Malinaadalen :) -

LAGET NY BLOGG!

Blogg // K o m m e n t a r e r (4) // ©

Heihei! Har egentlig vurdert å bytte blogg ganske lenge nå, og nå har jeg endelig fått laget en ny! Er ikke 100% ferdig med designet, men det kommer. Har vært så utrolig lei av bloggnavnet og ja en stund nå, så derfor laget jeg meg en ny i går kveld. HÅPER DERE VIL FØLGE MEG VIDERE DER! TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN! :) (http://malinnaadalen.blogg.no/)

bloggvurdering #1

Vurderinger // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Heihei! I dag var en litt stressende dag i grunn.. Kom på skolen og fikk beskjed om at jeg skulle vært på hospitering på service og samferdsel i dag. Noe jeg ikke visste (ikke min feil faktisk hehe..), så da måtte jeg og de som skulle dit ta buss ned, for så å bruke 20 min på å finne riktig klassrom. Var faktisk ganske gøy da, og reiseliv virket ganske gøy! Men jeg har fortsatt planer om å ta media og kommunikasjon da. 


Det er ikke sikkert dere husker det, men for en stund siden hadde jeg et innlegg hvor dere kunne "vinne" bloggvurdering. Såå, nå har jeg endelig fått lagd en vurdering, værsågod. (komme flere senere)

// http://f0tohverdag.blogg.no/ 

Enkelt og fint design. Har header, og menyknapper i sidemenyen som "frisker" opp bloggen.
Denne bloggen inneholder alt fra bilde og tipse innlegg, til outfits og hverdagsinnlegg. Ingen store skrivefeil utifra det jeg har sett heller, og det er et stort pluss! Alle bildene er også i lik str. som gjør at bloggen ser mer ryddig ut på en måte.

Alt i alt er dette en kjempefin blogg som fortjener flere lesere, og en blogg jeg kommer til å følge videre! LESER DU DENNE BLOGGEN?

INSTAGRAM

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©Med en gang jeg fikk iphone til jul skaffa jeg meg instagram. Elsker den appen, er nesten avhengig (neidaaa). Jeg heter malinaadalen der, så om du vil followe meg så er det kult.  HAR DU INSTAGRAM, ISÅFALL HVA HETER DU? Jeg follower deg gjerne.

the hunger games

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Har skikkelig lyst til å se denne filmen når den kommer på kino! Det er jo ikke særlig lenge til heller.. SKAL DU SE DENNE FILMEN?

lørdagsbytur

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Heihei! I dag har jeg vært i byen med jentene. Selv om jeg ikke hadde stort med penger (MÅ lære meg å spare..) var det koselig og gøy! Kanskje dere får et par bilder senere, for vi tok nemlig et par bilder med selvutløsern på kamera til Eline. 

HVA HAR DERE GJORT I DAG? Forresten, noen som har tips til hvordan man kan spare penger? Hahaha, jeg klarer det virkelig ikke..

busy girl

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Tok en bloggfri dag i dag. Har vært opptatt i nesten hele dag så har ikke blitt tid til bloggen. Blogges i morgen! HVA HAR DERE GJORT I DAG?
nail polish with sparkles

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©//H&M

hits