Malinaadalen :) -

HEADER TIL CCAMILLABR - HVA SYNES DERE?

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (17) // ©

Hey! Har laget en header til Camilla, skal lage en til da, og jeg ville bare vite hva dere synes om den. Så her er den: 

 HVA SYNES DERE OM HEADERN?

NYTT DESIGN.. IGJEN!

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (27) // ©

Heey! Da har jeg fikset på designet mitt.. igjen. Har bytta farger forskjellige steder osv, flyttet menyen opp, fått knappe meny (ikke ferdig enda)over en header som snart kommer. Er ganske fornøyd i grunn! Håper jeg klarer å ha dette designet en stund hihi.

HVA SYNES DERE OM DESIGNET SÅ LANGT?

canon three times

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (23) // ©HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?

HEADER TIL HAAWT

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (54) // ©Lagde denne headern til haawt i går for moro skyld. Ble egentlig litt fornøyd med den også. Jeg bruke Jasc Paint Shop Pro 8 (kan lastes ned gratis, søk på google) for å lage den hvis noen lurer. HVA SYNES DERE OM HEADERN JEG LAGDE?

Hvordan få bildene lysere!

design/ redigering/ html // K o m m e n t a r e r (35) // ©

Hei! Det var noen som spurte i forrige innlegg om hvordan jeg fikk bildene mine lysere. Så da tenke jeg at jeg kunne vise dere det. 


Redigeringsprogrammet jeg bruker heter Photosape, og kan lastes ned gratis fra Google.Først så går jeg inn på photoscape - rediger - finner et bilde. Også trykker jeg midt på "Klarhet/farge" - knappen. Da kommer et sånt "vindu" opp:

 

(Bildet ble rart.. jaja whatever.) Så kommer det opp et slikt vindu. For å få bilde lysere bruker jeg "Gamma lyshet" - knappen.Så drar dere den rektangel- pil greia bortover mot høyre for å få bilde lysere, og når dere er fornøyd med lysheten trykker dere OK. Tadaaa! Slik ser bilde ut etterpå! Håper dere skjønte no av forklaringen min. Jeg er ikke særlig flink på forklaringer og sånt hehe. Bare spør om det er noe mer dere lurer på!

HVILKET REDIGERINGSPROGRAM BRUKER DERE?hits