Malinaadalen :) -

what makes me happy

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (18) // ©

Er nok ikke den første til å skrive om den sangen her nei, men den er jo så søt! Blir alltid glad av å høre den, så den er en perfekt "våkn opp om morgenen" - sang. Ihvertfall hos meg. Hør den flere ganger og du blir hekta på den!
HVA SYNES DU OM SANGEN? 

fine fotoblogger

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (21) // ©

Hei! Jeg  bare anbefale en (egentlig fire..) blogg til dere, igjen. Har funnet en del blogger i det siste som er sykt fine og som fortjener masse mer oppmerksomhet. Bildene linker direkte til bloggene.


http://fotosh.net/


http://maikenbull.blogg.no/ 

http://blogg.mettalie.com/


http://karohfoto.blogg.no/ 

Trenger ikke si mye mer enn at disse jentene tar helt SYKT fine bilder. Herregud. Får lyst til å ta bilder med en gang jeg ser alt de får til. Gleder meg til jeg kan bruke speilrefleksen igjen, og ikke bare iphonen min. HAR DU NOEN ANDRE BLOGGER Å ANBEFALE?

 

svenska bloggare

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (22) // ©

Tenkte å vise dere 4 forskjellige svenske blogger som jeg leser, og som er verdt å titte innom. http://fyrahundrafem.blogg.se/ - er en hverdags og fotoblogg. 18 år gammel jente fra Gøteborg som tar sykt fine bilder!


 
http://tinkerbella.blogg.se/ - 18 år gammel jente et sted ikke langt fra Gøteborg som blogg om foto, mote og hverdag.


Gammelt bilde i know... 
http://kenzas.se/ - 20 år gammel jente som skriver Sveriges største blogg. Handler og hverdag, mote osv.http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk - Andreas blogger om mote, hverdag og musikk. Elsker bloggen hans! (han synger)
 LESER DERE NOEN A DISSE BLOGGENE?

 

 

ANBEFALING AV EN BLOGG

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Hei! Tenkte å anbefale en blogg til dere, og det er Emily! Ho har nettopp begynt på ny blogg( ho begynte i går), altså, ho har blogga før på emilyj, og emiiwj. Sikkert noen av dere som lest noen av hennes tidligere blogger. Uansett, ho har starta på nytt, såå, stikk innom bloggen hennes så er dere snilleee! 

SKAL DU STIKKE INNOM BLOGGEN HENNES? (emilyjoh.blogg.no)

blogg anbefaling

Anbefaling // K o m m e n t a r e r (14) // ©

Dette innlegget skulle vært posta i går kveld.

Heihei! Har nettopp kommet hjem fra Mosseporten etter litt "skoleshopping". Har ikke fått kjøpt inn alt, men blir nok ferdig i morgen. Vel, nå har jeg tenkt til å anbefale en blogg til dere, såå, here we go.Ida Fiskaa blogget før på bloggen pictureit.blogg.no, men blogger nå på blogg.idafiskaa.com. Hun blogger for det meste om foto, og legger ut bildene ho tar. Og ho er utrolig, utrolig, utrolig flink!

//blogg.idafiskaa.com

Jeg elsker bloggen hennes, den er en utrolig inspirasjonskilde! Anbefaler dere på det sterkeste å ta en tur innom bloggen hennes! NOEN SOM LESER BLOGGEN HENNES?

hits