Malinaadalen :) -

hair inspiration

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©Forresten, gjett hvem som har bursdag i morgeeen! Etternavnet er Bieber hehehehe, guess who.

this thuesday i've been..

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Heihei! I dag har vi vært på Inspiria i Sarpsborg med klassen. Det var egentlig ganske gøy. Vi lagde løyndetektor og prøvde forskjellige ting. Jeg og Eline tegna litt da ehhehehe, som dere ser over var tegningene utrolig fine. Kommende kunstnere folkens! Nå skal jeg gjøre meg klar, også drar jeg straks til bowlinga med innebandyjentene. HVA HAR DERE GJORT I DAG?

ser frem mot sommern

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Heihei! Ok, jeg looover at bildeinnlegget med bilder på alby kommer i morgen. Promiseee! 
Uansett, i dag er det mandag igjen, og det er tilbake til skolen og lekser. Skulle gjerne hatt litt lenger ferie, hehehe. Men jeg ser frem mot påskeferien da! Håper det blir like bra vær som i fjor. Jeg lå jo ute og solte meg, gikk i shorts og t skjorte og det var april.

Lagde meg en fruktsalat etter treninga som jeg sitter å spiser nå. Får så sommerfølelse av det! Ææ, gleder meg til sommern! FLERE SOM GLEDER SEG TIL SOMMERN?`Æsj så stygge bilder.. Haaaater når det er for mørkt i rommet og jeg må bruke blits.

I'm gonna live my life

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©


Er blitt helt hekta på denne sangen! Elsker justin sin del hehehe. Kommer forresten et bilde innlegg senere i kveld fra jeg var på alby med mamma, geir og sander i stad. HVA SYNES DERE OM SANGEN?

bytuuur

Blogg // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heihei! Nå er jeg endelig hjemme etter å ha gått fra melløs og til hit jeg bor. Og for de som ikke vet hvor det er, det er et lite stykke å gå. I tillegg var det ikke akkurat varmt ute hehehe. Bussen som jeg, Phuong Ha og Ulrikke kjørte hjem fra byen ville nemlig ikke stoppe der vi bodde, som resulterte i en lang gåtur. Isåfall, jeg har vært i byen i dag. Kjøpte faktisk bare 3 forskjellige ting (proud #2). HVA HAR DERE GJORT I DAG?

money in my pocket

Blogg // K o m m e n t a r e r (23) // ©

Hahaha, når jeg skrev overskrifta tenkte jeg på "puppy in my pocket". Noen som husker det? Det var sånne små hunde figurer som jeg samla på når jeg var mindre.. Tror jeg har de i en eske et sted faktisk eheh.

Heihei! I dag har det vært sykt fint vær ute! Strålende sol og rundt 10 grader og litt mer på det varmeste. Gleder meg utrolig til våren og sommern kommer nå kjenner jeg! I dag har jeg vært hos mormor i nesten hele dag. Har vaska og støvsugd og forskjellig ting i huset hennes. Trengte litt penger såå sa selvfølgelig ja når hun spurte. Fikk 400kr faktisk! Nå er jeg riiiiiiik. Egentlig ikke da, men liker å tro det. Pengene er nok brukt opp i løpet av uka uansett, så får skryte litt så lenge jeg har de hehehe. HVA HAR DERE GJORT I DAG?

photoshoot #2

Fotografi // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Her kommer del 2 av photoshooten vi hadde, håper dere liker bildene! HVA SYNES DERE OM BILDENE?


22.02.12

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©Heihei! Akkurat nå sitter jeg og spiser middag. Har vært på Ski storsenter med Emily og mamman hennes i dag. Det var koselig! Kjøpte meg faktisk bare en topp! Prouuud. Skal spare litt penger til en bukse jeg vil ha, OG til en London tur vi forhåpentligvis skal på i påskeferien. HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Kommer forretsen en del 2 av photoshooten senere i kveld tror jeg, så stay tuned! 

photoshoot #1

Fotografi // K o m m e n t a r e r (27) // ©

Hei igjen! Her kommer da del 1 var foto shooten. Det ble litt for mange bilder til å putte alle i ett innlegg, så kommer flere bilde innlegg i morgen. Håper dere liker bildene! HVA SYNES DERE?

mini-shoot

Blogg // K o m m e n t a r e r (1) // ©

Heihei! Var ute istad med Thea, Ida, Ida og Eline og hadde en mini fotoshoot. Fikk en del bilder på kort tid som jeg skal redigere nå straks. Skal bare spise litt middag først. Såå senere i kveld kommer et bilde innlegg med bilder fra photoshooten, gled dere!

vurdere din blogg?

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©Heihei! Nå starter jeg en vurderingsrunde, så bare skriv link til bloggen din, eller at du er med i kommentarfeltet, så velger jeg ut 3 blogger jeg vurderer. Nå skal jeg se på Easy A. Den går på tv1000 om noen har den kanalen. 

VIL DU BLI VURDERT?

VIDEO FRA BURSDAGEN

Blogg // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Hei! Bursdagen i går var koselig! Vi spiste kebabpizza, så på The Unborn, spiste oreokake, og hadde sånn isspising konkurranse. Filma litt av den i går så dere skjønner hva jeg mener. 

Hahahaha. Gøy å se på ihvertfall! LENGE SIDEN DERE VAR I BURSDAG?

video:001

Ok, filmen ble sykt liten.. sorryyy.
Hahahaha. Gøy å se på ihvertfall! LENGE SIDEN DERE VAR I BURSDAG?

Bursdag snart!

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©Hei! Klokka 6 i dag drar jeg i bursdag til Vyvy. Det blir sikkert koselig! Og skummelt kanskje.. vi skal se skrekkfilm hahaha, tror jeg. Ha en fin lørdagskveld alle sammen! HVA GJØR DERE I KVELD?

Vinterferie!

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Endelig er det vinterferie! Gleder meg til å kunne sove lenge, og slippe å tenke på lekser osv i en hel uke. Håper været blir fint også, sånn som det har vært den siste uka. Har ikke noen spesielle planer for ferien, men jeg skal i bursdag til Vyvy i morgen, også blir det kanskje en langrennstur i marka i Oslo til uka med familien. Skal ihvertfall kose meg!

Nå skal jeg spise litt, også blir det trening, såå vi snakkast! HVA SKAL DERE I FERIEN? Om dere har vinterferie da hahaha..


Fant ikke mindre bilde skjønner dere...

bildedryss fra kongsbergtur

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©
Som jeg sa i forrige innlegg har jeg vært i Kongsberg med trinnet i dag. Og det var sykt gøy! Fikk kjørt masse, og kom nesten for sent til bussen hehehe. Vi kjørte faktisk mest i den svarte løypa, for den var morsomst hehe. Det var herlig vær, og ikke kaldt, og det gjorde det jo bare enda bedre! Gleder meg til neste gang. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

Kongsberg tur i morgen!

Blogg // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Heihei! I morgen blir det Kongsberg tur med trinnet, gleder meg! Ikke at jeg er spesielt flink i slalom (heheh..), men gøy blir det nok uansett! Så da blir det å stå opp litt tidligere i morgen også. Sto nemlig opp tidlig i dag også for å dra til Idrettsklinikken i Fredrikstad. Skulle være der klokka 8 (!!) om morgenen hehe.. 

Forresten har været vært sykt bra i dag! Håper det blir sånn i morgen også, for det er ikke så ille med strålende sol og bra temperatur! HAR DERE VÆRT I KONGSBERG FØR?De 2 øverste bildene er fra jeg gikk til skolen rundt halv 10, og de andre fra da jeg gikk tur with the dogs. Fint vær!

Tirsdagskoos

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©
Heihei! Atm koser jeg meg med fruktsalat og frustrerte fruer! Synd det er siste sesong.. Idag var jeg forresten på korpus med Eline og Camilla. Elsker den følelsen du får etter du har trent! Bildeopplastern funker forresten ikke på blogg.no. Har slitt med å skrive dette innlegget lenge nå.. Derfor jeg blogger fra mobilen Hehe. Laster nok opp bilder senere om jeg får det til :) Hva har dere gjort idag da? Btw, happy valentines day alle sammen!

måndagsbarn

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Hei! Kan vel ikke akkurat kalle meg et mandagsbarn, når jeg ikke er spesielt glad i mandag. Om vi ser bortifra at vi har trening og sånt selvfølgelig. Hater å stå opp tidlig på mandagsmorgenen, etter en helg hvor du har sovet til 11. Har heldigvis ikke lekser til i morgen, for jeg var flink å gjorde de på skolen istad hihi. Good girl.

Trena ikke idag, men hadde med kamera så ble noen bilder derifra haha, er egentlig en del fler. Og i går på kampen vi så er det over 200 stykk bilder fra haha.LIKER DERE MANDAGER?

 

eyes

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©
Nei, jeg har ikke akkurat sånn farge på øynene som på bilde. Mine er grønne. Tok egentlig bildene istad for å ta stygge bilder av meg 50mm (det blir sykt zoomet inn), hahahaha. Men synes bildene ble litt stilige etter jeg redigerte de. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

happy sunday

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Heihei! Da er det søndag igjen, og uka er snart over. Er i skikkelig godt humør i dag! Tror nok det er fordi det er sykt fint vær ute, og vi vant kampen vår i går! I dag skal jeg og noen andre fra laget til Råde og se på en kamp der. Blir gøy! HVA SKAL DERE I DAG?

kamp i oslo next

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Hei! Idag skal vi spille kamp igjen, denne gangen i Oslo mot sveiva. Ønsk oss lykke til igjen!yesterday was a good day

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Heihei! Fikk ikke blogga noe i går fordi jeg var opptatt meste parten av dagen. Var jo først på skolen, så var det hjem for å fikse meg til ball, også ball som varte til 12. Gadd ikke blogge noe etter det hehe.. Hadde jo som sagt ikke med kamera, men hadde iphonen med så tok et par bilder med den. Tok også portrettbilde med jentene så om det er fint kan jeg sikkert vise det når vi får det. Nå skal jeg pakke litt så drar jeg til pappa, og etter det spiller vi kamp. Ønsk oss lykke til, vi trenger det masse! HVA SKAL DERE I DAG?

 

prom tomorrow

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Heihei! Akkurat nå sitter jeg med hårfarge i håret. Vi har ball på skolen i morgen skjønner dere, og ettervekst er jo ikke så fint.. Er en ny farge jeg prøver så håper den blir fin! Det er jo som sagt ball i morgen, så jeg og mamma var ute og kjøpte inn litt forskjellig før treninga. Gleder meg masse, men faktisk ikke like mye som i fjor..

NÅR HAR/ HADDE DERE BALL? 

thuseday sun

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Heihei! I dag har jeg vært i byen med Emily, Camilla, Ida og Thea for å ta sol på brun og blid. Har faktisk aldri tatt sol før, så det var jo litt gøy haha, for jeg fikk faktisk litt farge! Etterpå gikk vi bare rundt på amfi, og kjøpte milkshake.Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL som kom ut i dag. Snakkes! HAR DU TATT SOL FØR?

snøstorm og sånt

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©Fint med snø ikkesant? Det syns nemlig jeg. Elsker snø, spesielt når skoa dine blir våte (ikke inni mine da for jeg har supersko liksom:pPpp), håret du har retta blir krøllete, du blir våt på buksa fordi du tråkker i snø OG du får snø i ansiktet. Holdt på å glemme at jeg synes kulda er aller best da! Tulla. Jeg vil ha sommer! Tror nok ikke den kommer med det første etter den snø stormen det var her i dag.. ER DET MYE SNØ HOS DERE?

05.02.12

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Tusen takk for masse fine sangtips i forrige innlegg! I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting.. Pappa og resten av familien dro til Fredrikstad på en eller annen fotball turnering, klokka halv elleve om morgenen, noe jeg synes var veldig tidlig.. 

Har slappa av med mag og starbucks iskaffe idag da. Og ski på tv. Det minna meg på at det har snødd masse i dag. Og når jeg sier masse, mener jeg syyyykt mye. Tror nok jeg må ut på ski en gang til uka om mamma får det som ho vil. Nå skal jeg spise fisk til middag, etterfulgt av kaker hjemme hos mamma hihi. HVA HAR DERE GJORT DENNE SØNDAGEN?
 

noen som har noen sangtips?

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Heei! I dag har jeg solgt lodd for innebandyen på rygge storsenter, og vi fikk inn nesten 3000 kr faktisk! Men tilbake til overskriften. Jeg er så sykt lei av sangene jeg har på iphonen, såå da tenkte jeg å spørre dere. HAR DERE NOEN SANGTIPS?


gratulerer med dagen, mamma!

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©

Bilde fra i sommer på Kos. 
Heihei! I dag har mamma bursdag og blir 37 år gammel! Gratuler ho gjerne som kommentar :)

Nå skal jeg spise, også skifte, også drar jeg til øreåshallen på trening. Etterpå er det herrekamp, og etter den skal det visst skje noe spennende, gleder meg til å finne ut hva det er.  

 

et lite gaveinnkjøp

Blogg // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser på pretty litte liars og koser meg med iskaffe. I dag var jeg på Rygge storsenter med Ulrikke og Phuong Ha for å kjøpe gave til mamma. Ho har bursdag i morgen skjønner dere, og ho blir 37 år gammel. Synes egentlig ikke det er såå gammelt, noe ho selv synes da.. ehe. Kanskje jeg blogger et til innlegg senere i kveld, men nå skal jeg se ferdig PLL episoden.
KJENNER DU NOEN SOM HAR BURSDAG SNART?

heeeerlige

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

soooorryyyy for dårlig blogging i dag. Var først på skolen til 2, så dro jeg på konf. møte klokka 3, også rett på trening klokka 5. Nå er jeg hjemme og slapper av. Forresten, det har blitt syykt kaldt ute i det siste.. Og jeg som ville ha sommer.. Over til noe annet.Åååh, elsker de! Håper de snart kommer hit til Norge. Synes de kan komme hit når de var i Sverige i fjor.. HVA SYNES DERE OM ONE DIRECTION? 

hits