Malinaadalen :) -

kjempefin lørdag ute med venninner

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Hallaaa! Blogga ikke i går pga vi skulle få en ny internettboks.. ellerno sånt no haha. Vel, denne fine lørdagen har jeg brukt til å være ute med Ida, Thea og Ida Merete. Vi var ute i det fine været, kjøpte is på Go'Bua, og vi var innom Øreåshallen for å se på noen lag spille innebandy cup (som vi ikke fikk være med på pga nesten ingen småpikelag meldte seg på....).

Hadde desverre ikke med meg kamera så jeg fikk ikke tatt noen bilder fra dagen, men dere har vel ikke noe i mot å se på noen andre gamle bilder jeg har tatt i løpet av de siste to ukene??

Soloooo <3 Drakk det i dag å faktisk haha. 

HVA HAR DERE GJORT DENNE FINE LØRDAGEN?

frk. sykesen fanget i australia

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©Atm sitter jeg og prøver å gjøre en engelsk lekse vi har. Altså, vi har prosjekt om Australia og skal lage masse tekster til da. Så om noen tilfeldigvis vet veldig mye om sport osv. i Australia, skrik ut! Trenger all den hjelp jeg kan få, for det er ikke lett å sitte å lete etter info om australia når man har vondt i hodet og feber. Ja, du leste rett, hodepine og feber, fml. Vil absolutt ikke bli syk nå.. nå som det fine været kom og greier.

VEIT DU MYE OM AUSTRALIA?

pictures makes me happy

Fotografi // K o m m e n t a r e r (14) // ©

HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

ready, set, go!

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

Da var det skole igjen da.. stå opp tidlig, lekser, prøver, øving, nevnte jeg lekser? Heldigvis har vi ingen lekser til i morgen woho. Utrolig glad for det, da kan jeg bare slappe av i dag uten å tenke på det. Skal en tur bort til hallen etterpå og se på laget trene. Skal ikke trene selv pga min stygge fot (pga den jeg var hos legen i går btw) som jeg var på røntgen med i dag heheh. 
Forresten, det er utrooolig fint vær i dag også! Loove it! Unntatt noen mørke skyer bort til høyre da...

Oppned bilde er kult dåå.
PLANER FOR DAGEN?


i need a doctor, to bring me back to life

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

 Hey! Enten så befinner du deg på skolen akkurat nå, eller ligger i sengen og håper du sover lenge din siste feriedag. Eller kanskje du er en morgenfugl som enten sitter og nyter en deilig frokost med radioen på, eller kanskje sitter på pcn og loker.

Vel.. jeg skal ingen av delene, for jeg skal til legen om noen få strakser, klokka 9 presis. Hater at jeg må stå opp tidlig den siste feriedagen min.. vel, etter jeg har vært hos legen skal jeg NYTE den siste feriedagen min, og samle krefter til morgendagens skoledag. ER DU PÅ SKOLEN I DAG, ELLER HAR DU DIN SISTE FERIEDAG?

bildedryss fra i går

Fotografi // K o m m e n t a r e r (16) // ©Dette var noen bilder fra i går når jeg var på larkollen caming sammen med Ida, Thea og Eline.
HVA SYNES DERE OM BILDENE?

back 2 school soon

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Hey hey! Senere i dag skal jeg på 2. påskedag-familie-middag. Det blir sikkert koselig det. I morgen er det.. faktisk ikke skole for oss hihi. Begynner heller på onsdag pga det er kursdag for lærerne i morgen. Så da kan jeg sove lenge, og slappe av en hel dag til før leksene, prøvene og alt det kommer tilbake..

Atm sitter jeg å ser på The Hills på mtv.. har jo sett episodene før da men jaja. Jeg var forresten ute hos Ida på campingen i larkollen i går sammen med Ida, Thea og Eline. Tok en del bilder, så jeg tror jeg viser de senere i dag :-)3 random bilder fra de to siste dagene. 
NÅR BEGYNNER DERE PÅ SKOLEN IGJEN?

at the beach

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Bildene er tatt når vi var på stranda på skjærtorsdag, utrolig koselig tur, og det var faktisk varmt nok til å sole seg i bikini på stranda. Mamma tok til og med seg et bad i vannet. 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?a little beautiful dog

Fotografi // K o m m e n t a r e r (8) // ©HVA SYNES DERE OM BILDENE?FØLG MEG PÅ WEHEARTIT!

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Postet egentlig dette innlegget i går, men tydeligvis funka det ikke så her kommer det.


Tenkte å fortelle dere at jeg ar weheartit-bruker. Altså på nettsiden weheartit.com så har jeg min egen side hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt, og bilder jeg "hearter" fra andre brukere. WHI er en utrolig inspirasjonskilde, som jeg anbefaller alle å stikke innom. Håper noen vil subscribe/ like min side, da hadde jeg blitt utrolig glad :-) Dere kan subscribe brukern min HER, eller ved å trykke på bilde under. 


//weheartit.com/ ingen av bildene er tatt av meg.

HAR DERE WEHEARTIT BRUKER?

GOD PÅSKE - HAPPY EASTER

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©


//weheartit.com/ redigert i photoscape

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

 

hannah montana is wearing my jeans

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Ok, må bare le litt jeg hehehehe. Ikke at jeg er bedre til å synge og skriver tekster enn ho, men........
Hun minner litt om Rebecca Black egentlig hehe. Fant en annen sånn type sang også. Youtube ♥♥♥♥

HVA SYNES DERE OM DISSE SANGENE?

stikker til mosseporten

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

Hey! Stikker straks en tur på mosseporten med mamma, så skal vi en tur til mormor. Bloggess ♥Standar spm..... PLANER FOR DAGEN?

 

sol & sunshinee

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Heisann! Strålende vær i dag også! Altså, like varmt som om sommeren, og vi er i april (!!), herregud. Jeg har vært en tur hos Ida også har sola meg litt i dag, og jeg fikk litte granne skille faktisk, hihi. Skal ihvertfall ikke sløse bort ferien min på å sitte inne i dette fine været, så det kommer ikke til å bli utroolig bra blogging, men jeg skal prøve :-)
FLERE SOM HAR SOLA SEG I DAG?

21st century girl

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

21st century girl - willow smith. Sangen starter på 1.38 om du ikke vil se hele videoen. 

Digger henne, og nå har sangen klistret seg til hjernen min også! Hun er en utrolig søt jente med bra stil og sangstemme. Jeg er ganske sikker på at hun kommer til å bli en utrolig flink sanger når hun blir eldre. 

HVA SYNES DERE OM SANGEN OG OM WILLOW?

 

blogging from the veranda i varmen

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hey hey! Akkurat nå blogger jeg fra verandaen vår. Sola steiker og jeg drikker soloo (egentlig fiesta da men..), helt herlig! Håper dette været holder seg hele ferien, da kommer jeg til å bli happy face forever.


Tok bilde gjennom vindu for noen dager siden, like fint vær nå å :)

HERLIG VÆR HOS DERE Å?

JEG SKAL TIL HELLAS!

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Heey! Har ikke blogget i dag pga jeg har vært ute i det fine været med Thea og Eline. Vel, som dere sikkert forsto når dere leste overskriften, JEG SKAL TIL HELLAS.

//google.

Reiser dit 30. juni, altså etter sommerferien har startet, og det er jo ikke kjempe lenge til heller. Gleder meg sykt, har aldri vært i Hellas før så det blir spennende. Vi skal ikke på fastlandet, men til en øy som ligger like utenfor som heter Kos. Venninna mi var der ifjor, og ho syntes det var utrolig fint der, så jeg gleder meg syykt. 

HAR DERE VÆRT I HELLAS FØR?

VINNEREN AV BLOGG VS BLOGG ER..

Blogg // K o m m e n t a r e r (4) // ©

CAMILLA! Gratulerer til hun! Hun får en vurdering + linking i 10 innlegg :-)
Det var ganske jevnt mellom de to, men til slutt vant altså Camilla. Også må jeg si tusen takk for alle som stemte, det var hele 70 kommentarer! Kjempe fornøyd med det jeg.

Vurderingen kommer endten i kveld eller i morgen, vi får se.  

GRATULERER :-)
Leser dere/ har dere vært innom bloggen til Camilla?

 

En dag til påskeferie!!

Blogg // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Heey! Nettopp gått tur med den vakreste hunden i verden (etter min mening). Vel, det er utrolig fint vær ute, og etterpå skal jeg og Eline ut på joggetur. Vi skal få super god kondis til sommer skjønner dere hihi.Ellers i dag skal jeg øve til nynorsk prøve vi har imorgen, og jeg som er så super flink i nynorsk da.. Jeg har funnet på en "regle" "regel" ting da, en-ar-ane osv. Er ikke sikkert dere skjønte den, men den hjelper meg ihvertfall haha. 

Forresten, i morgen er jo siste dag før påskeferien (!!), og vi skal jo ha prøve som sagt, men resten av dagen skal vi se på 2 filmer, og vi får ha med godis og brus. Love♥SKAL DERE NOE SPESIELT I PÅSKEFERIEN?

NEW SHOEEEES

Blogg // K o m m e n t a r e r (11) // ©
Kjøpte meg nye sko i går på DNA - Converse sko hihi. Er kjempefornøyd med de, og fargen er skikkelig sommerlig, så jeg får sommer feeling av å bruke de :-)

HVA SYNES DERE OM SKOENE?

it's thuesday, thuesday, and its raining

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

HAHA, prøv å "syng" overskriften med melodien til refrenget i Friday - Rebecca Black, sykt morsomt! Ok, egentlig ikke men.. litt bra fantasi da.

Skikkelig regnvær i dag. Flere regndråper som drypper (egentlig så drypper det ikke.. det splasher hih) på vinduet mitt akkurat nå. Tenk, i går var det knall sol, men i dag.. ja da kom regnet hehe. Ok, skal prøve å fokusere på noe mer positivt. Vi hadde naturfag prøve i dag, og jeg tror den gikk sånn passe bra wihi. Også var mormor innom her i dag, så fikk jeg penger til jakke og nye sko, LOVE IT! ♥♥♥

Har du fått kjøpt vårjakke, sko osv.? 

KJOLE FRA GINATRICOT - HOT OR NOT?

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

Hey! Har ikke særlig mye å blogge om akkurat nå siden jeg sitter å øver på en naturfag prøve vi har i morgen. Go atomer, molekyler, formler og sånt der, yey..! 

Så da tar jeg en hot or not da.

Kjole fra Gina Tricot. HOT OR NOT?GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT

Blogg // K o m m e n t a r e r (4) // ©

Kom nettopp hjem fra Hair musical, som var utrolig bra! Utrolig flinke skuespillere og sangere! Før der var vi ute og spiste på La Gondola. Ellers i dag har jeg vært litt ute, ryddet litt på rommet mitt, og rett og slett slappa av.Men ja, jeg sier natta nå jeg. Har tenkt til å prøve og legge meg litt tidlig i dag, good girl hihi.
Btw, husk blogg vs blogg innlegget som er et innlegg under dette :-)

GJORT NOE SPESIELT I DAG?

BLOGG VS BLOOOGG

Blogg // K o m m e n t a r e r (75) // ©

For litt siden hadde jeg et innlegg hvor dere kunne melde dere på blogg vs blogg, såå her er de to dere kan stemme på. 

www.ccamillabr.blogg.no (bildet er linket)


www.carolinecf.blogg.no (bilde er linket)

HVILKEN BLOGG STEMMER DU PÅ?

ET LITE BILDEDRYSS

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Hey! Sola skinner, fuglene synger, himmelen er blå (føler jeg har skrevet de orda i noen andre innlegg..) og det er ja, herlig vær ute! Skal ihvertfall ikke sitte inne hele dagen i dag hehe. Blogget ikke i går på grunn av at jeg var for det meste ute, og på torsdag var blogg.no klikk så jeg kom ikke inn.. Vel, som sagt, fint vær, som det var i går å, så jeg skal ut snart. 
Dette var noen bilder fra i går. PLANER FOR DAGEN?

sommer kommer, sommer kommer

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

.. sol og regn og latter og sang, sol og regn og latter ha-ha-ha, latter sol og sang..

HERREGUD, UTROLIG FINT VÆR UTE I DAG! BLÅ HIMMEL, VARMT, SOL, INGEN VIND, SAY NO MORE!
NÅ KAN SOMMERN GODT KOMME!

Tumblr_lj71wps8191qdd9zbo1_500_large

3709524656_5d36f74941_b_large

Tumblr_lj771dobxt1qbyk3yo1_500_large

Tumblr_lj70wlnlhp1qbyxrvo1_500_large

Tumblr_lj2989qjqn1qaw0sro1_500_large

Tumblr_lj7230zxjg1qbssqmo1_500_large
//weheartit.com

FLERE ENN MEG SOM GLEDER SEG TIL VÅR OG SOMMER?

info om mitt vakre kamera

Kamera mitt // K o m m e n t a r e r (10) // ©Kameraet jeg bruker heter Canon EOS 1000D. Jeg fikk det i fjor sommer, og jeg er fortsatt stor fornøyd med det!
Først må jeg si at dette er et nybegynner kamera, men man kan "bygge" på det, altså med linser og sånt.
Eneste minuset er vel at det ikke er mulig å filme med det, men som sagt, det er et nybegynner kamera (i speilrefleks).

Pris: 2 995 kr. Veldig billig hvis du tenker på prisen på andre speilreflekser.

Objektiv:
-Canon 18- 55mm f/3.5- 5.6                                                                                                                                                               -Canon 55-250mm f/ 4-5.6

Annet:
Kameraveske

 HVILKET KAMERA BRUKER DERE?

CONVERSE - HVILKE

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Jeg har sykt lyst på Converse, og jeg har tenkt til å kjøpe meg et par. Men jeg veit ikke helt hvilken farge jeg skal ta hehe, altså jeg troor jeg går for hvit, men ja. Gjør ingenting med tips om hvilke farger dere synes er fint på Converse :-)HVILKEN FARGE VILLE DERE ANBEFALT Å KJØPE CONVERSE I?

happy x1000 & bildedryss

Fotografi // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hallaaaa! Atm sitter jeg å øver på måndene på spansk, super spennende ikkesant? Ok, egentlig ikke.
Det er forresten herlig vær her idag! Varmt, sol, blå himmel uten en eneste sky (tror jeg) og det beste av alt, snøen er nesten ikke synlig lenger!(!!!!) Happy face x1000. 

Bildene ble tatt for to helger siden faktsk, da jeg var ute med Ida. Like fint vær da å :)

Seinere i dag skal jeg på innebandy trening, se på Top Model og Paradise, også legge meg. Btw, jeg var super flink å rydda OG vaska rommet mitt i går. Fortjener en klapp på skuldra nå altså. 
FINT VÆR HOS DERE Å?

beautiful breakfast pictures

favorites // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Fant en blogg istad som rett og slett blogger om mat. Altså, hun legger ut bilder av mat, og de er sykt fine! Da mener jeg bildene.. og maten da hehe. Blir sykt frista når jeg ser bilder av pannekaker, bringebær og alle slags bær, vafler osv. Nom nom. Her er linken til bloggen: 365daysofbreakfast

Alle bildene er fra denne bloggenVÆRT INNOM DENNE BLOGGEN FØR?

favoritt blogger

favorites // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Innlegget er inspirtert av http://carolinemaria.blogg.no/. 


Tenkte å fortelle dere hvilke blogger jeg leser til vanlig, altså fast hver dag. Leser selvfølgelig flere blogger innimellom om jeg ser de har et nytt innlegg, men dette er isåfall de jeg leser daglig: stinecaroline mariaemma watsonmathildeamandakajablomsterfeenhannakristinetherese charlottedaria klovholtcarolinecamilla og linda


Har tenkt til å legge inn litt blogg linker i sidemenyen så dere finner de lettere, ja nå var jeg snill gitt!
HVILKE BLOGGER LESER DERE?

VIL DU VÆRE MED I BLOGG VS BLOGG?

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hei hei! Utrolig koselig, og morsom overnatting i går. Jeg tok en del bilder der, men selvfølgelig er bilde-overførings-ledningen hos mamma så ehm, har ingen bilder å vise dere akkurat nu. 

Derfor starter jeg en blogg vs blogg, såå MELD DERE PÅ BLOGG VS BLOGG!HAHAHA, random bilde fra bilturen til Tigers cup tihi. Redigeringen gjør ansiktet mitt litt rosa så ja haha, det var helt hvitt skjønn dokk. VIL DU VÆRE MED I BLOGG VS BLOGG?sleepover hos eline

Blogg // K o m m e n t a r e r (3) // ©

Hei hei! ENDELIG HELG! Utrolig glad for at det er helg nå, to hele dager uten lekser og prøver. Samf. prøven vi hadde i dag gikk helt sånn passe, kunne hatt mye lenger tid på den, 45 min. var alt for kort tid heh. 

Vel, i kveld skal jeg til Eline med Ida, Thea og Ida Merete og overnatte der. Blir super koselig ♥ 

Random bilde fra en annen gang vi sov hos Eline. Da endte vi opp med å se på Phineas & Ferb klokka 3 om nattan hahaha. 

PLANER FOR HELGEN?

hits