hun er på topplisten, noe hun fortjener også! Om jeg sier "bestevenn med Andrea Badendyck" er det nok mange som skjønner hvem jeg snakker om. Det er nemlig Fanny!


Hun begynte å blogge for ikke så lenge siden, og jeg har blitt fast leser av den! Hun har en bra skrivemåte, bilder i hvert innlegg, og oppdaterer daglig. Dette er en blogg jeg anbefaler dere sterkt å sjekke ut!http://fannyba.blogg.no/

LESER NOEN AV DERE BLOGGEN TIL FANNY?

TILDA SHORTS - HOT OR NOT?

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©


//bikbok. Jeg har sykt lyst på denne shortsen, og har planer om å kjøpe meg den også. 
Hva synes dere, HOT OR NOT? 
friday is the start of the weekend

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©


//weheartit.com

Endelig er det fredag, og jeg er klar for helg! Etter en uke med lekser, og prøver kan jeg endelig slappe av litt. Har nettopp vært en tur på Mosseporten og kjøpt meg ny bikini, og en topp som jeg sikkert kan vise senere i kveld. 
Ellers er planene for kvelden å slappe av og se på Norske talenter, i dag er han beatboxeren med og han er fra Råde som ligger like ved her jeg bor! Stemmer på han altså. 

FLERE SOM SKAL SE PÅ NORSKE TALENTER I DAG?

SLUSH - LIKE OR DISLIKE?

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hahaha, fint..Siden Joker hadde fått slush, og det nærmere seg sommern, måtte jeg jo kjøpe en. Jeg elsker slush, spesielt på varme sommerdager!

SLUSH - LIKE OR DISLIKE?

dagens lille innkjøp

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Hey! Dagen idag har gått ut på skole, trening, og øving til en matteprøve vi skal ha i morgen. Jeg ikke like konstruksjoner av trekanter, navnet på linjer osv. osv...

Vel, etter trening kom jeg på at jeg manglet passer og gradskive (lol haha), så jeg og mamma dro en tur på Rygge Storsenter. Ente også opp med å kjøpe noe jeg har lett lenge etter:

En av L.A Candy bøkene til Lauren Conrad! Denne heter "Sugar and Spice". 
Det var forresten moteshow-visning på RS, tror det bare var klær fra RS så da gadd jeg ikke se på så lenge.

HAR NOEN AV DERE LEST DENNE BOKA?

today im not doing anything

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Hey! Skulle egentlig klippe meg i dag, men det var jo fult så.. jaja. Får vel gjøre det i morgen eller noe da hihi. Ellers så har jeg vært en tur på XXL, og på G sport for å se på løpesko, og jeg fant noen jeg likte, så jeg skal kjøpe de senere.  Var også en liten tur på mosseporten og bare tittet litt, har 500 kr som jeg skal bruke etter hvert hehe. Elsker å faktisk HA penger. Egentlig passet ikke overskriften til dagen min, men hører til sangen under :-)

Hørte denne sangen på mtv for noen dager siden (egentlig to uker ellerno men..), HVA SYNES DERE OM SANGEN?

tv-kveld etter løpetrening

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hey! Har nettopp dusjet etter en slitsom, men kjempebra løpetrening med laget. Utrolig fint å ha sånn skade i foten altså.... men men, den går nok over snart om ikke legene finner på no smart (haha, hørtes dumt ut..). 
Så nå sitter jeg i senga mi og ser på Top Model, det er finale og greier mellom Charlotte og Claudia. Heier på Claudia jeg hihi, vet ikke hvorfor, men jeg gjør det :-) Senere i dag blir det Paradise, hvor det kommer inn to nye gutter, og han ene er fra Moss, altså samme by som meg.Vært flink å ta et bilde i dag jo, fortjener klapp på skuldra altså.. Vel, flink til å holde skoa rene eller?

SKAL DERE SE PÅ PARADISE I KVELD? 

MY NEW DESIGN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg redigert litt, og fiksa litt på designet mitt i det siste. For bare noen minutter siden var det turkist-blått aktig, men jeg gikk lei fargen, så nå har jeg byttet tilbake til de rosa stripene. 
Skal få laget meg en header om ikke så lenge forhåpentligvis, så bloggen ikke blir så kjedelig hihi.U-T-R-O-L-I-G dårlig bilder.. ser jo ut som designet et grått jo (eller, hos meg gjør det det haha), men dere får heller bare kikke litt på designet og da pila over linker og slikt så ser dere litt forandring. 

HVA SYNES DERE OM DESIGNET SÅ LANGT? 

begynne med ukas blogg?

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Hey! I dag er det 1. mai alle sammen, woho. Kun 16 dager til 17. mai (altså, om jeg ikke teller med i dag hehe), og da skal jeg ut å gå i tog haha. Når vi først snakker om tog, til morgenen i dag, klokka 9 presis, hørte jeg plutselig et korps med trommer, trompeter og alt mulig utenfor vinduet mitt. Så, ja, jeg ble vekka av de da..

En ting jeg lurer på, kunne dere tenke dere at jeg hadde Ukas blogg foreksempel? Har sett flere bloggere som har det, og jeg kunne gjerne tenkt meg å hatt det selv. SYNES DERE JEG BØR BEGYNNE MED UKAS BLOGG?

hits