Malinaadalen :) -

weheartit inspiration

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©follow meg på weheartit her: http://weheartit.com/malinaadalen 
FLERE OM ELSKER WEHEARTIT? 

 

what makes me happy

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Er nok ikke den første til å skrive om den sangen her nei, men den er jo så søt! Blir alltid glad av å høre den, så den er en perfekt "våkn opp om morgenen" - sang. Ihvertfall hos meg. Hør den flere ganger og du blir hekta på den!
HVA SYNES DU OM SANGEN? 

skigirl

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Heei! Denne søndagen brukte jeg til å gå på ski med familien i mossemarka. Det var koselig, også dro vi innom skihytta og drakk kakao og spiste (brent..) vaffel (til 25 kr) Hehehhe.


Fine bilder ikkesant? Iknowiknow.

Til uka skal jeg og noen andre kanskje ha fotoshoot, så da blir det masse bilder heeer! Nå skal jeg drikke kakao og se på en episode av gossip girl. Har egentlig norsk lekse til i morgen, ups. Håper jeg har boka med heheh. LENGE SIDEN DU HAR GÅTT PÅ SKI?

søndagsmorgen

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©Hei! Sånn så vel søndagsmorgenen min ut. Det er ikke sæærlig fint vær ute nå, selv om jeg våkna til litt sol. Hadde forresten den sommer-feelinga når jeg våkna i dag. Fikk sykt lyst til å dra på stranda og bade og sole meg og sånt. Tror det er litt for kaldt til det nå... hehe. Tror jeg skal finne på noe med noen i dag, så må jeg gjøre norsk leksa som er til i morgen. HVA GJØR DU I DAG?

hvilken kjole?

Blogg // K o m m e n t a r e r (21) // ©Om dere har flere kjoletips, skrik ut! Hei! Vi har vinterball på skolen om litt over 2 uker, og jeg har enda ikke funnet kjole. Med litt hjelp fra Camilla har jeg funnet mange fine på nelly. Men jeg vet ikke hvem jeg skal kjøpe av de.. HVILKEN KJOLE VILLE DU KJØPT?

good night/ good morning

Blogg // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Er sykt trøtt, så tror jeg snart skal legge meg. Sååå, nattaa! Om dere leser det her på morgnen.. GOD MORGEN!

bora bora

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©Blir så dårlig kvalitet på bildene når man laster de opp på blogg.no

Hadde absolutt ikke gjort meg noen ting å dra hit på ferie! Sitter å ser på bilder derfra på weheartit og google akkurat nå. Ser helt herlig ut! Nå må jeg skifte også skal jeg på trening. HVOR VIL DU HELST DRA PÅ FERIE?

SMOOTHIE - like or dislike?

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©Drakk denne sykt gode smoothien i går. Jeg virkelig elsker smoothie! Spesielt om sommeren da, får sånn summerfeeling av å drikke det. Også er det jo sunt også! SMOOTHIE - like or dislike?

you're an animal

Fotografi // K o m m e n t a r e r (20) // ©HVA SYNES DERE OM BILDENE?

gulrotkake

Mat // K o m m e n t a r e r (17) // ©Vi lagde gulrotkake i mat og helsa i dag. Det er sykt godt! Nå skal jeg gjøre masse lekser.. og rydde litt. LIKER DU GULROTKAKE?

ny uke, nye muligheter

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

Hei! Da var en ny uke i gang, og denne er fulgt med... lekser... Skal ha skrevet prallellhandling i norsken til torsdag, lese og svare på spm om økonomi til i morgen, masse, masse matte og en del annet å. Heldig assss. 
Men siden jeg ikke rekker å gjøre lekser før trening må jeg gjøre de etter. Noe som ikke er så enkelt når man er sliten og egentlig vil se på tv hahahah. LML. HAR DU MYE LEKSER FOR TIDA?

MEN, jeg har en gladting å melde! Mamma har vært så snill og fått kjøpt sånn batteridel som jeg mangla til kamera mitt! Så nå kan jeg ENDELIG ta bilder uten å måtte bruke iphonekamera. Sykt glaaad!

fine fotoblogger

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Hei! Jeg  bare anbefale en (egentlig fire..) blogg til dere, igjen. Har funnet en del blogger i det siste som er sykt fine og som fortjener masse mer oppmerksomhet. Bildene linker direkte til bloggene.


http://fotosh.net/


http://maikenbull.blogg.no/ 

http://blogg.mettalie.com/


http://karohfoto.blogg.no/ 

Trenger ikke si mye mer enn at disse jentene tar helt SYKT fine bilder. Herregud. Får lyst til å ta bilder med en gang jeg ser alt de får til. Gleder meg til jeg kan bruke speilrefleksen igjen, og ikke bare iphonen min. HAR DU NOEN ANDRE BLOGGER Å ANBEFALE?

 

eskimo i by'n

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hey! Denne lørdagen våkna jeg til at det snødde helt sykt enda. Det har sikkert kommer 20-30 cm snø ellernosånt. Vel, i dag har jeg vært en tur i byen med Sandra og Ulrikke. Det var kooooselig det, bortsett fra at når jeg skulle gå til bussplassen var det snøstorm..... Så ut som en eskimo med stor hals og hette hahahahaha. Kaldt var det og. 
HVA HAR DU GJORT DENNE LØRDAGEN?Kald på henda...

BIGBITEEEEE<3<3<3<3
TGIF

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Heeei! Har ikke nett såå blogger fra mobilen nå. Skal straks spise mat faktisk. er sykt sulten, har ikke spist siden før treninga, som var 4.. Snakkast når jeg får nett, chiao! Hva gjør du i kveld?

wish me good luck, again

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Heei! Siden vi har naturfagsprøve i morgen om nervesystemet ogsånt, har jeg måttet bruke meste parten av dagen på øving.. Kunne ikke særlig mye om det før jeg begynte øvinga, og jeg kan fortsatt... ikke så mye. Kommer til å gå sååå bra! ØNSK MEG LYKKE TIL DA! Heldigvis har ikke prøva noe å si på karakterkortet, vi får det nemlig i morgen. 

Nå skal jeg farge håret, har fått den fine etterveksten. Værste er at jeg er jo naturlig blond, noe som gjør at etterveksten bare synes enda bedre. HVA GJØR DU AKKURAT NÅ?På vei hjem fra skolen i går.. i regnet.

yndlings parfyme

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

ELSKER virkelig denne pafryma. Fikk den til jul, og har brukt en del av den.. Skal ihvertfall kjøpe ny, og større av denne når den går tom. Parfyma er Oh, lola! fra Marc Jacobs.  HVA ER DIN YNDLINGS PARFYME?

GOD NATT

Blogg // K o m m e n t a r e r (9) // ©

Hei! Nå skal jeg straks se på Frusterte fruer, så blir det nattaa, er sykt trøtt... kanskje fordi jeg tok akupunktur i øra og hodet nå nettopp? Haha. GOOD NIGHT.

Bed,goodnight,quote,sleep,good,night,dream-eb29906673372e05885e8f6bc87fb471_h_large1273697-9-1323469450603_large

bildedryss fra skoleen

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Herreguuuud, dette innlegget ble langt.Jaa, det ble mye bilder ehehehe.. Vi fikk lov til å bruke mobilen til å ta bilder om vi ville, såå jeg gjorde det. Vi hadde praktisk karusell i naturfag i dag. Det vil si, vi hadde naturfag hele dagen. Egentlig er jeg ikke spesielt glad i naturfag, men når vi gjør praktiske ting er det faktisk gøy! Vi bygde en slags racer bane (på de to øverste bildene) og lagde pynt osv til banen. Også lagde vi luftballong, som i fjor, og sendte den opp. Vår brant det hull i med en gang da..... hahahahah. Men den fløy langt, med hull i seg faktisk. Siden vi slutta nesten en time tidligere dro jeg og Sandra på meny for å kjøpe iste  Er forresten sykt glatt noen steder ute. Holder på å tryne flere ganger.. Nå lukter det mat så nå går jeg ned, også skal jeg rydde rommet. Fant tidenes største edderkopp på rommet i går.. er egentlig redd for å være her inne. HAR DERE PRAKTISK KARUSELL PÅ SKOLEN DERES?

slapperav

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©Atm slapper jeg av med fruktsalat, te og gossip girl. Begynner å bli syk... noe jeg ikke vil. Hater det, det er det værste jeg vet. Var nemlig på trening istad sammen med (bare) 6 andre, og da måtte jeg til slutt dra hjem, og når jeg kom hjem og tok tempen hadde jeg visst litt i feber. Not fuuuun at all. Nå skal jeg bare slappe av, håper jeg ikke blir syk, vil ikke ha fravær på skolen og sånt hehehe. FLERE SOM BEGYNNER Å BLI SYKE?

sunday is funday

Blogg // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Heiheiii! Unnskyld for ingen blogging tidligere i dag. Har vært hos pappa, og der er det veldig.. ustabilt nett ehe.. Har jo en sånn nettbrikke, men bare en av dem såå. I dag har jeg bare slappa av, vært hjelper i kirka og litt sånt, også var jeg (og familien) hos Jenny. Egentlig fordi moren hennes hadde bursdag, men jeg, Jenny, Camilla og Nora så på film nede. The Notebook. Den var egentlig sykt fin, og trist, men også litt kjedelig.. Men kjempefin, og trist.


Noen bilder fra helga liksom. Ja jeg vet, ikke sykt mye å skryte av når det gjelder temple run, kjenner flere som har flere millioner poeng eheee. Men for meg er det sykt bra hahah. SETT THE NOTEBOOK FØR?

ONE THING

Blogg // K o m m e n t a r e r (25) // ©

Elsker den sangen, og videon! Den er faktisk en av mine yndlingssanger av One Direction. Drømte faktisk at jeg møtte de i natt.. Hahahaha. Eller, jeg "møtte" bare Harry og Liam, vet ikke helt hvor de andre var eh.. HVA SYNES DERE OM SANGEN?

ØNSK OSS LYKKE TIL MED KAMPEN!

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Heihei! Nå skal jeg straks dra bort til hallen, er oppmøte kvart over 4 så har ikke såå god tid. Uansett, kampen starter klokka 5 og vi spiller mot Sarpsborg. Ønsk oss lykke til, igjen!
svenska bloggare

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Tenkte å vise dere 4 forskjellige svenske blogger som jeg leser, og som er verdt å titte innom. http://fyrahundrafem.blogg.se/ - er en hverdags og fotoblogg. 18 år gammel jente fra Gøteborg som tar sykt fine bilder!


 
http://tinkerbella.blogg.se/ - 18 år gammel jente et sted ikke langt fra Gøteborg som blogg om foto, mote og hverdag.


Gammelt bilde i know... 
http://kenzas.se/ - 20 år gammel jente som skriver Sveriges største blogg. Handler og hverdag, mote osv.http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk - Andreas blogger om mote, hverdag og musikk. Elsker bloggen hans! (han synger)
 LESER DERE NOEN A DISSE BLOGGENE?

 

 

adorable

Fotografi // K o m m e n t a r e r (22) // ©
Som mange av dere sikkert vet har jeg to hunder, men den ene er ikke særlig fotogen så.. ehe. HAR DU NOE DYR?

deilig å være ferdig!

Blogg // K o m m e n t a r e r (18) // ©Heihei! Da var muntlig overstått, noe jeg er sykt glad for! Fikk 6'er (i samfunnsfag), så er sykt fornøyd! Nå skal jeg bare slappe av, også en tur til legen, også blir det trening i kveld. Forresten så er det sykt fint vær i dag! HVA SKAL DU I DAG?

samfunnsfag muntlig

Blogg // K o m m e n t a r e r (20) // ©

Kom selvfølgelig ikke opp i norsk som jeg ønska på muntlig.. Ikke at det er så ille å komme opp i samfunnsfag, men der er allerede karakteren min satt, og kan ikke bli bedre, bare dårligere (får 6'er på kortet).
Skal ha om Europa og 1. verdenskrig, og siden jeg ikke har powerpoint på egen pc må jeg finne på no annet å bruke.. wish me good luck! 

HAR DERE MUNTLIG PÅ SKOLEN ANDRE GANGER ENN I 10.?Fine himmeln til morgen i dag.

snow is falling down

Blogg // K o m m e n t a r e r (16) // ©Heei! I dag har det snødd masse ute, og det gjør det enda! Synd snøen ikke kom før nå da.. for nå har jeg begynt å glede meg til sommern, haha, jaja. Nå skal jeg skifte også blir det trening.. Vet ikke om det blir så mye blogging i morgen, for da får vi vite hva vi kommer opp i i muntlig tentamen, håper på norsk. SNØR DET HOS DEG?

Nu är jag hemma från Gothia Cup

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Heihei! Nå er jeg hjemme fra Gothia cup. Det var sykt gøy og koselig, og skulle gjerne vært der lenger.. om sengene var litt bedre heheh. Bedre enn en blås opp madrass ihvertfall da. Alle kampene endte med tap desverre, selv om vi kun tapte de to siste kampene med 1 mål.. Kjipt.. men de vi spilte mot var svensker, og som dere sikkert har hørt, svensker er gode i innebandy. Hadde ikke med kamera da, for det funker ikke enda, MEN jeg brukte iphonen min.Btw, de bildene som er tatt hvor det er forskjellige lys, og masse folk på en tribune er fra åpnings kvelden, og det ble satt på publikumsrekord, som var på over 10 000 mennesker, sykt myee.Det var i Skandinavium btw.
 Noen av bildene, for jeg tok også en del sånne klokkeslett bilder (som på det siste bilde), og en del av bildene er tatt med fatcam.. HAHAHAHA. Skal ikke legge de ut her, skal være litt snill. HVA HAR DERE GJORT I HELGA?

Atm på Gothia cup

Blogg // K o m m e n t a r e r (8) // ©

Heiheei! Atm er vi i en hall og ser på kamper og spiser maat. Skal snart spille kamp, ønsk oss lykke til da!

DA DRAR JEG TIL GOTHIA CUP

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Heyhey! Nå drar jeg straks ned til togstasjonen for å møte innebandylaget, også skal vi til Gøteborg og Gothia cup! Gleder meg masse, og vi skal spille ihvertfall 4 kamper om vi ikke kommer til finaler osv. Skal prøve å få mobilblogga litt om jeg får det til haha, har jo lasta ned blogg appen såå. Ønsk oss lykke til!Frokosten min i dag hehehhehe, fruktsalat in my heart ♥ Det rima det! Tror jeg..

blogganbefaling

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Tenkte og anbefale en blogg til dere. Denne bloggen heter explode.blogg.no. Hovedgrunnen til at jeg elsker bloggen hennes er jo alle de fantastiske bildene ho tar! I tillegg skriver ho variert, og ganske ofte når ho har tid. Jeg elsker bloggen hennes, og anbefaler dere alle om og ta en tur innom.  LESER DU BLOGGEN HENNES?

FOLLOW MEG PÅ INSTAGRAM

Blogg // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Hei igjen! Siden jeg fikk iphone til jul måtte jeg jo laste ned instagram, såå dere kan godt followe meg der om dere vil. Har ikke lagt ut bilder enda.. heheh, men det kommer. HAR DU INSTAGRAM, ISÅFALL HVA HETER DU? Da kan jeg followe deg :) JEG HETER MALINAADALEN PÅ INSTAGRAM BTW.


innkjøp fra bytur

Blogg // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Heei! Var en tur i byen med Thea i går og da fikk jeg kjøpt meg et par ting. Kjøpte også en tex mex og cola på Bigbite da, men tror ikke dere trenger å se det da hehe.. Kjøpte forresten med eksta fyll til 5 kroner, de fem kronene jeg brukte på det blir jo bare igjen på papiret rundt baguetten på en måte.. Tapte penger med andre ord. Skal ikke snakke mer om mat nå hehe, kjenner jeg blir sulten, men her er hva jeg kjøpte.Btw, fram til jeg får fiksa speilrefleksen kommer jeg til å bruke iphonen som kamera. Den tar jo tross alt bedre bilder enn digitalkamera hehe.  HVA SYNES DERE OM INNKJØPENE?

Nyttårsaften tjueelleve

Blogg // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Heihei og godt nyttår! Kom hjem fra Hemsedal i 12 tida i går kveld, såå jeg gadd ikke blogge da heheh. Turen var utrolig koselig, men jeg hadde desverre ikke speilrefleksen, men tok noen bilder med iphonen min daaa.


 
Vet at mange av bildene ser sykt redigert ut (bilde nr 2-4 feks), men de er ikke de. Det er blitsen eller no sånt som gjorde det sååå hehe. Men ja, vi sto på slalom, spilte kort og sånt, spiste god mat, så på og fyrte opp raketter, gikk på langrennstur, sto på ski og snowboard ned bakken ved siden av hytta og litt til hahaha. Skjedde mye morsomt også hahahah. HVORDAN FEIRA DERE NYTTÅRSAFTEN?hits