Malinaadalen :) -

I WANT TO TRAVEL TO AUSTRALIA

Blogg // K o m m e n t a r e r (4) // ©

Fil:Sydney skyline at dusk - Dec 2008.jpg

Fil:New Guinea Singing Dog is singing.jpg

Fil:LasseterHighway.JPG

Fil:View from macmillans lookout - benambra.jpg

//wikipedia.org

Akkurat nå sitter jeg å gjør engelsk leksene mine, om Australia. Tre tekster skal være ferdig til i morgen, pluss andre lekser i andre fag også. Så i kveld er jeg litt geek, hehe, tulla. Forresten, hvor blei det av våren a!?!? Plutselig daler (fyker) det ned snø som til slutt ble blanda med regn ned fra himmelen. Trodde våren var på vei jeg ehe..
HVA GJØR DERE I KVELD?

FAVORITT BUTIKKER

favorites // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Bikbok er en butikk jeg virkelig elsker! Har en haug med klær fra den butikken, så dette er nok en av mine yndlingsbutikker! Gleder meg utrolig mye til oktober/ november, for jeg har hørt at Whitney Port fra bl.a The Hills og The City skal lage en kolleksjon til bikbok.Cubus er også en butikk jeg har mange klær fra. Handlet ikke særlig mye der før, men har blitt mere og mere glad i butikken. En av mine yndlingsbutikker.

Gina Tricot, H&M og Vero Moda er også favoritt butikkene mine. (hadde ikke bilder fra de butikkene så jeg gadd ikke skrive så stort om de.. latskap haha, neida) HVILKE BUTIKKER ER DINE FAVORITTER?

stikker på træning daa

Blogg // K o m m e n t a r e r (4) // ©Da stikker jeg snart på trening (les: om en halvtime.. begynner 18.30 såeh, er der litt før heh, unyttig info). Så da snakkes vi når jeg kommer hjem igjen. Andre planer for kvelden er å gjøre lekser.. samf og spansk wihuu.

HVOR OFTE TRENER DERE? (om dere trener da såklart haha)

VIL DU HA EN KOMMENTAR?

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

.. eller kanskje to? Skriv bloggadressen din eller 'ja' i kommentarfeltet, trykk 'kommenter' og jeg kommenterer tilbake hos deg.

184961_10150207956663625_632268624_8998540_8251883_n_large //weheartit.com                         VIL DU HA KOMMENTAR?

The winter says goodbye

Fotografi // K o m m e n t a r e r (5) // ©Alle bildene untatt det nederste er tatt med digital kamera mitt så.. ikke super kvalitet men jaja. 
HVA SYNES DERE OM BILDENE?

A NEW DESIGN

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hei! Har vært med Ida idag, super koselig. Vi var litt ute, men det var litt kaldt så vi gikk inn igjen hehe.Som dere sikkert har merket har jeg fått nytt design, vel, det er et gratis design fra MNE.BLOGG.NO. Jeg har bare gjort noen få endringer på designet selv. Er egentlig ganske fornøyd med det. Hva synes dere om det?

the sunshine is here & kinotur

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

Heey ! I går var jeg, Ida, Eline, Ida Merete, Nora, Camilla og Celine å så på Amors baller på kino. Utrolig morsom, og litt søt film! Den beste norske filmen jeg har sett.. tror jeg.I dag er det også sol, slik det har vært hele uka i grunn, fantastisk ♥  Har ingen planer enda, men jeg skal ihvertfall ut og ikke sitte inne og.. blomstre? Tulla, haha.

PLANER FOR DAGEN?

 

LIKE OR DISLIKE?

Blogg // K o m m e n t a r e r (5) // ©

Alexis Jordan - Good girl

LIKE OR DISLIKE?

vårfølelsen er kommet

Blogg // K o m m e n t a r e r (2) // ©

Du vet våren er på vei når fuglene synger, solen skinner, snøen smelter og veiene er fulle av små vann-elver, snøhaugene blir mindre og det er så varmt at du snart må bytte til vårjakke og joggesko.

5549831558_afc7117273_z_large

Tumblr_ligesfkyrr1qhgbuho1_500_large

Win.springhomefash_01_01_large

Tumblr_lh7fyj32xf1qauclno1_500_large

Tumblr_liggd73aja1qb67gho1_500_large

Idag har vært en slik dag! Utrolig fint vær og slikt! Føler våren er godt på vei jeg. Atm sitter jeg å ser på Brooke Knows Best og om tjue minutter skal jeg på sånn utivklingssamtale greie på skolen, håper det går bra.

Forresten, vi kom helt til semifinale i Tigers cup, vi tapte såvidt på straffekonk, kjipt, men utrolig gøy å komme så langt, og hele cupen var jo fantastisk gøy!

FLERE SOM MERKER AT VÅREN ER PÅ VEI?

let's get wild, on tigers cup

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Heei! Klokka 5 seinere i dag drar jeg og hele innebandy laget til Drammen for å være med på Tigers cup! Gleder meg utrolig mye siden jeg ikke fikk være med på Gothia.. da jeg var syk heh. Uansett så håper jeg at vi kommer langt på tigers, ihvertfall lenger enn i fjor hehehe.


//idaasliv.blogg.no

Anyways, i dag har vi sett på film på skolen, og vi har hatt samfunnsfagprøve om nettvett, very very lett haha. Ok tulla. Men jeg tror ikke det blir no blogging i helga med mindre jeg får mobilblogga eller jeg plutselig finner en pc på gata (never gonna happend).. så da blogges vi på søndag ihvertfall! Ha en fin helg! :-)

HVA SKAL DERE I HELGA?

what are words if you really dont mean them when you say them

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Chirs Medina - What are words

Aner ikke om denne sangen er "ny" eller om den er gammel, men uansett, den er jo helt nydelig! Videoen også, og fyren som synger har jo utrolig fin stemme å. Han er vinnern av American Idol btw.

HVA SYNES DERE OM SANGEN/ VIDEOEN?

welcome to paradise

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

HEi! Har vært i bursdag i dag, på peppes, super koselig. GRATULERER MED DAGEN ELINE! :) Ho er fjortiss nå hihi.
Tok en haug med bilder så jeg kan vise noen i morgen, for atm sitter jeg å ser på Paradise hotel.SER DERE PÅ PARADISE HOTEL?

bloggmandag med bilder

Blogg // K o m m e n t a r e r (3) // ©

Heeei! Har ikke blogga på, ehm, en måned ellernoe sånt, sykt lenge siden ihvertfall. Grunnen er jo at vi ikke har hatt nett på 5 uker, koslig. Vel, jeg har tenkt til å begynne å blogge igjen nå såå ja. 
Har tatt en del bilder som jeg kan vise seinere, men først så må jeg si.. VI ER SERIEMESTERE WOHO, i innebandy altså. Fått pokal og medalje og greier hihi, super happy.
Også har jeg vært på Hemsedal, Norefjell (spa hotell yee) og stått på slalom.

Også har jeg sett Norge knuse alle i VM daaa ♥♥♥♥♥♥♥♥ (legg merke til at det er like mange hjerter som hvor mange gull Norge tok).

Tror jeg skal stoppe innlegget nå, eller så blir det så utroolig langt, men snakkes senere daa. Btw, Annais skal slutte, buhu..

HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE DA?

hits