Malinaadalen :) -

photoshoot #2

Fotografi // K o m m e n t a r e r (24) // ©

Her kommer del 2 av photoshooten vi hadde, håper dere liker bildene! HVA SYNES DERE OM BILDENE?


photoshoot #1

Fotografi // K o m m e n t a r e r (27) // ©

Hei igjen! Her kommer da del 1 var foto shooten. Det ble litt for mange bilder til å putte alle i ett innlegg, så kommer flere bilde innlegg i morgen. Håper dere liker bildene! HVA SYNES DERE?

eyes

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©
Nei, jeg har ikke akkurat sånn farge på øynene som på bilde. Mine er grønne. Tok egentlig bildene istad for å ta stygge bilder av meg 50mm (det blir sykt zoomet inn), hahahaha. Men synes bildene ble litt stilige etter jeg redigerte de. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

you're an animal

Fotografi // K o m m e n t a r e r (20) // ©HVA SYNES DERE OM BILDENE?

adorable

Fotografi // K o m m e n t a r e r (22) // ©
Som mange av dere sikkert vet har jeg to hunder, men den ene er ikke særlig fotogen så.. ehe. HAR DU NOE DYR?

miss the summer

Fotografi // K o m m e n t a r e r (15) // ©

Savner sommern.. selvom jeg gleder meg til snøen daler ned og jula kommer. LIKER DU BEST SOMMER ELLER VINTER?

BILDER FRA KRAKOW

Fotografi // K o m m e n t a r e r (20) // ©Gadd ikke legge ut alle bildene fra krakow. OG bildene er tatt med digitalkamera siden speilrefleksen er ødelagt, hehehe.
VÆRT I KRAKOW FØR?

PICTURES FROM YESTERDAY

Fotografi // K o m m e n t a r e r (13) // ©

Hey! Atm sitter jeg å spiser oreos og ser på tv, koselig. Har vært på trening og på innebandy kamp i dag også (var på i.b kamp i går å hihi) med noen fra laget. Kampen var sykt spennende, og endte til slutt 8-7 til vålerenga, æsj.


Bilder fra gårsdagens kamp vi så på. Bilder tatt av Ida svendsen og Celineee.
Legger ut bilder av håret i morra jeg siden kamera mitt er tom for batteri
HVA HAR DERE GJORT I DAG? 

PICTURER FROM SUNDAY

Fotografi // K o m m e n t a r e r (28) // ©Her er noen av bildene fra søndag som jeg tok med Ida og Ida (Idax2 hahaha). De fleste av bildene ble tatt med Ida M sitt kamera sååå. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

gårdsbesøk og innebandycup

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Hei! Nå er det ikke lenge til jeg drar på cup! Plankecup faktisk, innebandy for dere som ikke vet det haha. Gleder meg! Vel, i dag har vi vært på sånn gårdsbesøk på tre forskjellige gårder, i grupper. Vi har sånn prosjekt oppgave om den gården vi var på sååå,jeg hadde med kamera for å ta bilder. Så her har dere noen bilder fra i dag da :)

KANIN! Hahahhahaha.

Ble en del bilder da, haha. MEN, NOEN SOM VIL ØNSKE OSS LYKKE TIL PÅ CUPEN?

butterfly fly away

Fotografi // K o m m e n t a r e r (22) // ©
HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?
weheartit inspiration

Fotografi // K o m m e n t a r e r (28) // ©//weheartit.com/ Følg meg på weheartit siden min http://www.weheartit.com/malinaadalen
HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

AT THE FARM

Fotografi // K o m m e n t a r e r (32) // ©

Hei! Nok en gang har dagen gått til strandtur. Bloggen blir jo bare full av strand innlegg nå for tiden, haha. Etterpå var jeg hos mormor (at the farm altså hehe), og tok noen bilder. Ble egentlig ikke fornøyd med noen av de men jajaaa.


Nå står vindu mitt på vidt gap her, det er jo så sykt varmt. Det er 2. august liksom, og det er fortsatt sydentemperatur, og vi bor i Norge. Norge, dere. ER DET VARMT DER DU BOR?

a magic rainbow

Fotografi // K o m m e n t a r e r (29) // ©
Det dukket plutselig opp den store regnbua utafor vinduet mitt istad, og da måtte jeg jo ta bilde av den. Redigerte litt i photoscape for at fargene skulle mere "synlige" og "klare". Det er derfor huset ser så utrolig fint og rødt ut på det nederste bilde, haha. SETT NOEN FINE REGNBUER I DET SISTE? (hahaha, bra spm.)

Hjemme fra Koster!

Fotografi // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Heeei! Da skal det snart spises taco, namnam. Egentlig litt lenge siden jeg har spist det, en måned ellerno sånt kanskje. Har vært med Eline i byen i dag, koselig!
Uansett, som dere sikkert skjønte, er jeg hjemme fra Koster. Utrolig koselig tur, med bare fint vær (untatt den ene natta, men da lov vi å sov i teltet så..)! Tok masse fine bilder jeg skal vise dere, har forresten ikke glemt at jeg skulle legge ut bildene fra Hellas, jeg er bare træg..

Noen av bildene fra Koster. Det kommer fler!
HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

TUSENFRYD I BILDER

Fotografi // K o m m e n t a r e r (19) // ©

Heey! Fikk desverre ikke blogga i går for nettet var på ferie.. Men her er noen bilder fra gårsdagenstur på Tusenfryd, som forresten var utrolig gøy og koselig!HVA GJORDE DERE I GÅR?

it's summertimee

Fotografi // K o m m e n t a r e r (44) // ©

Noen flere bilder fra overnattingsturen/ redigert i photoscape.
HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

OVERNATTINGSTUR BILDER #1

Fotografi // K o m m e n t a r e r (32) // ©

Legger ut flere bilder i kveld, for det ble for mye å putte alle (egentlig ikke alle, tok maaange flere haha..) bildene i ett innlegg. Så det blir nok en slags del 1 og del 2 med bilder fra overnattingsturen. 

HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

Live, love, laugh

Fotografi // K o m m e n t a r e r (28) // ©


Ble dårlig kvalitet, hehe.
HVA SYNES DERE OM BILDE? Tatt for en stund siden.

dagens lille eventyr

Fotografi // K o m m e n t a r e r (29) // ©Har tatt sykt mange bilder i dag! Både i hagen, rundt ute, og på tur i skogen der ryggejoggen er. Mamma skulle nemlig løpe 7,5 km der, også skulle jeg egentlig besøke mormor, men ho var ikke hjemme.. Så jeg skulle da gå 2,5 km, og mamma sa det var lett å finne ut hvor jeg skulle gå, bare følg skiltene sa ho. Men, guess what, jeg gikk feil.. Endte opp med å gå 4,5km istedenfor jeg hehehe. Flink! Noen som vil bli med meg ut på eventyr? Flink med skilter og sånt altså, tulla hahah. Her er bildene jeg tok under min lille (lange) tur da: HVA SYNES DERE OM BILDENE?

We all know a cat, who likes to relax

Fotografi // K o m m e n t a r e r (29) // ©Min kjære lille katt ligger å sover.. i senga til broren min hihi. Litt søøt daa. Han er egentlig fotogen altså, men brydde seg ikke om meg nå... Snakker om katten altså, ikke broren min hahaha. Bildene er forresten tatt med den nye linsa! Er super fornøyd med den! 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

flower power outside

Fotografi // K o m m e n t a r e r (42) // ©HVA SYNES DERE OM BILDENE?

Bygdedagen på bygdetunet

Fotografi // K o m m e n t a r e r (30) // ©Hei! I dag har jeg vært på bygdetunet siden det er bygdedagen i dag. Altså, her i Rygge. Jeg har tatt en del bilder, som dere sikkert ser over, jeg har spist is, drukket cola og spist pølse i vaffel (sunn x100!). Møtte også Ida Merete der, og noen andre fra klassen som skulle danse der. Det var en ganske koselig dag egentlig. Det var forresten steik varmt i dag også, love it! ♥

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

bilder fra min herlige dag

Fotografi // K o m m e n t a r e r (40) // ©

Hei! I dag har været vært enda bedre enn i går faktisk! Sykt varmt, så jeg, Eline, Celine og Ida Merete dropå stranden,og deretter opp til Eline sitt hus. Har faktisk fått skille også, lykke!

HVA HAR DERE GJORT I DAG DA?The summer is coming..

Fotografi // K o m m e n t a r e r (33) // ©Redigert i photoscape. HVA SYNES DERE OM BILDE?

avslutning med innebandy jentene

Fotografi // K o m m e n t a r e r (38) // ©

 

Heey! I dag har jeg vært på avslutning med innebandy laget, og det var utroolig koselig!♥ Vi spilte volleyball, spiste grillmat og sånt, spilte mere volleyball, spiste is og annet godteri og til slutt hadde vi en liten premieutdeling.
Nå er sesongen vår ferdig, noe som egentlig er veldig trist, men jeg gleder meg sykt til neste sesong etter sommeren!

Jeg gadd ikke ta med absolutt alle bildene, for da ville hele bloggen vært dekket av dette innlegget haha. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

my nails at the moment

Fotografi // K o m m e n t a r e r (26) // ©Slik ser altså neglene mine ut at the moment. Bildene ble tatt rett etter jeg tok på neglelakken(e) og derfor er det litt utafor og sånt heh.. Sykt flink til å ta på neglelakk, verdensmester altså.

LIKER DERE NEGLELAKK?

drip, drop, raindrop

Fotografi // K o m m e n t a r e r (33) // ©

Skulle egentlig poste disse bildene i går, men plutselig fikk pcn' og internettet kraftige humørsvigninger..

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

I found my self in happiness

Fotografi // K o m m e n t a r e r (16) // ©Noen random bilder jeg tok i stad, HVA SYNES DERE OM BILDENE?

BILDER FRA 17.MAI

Fotografi // K o m m e n t a r e r (13) // ©


HAR DERE HATT EN FIN 17. MAI?

I turn on the tv, and watch a movie

Fotografi // K o m m e n t a r e r (11) // ©

Jeg har nettopp sett på The Last Song på tv, og nå begynner 2012 om jeg ikke tar helt feil haha. Vi kom desverre ikke til finale i dag, men alle spilte kjempebra i dag!

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

pictures makes me happy

Fotografi // K o m m e n t a r e r (14) // ©

HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

bildedryss fra i går

Fotografi // K o m m e n t a r e r (16) // ©Dette var noen bilder fra i går når jeg var på larkollen caming sammen med Ida, Thea og Eline.
HVA SYNES DERE OM BILDENE?

at the beach

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Bildene er tatt når vi var på stranda på skjærtorsdag, utrolig koselig tur, og det var faktisk varmt nok til å sole seg i bikini på stranda. Mamma tok til og med seg et bad i vannet. 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?a little beautiful dog

Fotografi // K o m m e n t a r e r (8) // ©HVA SYNES DERE OM BILDENE?ET LITE BILDEDRYSS

Fotografi // K o m m e n t a r e r (10) // ©

Hey! Sola skinner, fuglene synger, himmelen er blå (føler jeg har skrevet de orda i noen andre innlegg..) og det er ja, herlig vær ute! Skal ihvertfall ikke sitte inne hele dagen i dag hehe. Blogget ikke i går på grunn av at jeg var for det meste ute, og på torsdag var blogg.no klikk så jeg kom ikke inn.. Vel, som sagt, fint vær, som det var i går å, så jeg skal ut snart. 
Dette var noen bilder fra i går. PLANER FOR DAGEN?

happy x1000 & bildedryss

Fotografi // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Hallaaaa! Atm sitter jeg å øver på måndene på spansk, super spennende ikkesant? Ok, egentlig ikke.
Det er forresten herlig vær her idag! Varmt, sol, blå himmel uten en eneste sky (tror jeg) og det beste av alt, snøen er nesten ikke synlig lenger!(!!!!) Happy face x1000. 

Bildene ble tatt for to helger siden faktsk, da jeg var ute med Ida. Like fint vær da å :)

Seinere i dag skal jeg på innebandy trening, se på Top Model og Paradise, også legge meg. Btw, jeg var super flink å rydda OG vaska rommet mitt i går. Fortjener en klapp på skuldra nå altså. 
FINT VÆR HOS DERE Å?

The winter says goodbye

Fotografi // K o m m e n t a r e r (5) // ©Alle bildene untatt det nederste er tatt med digital kamera mitt så.. ikke super kvalitet men jaja. 
HVA SYNES DERE OM BILDENE?

Cause girl your amazing, just the way you are

Fotografi // K o m m e n t a r e r (12) // ©HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?

Vi ELSKER DET

Fotografi // K o m m e n t a r e r (9) // ©

//weheartit.com
HVA SYNES DERE OM WEHEARTIT BILDER?

Inspirasjon (foto tatt av meg)

Fotografi // K o m m e n t a r e r (6) // ©

Fint med backup innlegg når man ikke har noe å skrive om, spesielt når man er syk!


Alle bildene er tatt av meg med Canon EOS 1000D.
Vad tyckar ni? aner ikke om det er riktig sagt men, jäg kan inte tala svenska. hejdå.

water pictures

Fotografi // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Heihei! Istad så kjedet jeg meg litt, så jeg tok fram kamera å prøvde å ta noen vannbilder. Jeg elsker vannbilder, for de ser tøffe ut og ja, men jeg suger jo i å ta vannbilder så.. Men kos dere med mine amatør bilder: 


HVA SYNES DERE OM VANNBILDER?

autumn 2010

Fotografi // K o m m e n t a r e r (3) // ©Jeg virkelig elsker høsten, fargene er så utrolig fine, det er ikke lenge til jul også har jeg bursdag på høsten hehe. Om jeg skulle si noe jeg missliker er det jo at det blir kaldt, sommeren er over, må pakke seg inn med 20 lag med klær.

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

some pictures

Fotografi // K o m m e n t a r e r (9) // ©
månelyset lager kule bilder

Fotografi // K o m m e n t a r e r (7) // ©

Hey! For litt siden leste jeg, eller så egentlig, noen bilder på bloggen til whoot, hvor bildene var noe slags lys greier, vanskelig å forklare ehe. Men siden han skrev forklaring på hvordan han gjorde det tenkte jeg å prøve det selv, så her er mine forsøk: Her brukte jeg lampa i rommet hahaha.
Vel,ble faktisk fornøyd med disse bildene, imponert over at jeg fikk til det faktisk haha.

For å ta slike bilder må du ta det i et mørkt rom, eller som meg, ta bilde av ut et vindu når det er kveld, og du kan faktisk bruke månen som lys, som jeg gjorde. Du må ha speilrefleks tror jeg, og skru av blitsen slik at det tar lang tid før bilde blir tatt, da kan du f.eks hvis du bruker månen, veive rundt med kameraet til den sier klikk på en måte, og vips har du et tøft bilde. Dårlig forklaring, men jeg er ikke verdens beste på det hehehe.

Hva synes dere om bildene?

- Malin

hits